הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקייה

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
אני במסה *נקייה* 9 ימים ועליתי קרוב לשתי קילו מה שאני אמור לעלות בחודש העלתי בשבועיים אשמח להסבר למה זה קורה ומה לעשות בנידון….תודה לכול העונים👑
IMG_5143.png

אני במסה *נקייה* 9 ימים ועליתי קרוב לשתי קילו מה שאני אמור לעלות בחודש העלתי בשבועיים אשמח להסבר למה זה קורה ומה לעשות בנידון….תודה לכול העונים👑
מה עושה את המסה נקייה?
בכל מקרה בתחילה של תהליך העלייה במשקל הגיונית וכוללת בתוכה עליה של נוזלים.

תמשיך עם המעקב לאורך זמן, כנראה עלית נוזלים
אם הקצב עלייה ימשך (לא סביר שיקרה) פשוט להוריד מעט בקלוריות

היי, כבר עניתי לך על השאלה פעמיים.
אם יש לך שאלות נוספות או אתה מרגיש שלא קיבלת מענה מספק, אתה מוזמן לרשום בשרשורים שכבר קיימים.

שוב, כתבתי לך בעבר:
אתה צריך ללכת לדיאטן קליני.
תתחיל מללכת לרופא משפחה ותבקש ממנו שיסתכל על עקומות הגדילה שלך לראות שהכל בסדר. משם תמשיך.

אהיה יותר ברור הפעם:
ככל הנראה, אתה בתהליך גדילה. קצב העלייה במשקל במסה לא בטוח רלוונטי אליך. אולי אתה צריך "להשלים פערים", אולי אתה לא - אני לא יודע. אין לנו יכולת לעזור לך כל כך בלי קונטקסט. בשביל זה, אתה צריך להתחיל מדיאטן קליני.
לך לרופא בקופת חולים, תבקש שיסתכל על עקומות הגדילה. תבקש הפנייה לדיאטן או תקבע דרך האפליקציה (תלוי איך זה עובד אצלכם, אני לא מכיר את מאוחדת). יש למאוחדת דיאטנים וחלקם גם עובדים עם נוער. הדיאטן יסתכל גם על העקומות וכבר ידריך אותך כיצד לאכול. זה לא אמור לעלות לך כסף מלבד מה שאתה משלם ממילא לקופת החולים מדי חודש.
אחרי הביקור תשאף לקבוע עוד ביקורת אצלו למספר חודשים\שבועות לאחר מכן.

בנוסף, רכז את השאלות שלך בדיון אחד להבא, הדיון הזה.

תודה ובהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית