הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיף חלבון לעיס

• פותח/ת השרשור Armani
  • פורסם בתאריך

Armani

משתמש מתחיל
143
7
נק' מוניטין:
7
143
7
החטיף חלבון היחיד שאכלתי זה הcookie dough של מאסל פארם והוא כן טעים אבל ממש הפריע לי המרקם שזה קשה ללעוס וכמו מסטיק כזה, יש למישהו המלצה אולי לחטיף חלבון טעים שאפשר ללעוס נורמלי כמו חטיף רגיל?

האמת,החטיף חלבון של קופיקס(רק התמרים שוקולד)הוא דווקא דיי טעים.
יש בו 20-25 גרם חלבון בערך אבל החלבון הוא מהצומח.
יצא לי להתקע מחוץ לבית פעם אחת וקניתי 2 חטיפים כאלה וזה היה לא רע...

אבל כל חטיף עולה 10 שח,אתה יכל לנסות לקנות 1 ואם תאהב יש אופציה לקנות כמות ב6 שח ליחידה.(זה לא כלכלי עדיף אבקת חלבון רגילה אבל בתור חטיף זה באמת היה דיי טעים אפילו)

אם אתה רוצה משהו ממש טעים בקטע פסיכי זה big100 יש את ההוא של העוגיות

חטיף למסה בעיקרון

full
קניתי את אלה אתמול , קיבלתי המלצות עליהם 12 חטיפים בקופסא .

Screenshot at May 24 11-32-03.png

nspoqr

nspoqr

נערך לאחרונה:
פעם הבאה אקנה 5 חבילות ... תודיע לי ?
צריך לעקוב אחרי האתר, בדרך כלל במבצעים הרגילים נכנס 4 ובמבצעים הטובים נכנס 5. פשוט תכנס פעם בשבוע-שבועיים. גם למוצרים של MP יש השפעה על מחיר המשלוח מאיירב (מוצרים מוזילי משלוח).

החטיפים של BSN לא הייתי קונה מאיירב כי המשלוח יוצא ממש יקר. המוצרים של BSN מאוד איכותיים אבל אפשר לקנות ממקומות אחרים כמו ויטה קוסט.

כמה יצא לך המשלוח אגב?

• פותח/ת השרשור
צריך לעקוב אחרי האתר, בדרך כלל במבצעים הרגילים נכנס 4 ובמבצעים הטובים נכנס 5. פשוט תכנס פעם בשבוע-שבועיים. גם למוצרים של MP יש השפעה על מחיר המשלוח מאיירב (מוצרים מוזילי משלוח).

החטיפים של BSN לא הייתי קונה מאיירב כי המשלוח יוצא ממש יקר. המוצרים של BSN מאוד איכותיים אבל אפשר לקנות ממקומות אחרים כמו ויטה קוסט.

כמה יצא לך המשלוח אגב?
כמה עולה משלוח בויטה קוסט?

החטיפים של BSN מדהימים, גם לmuscle pharm יש סדרה של חטיפים קריספיים, המרשמלו מדהים.
עוד אופציה מעולה זה baked protein cookie של myprotein. הבאסה שעוגיה מכילה 13 גר' אם אני זוכר נכון. אבל עוגיה הצגה.
הbig100 של met-rx גם לא רע, אבל קצת קשה לאכול אותו. מרכם קשה והחטיף די "כבד". אבל עדיין הרבה יותר טוב מרוב החטיפים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית