הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות להמשיך מסה נקייה או חיטוב

The endless cut

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
32
121
5
20190513_063241.jpg
20190513_063209.jpg

הייתי ממשיך קצת במסה מתרכז קצת על החזה העליון
והטרפזים וזה נראה מעט אולי כתף אחורית קצת אבל קשה לראות..
קח בחשבון שאם תתחיל חיטוב יתכן שתרד מסיביות אז אם אתה אוהב את הגודל הנוכחי תעלה עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
כן גם הייתי אחרי חיטוב ארוך ממש של שנה אז הגוף קצת מתאושש הבעיה שברגע שעברתי לניטרלי משהו בראש השתנה והתחלתי לחרוג יותר בקלות מהקלוריות שהקצבתי לעצמי כרגע כבר חודש מאז שסיימתי את החיטוב אז אמשוך את זה עוד כדי שבחיטוב הבא יהיה תוצאה טובה ומסת שריר לחטב בשבילה הבעיה שבחזה אני עושה רק bench ופרפר פעמיים בשבוע מה להוסיף?
לא נראה שמן מידי נכון כאילו אפשר בכיף להמשיך את הנקייה עוד חודשיים 3 ?

כן גם הייתי אחרי חיטוב ארוך ממש של שנה אז הגוף קצת מתאושש הבעיה שברגע שעברתי לניטרלי משהו בראש השתנה והתחלתי לחרוג יותר בקלות מהקלוריות שהקצבתי לעצמי כרגע כבר חודש מאז שסיימתי את החיטוב אז אמשוך את זה עוד כדי שבחיטוב הבא יהיה תוצאה טובה ומסת שריר לחטב בשבילה הבעיה שבחזה אני עושה רק bench ופרפר פעמיים בשבוע מה להוסיף?
לא נראה שמן מידי נכון כאילו אפשר בכיף להמשיך את הנקייה עוד חודשיים 3 ?

אם אתה על נקייה אז תמשיך אותה עוד הרבה יותר לדעתי, אתה לא על אחוז גבוה, ועליה נקיה עלולה אפילו לגרום לירידה מעט באחוז השומן.
שמח אפילו לשמוע שאתה עולה נקי כי לדעתי מיותר לך לעלות מלוכלך ואז לבצע חיטוב, רק תיהיה סבלני כי זה ארוך ולפעמים מתיש.

אתה יכול לשלב קצת שיפוע בלחיצה לפחות פעם אחת בשבוע או שיפוע בפרפר

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אחי
אגב קצת נותונים עלי
אני 183 שוקל 92
4 אימוני כוח ו 2 אימוני ריצה של 6 7 קילומטר
מכוון לאכול 2500 וחלבון כללי כולל מהמקורות פחמימה מגיע ל 220 בערך בפועל חורג קצת נראה לך סביר לנקי
ובעבודה די פעיל

סבבה תודה אחי
אגב קצת נותונים עלי
אני 183 שוקל 92
4 אימוני כוח ו 2 אימוני ריצה של 6 7 קילומטר
מכוון לאכול 2500 וחלבון כללי כולל מהמקורות פחמימה מגיע ל 220 בערך בפועל חורג קצת נראה לך סביר לנקי
ובעבודה די פעיל
2500 מספיק לך ל92 משקל גוף במסה אחי? כמה כבר אתה במסה כמה עלית משבוע לשבוע?

• פותח/ת השרשור
מניח שבפועל אני אוכל 2700 בערך.
אמרתי לך רק לפני חודש סיימתי את החיטוב של שנה שבוא ירדתי 16 קילו ונסיתי לעלות בהדרגה לנטרלי מה שקצת השתבש עם חריגות נסיתי למשוך את זה שבועיים ועכשיו אחרי שעבר חודש אני אוכל את ה 2700 בסיום החיטוב הייתי 90 בערך ועכשיו 92.5 מניח שעם הנוזלים והחריגות זה קצב סביר לא רציתי לעבור מיד מחיטוב למסה ונסיתי לעשות תקופת איזון עד כמה שאפשר
אשמח לעוד דעות בבקשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית