הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Torso dominance ושינוי תכנית

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
סיימתי תכנית של דר מייק 8 שבועות והתרשמתי ממש מהתוצאות.
אבל נמאס לי מהנפח הגבוה שגרם לי לגור בחדכ.
השתמשתי בה כיוון שמאז ומתמיד השרירים הקטנים בגוף הם אצלי בפיגור. יד ק,א וכל שרירי הכתף.

אני רוצה לעבור לab של הפורטל אבל מפחד מהמינימלסיטיות לשירירים הקטנים שעל פי המספרים של מייק חלקם אפילו לא נמצאים בmav.
כבר יצא לי להשתמש בכמה מהתוכניות ab בפורטל אחרי הss לפני כמה שנים, ובדומה לדעתי לss בשל המיקוד בתרגילים מורכבים אני מסיק שיש לי torso dominance.
כי לא ראיתי שיפור בעיקר בידיים, מלבד שרירים גדולים.

אשמח להצעה לתכנית חדשה ושיהיה שבוע אנבולי לכולם

נערך לאחרונה:
התוכניות בפורטל הן סבבה למתחילים אבל הן ממש לא תוכניות לטווח ארוך. אם אתה רגיל לתוכנית טובה עם נפח גבוה אז הן לא יתאימו לך ויש צורך במשהו יותר רציני.
בכל מקרה, מה זה torso dominance.?

• פותח/ת השרשור
התוכניות בפורטל הן סבבה למתחילים אבל הן ממש לא תוכניות לטווח ארוך. אם אתה רגיל לתוכנית טובה עם נפח גבוה אז הן לא יתאימו לך ויש צורך במשהו יותר רציני.
בכל מקרה, מה זה torso dominance.?

אם יש לך הצעה לתכנית אשמח לשמוע

Torso dominant זה גדילה בקצב מהיר יותר בגב או בחזה בצורה קיצונית ביחס לידיים בתרגילים המורכבים.

גם כשניסיתי ווראציות כדי לצמצם את הפער בגדילה וביצעתי, אחיזה צרה בבנצ, צין אפס במקום פרונציה, תמיד הקצב גדילה של הגב והחזה מהיר בצורה קיצונית יותר מהידיים, ולרוב גם לא מרגישים אותם ביחס לשרירים הגדולים בזמן העבודה בתרגיל גם אם יש עליה בנפח.

אם יש לך הצעה לתכנית אשמח לשמוע
אני לא מכיר את התוכנית, את המטרות הספציפיות שלך, ואת המצב הנוכחי שלך, ככה שאני לא יכול להמליץ לך סתם ככה

Torso dominant זה גדילה בקצב מהיר יותר בגב או בחזה בצורה קיצונית ביחס לידיים בתרגילים המורכבים.
אין כזה דבר torso dominant, יש פשוט פרופורציות גנטיות ונפח עבודה. אם הטורסו שלך גדל מהר ביחס לידיים, פשוט תאמן את הידיים יותר

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר את התוכנית, את המטרות הספציפיות שלך, ואת המצב הנוכחי שלך, ככה שאני לא יכול להמליץ לך סתם ככה

אין כזה דבר torso dominant, יש פשוט פרופורציות גנטיות ונפח עבודה. אם הטורסו שלך גדל מהר ביחס לידיים, פשוט תאמן את הידיים יותר

הבנתי אותך

המטרה שלי היא היפרטרופיה בעיקר אבל
בנץ סקוואט מתח ופרס מתמקד בעליה בכוח (rm5)

גובה 67 משקל 60 א"ש 10.5 במסה נקיה
(משקל מטרה 70)

בנץ - 82.5
פרס - 50
מתח - 35
סקוואט - 60 (עשיתי ניתוח מיניסקוס ומאז העליה נורא איטית לצערי)
דד ליפט - כרגע לא רלוונטי לצערי, אני מתאמן בבית ואין מספיק משקל.

מה דעתך על התכנית הזו:

A
סקוואט 6×2
פרונט סקוואט 8×2
Banded בנצ פרס 6×3
שיפוע דאמבלים 8×2
כפיפת מרפקים דאמבל שיפוע 10×2
כפיפת מרפק דאבליו 10×2

B
ציין אפס 6×3
בנט אובר 8×2
פרס 6×3
לטראל רייס 10×2
שכיבה הרחקה אופקית 8×2
פשיטה דאמבל ראש ארוך 10×3

כמובן שזה פייז 1 אני כל שבוע מעלה עומס נפח

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית