עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה ״הגוף מתרגל לקלוריות״. כל מה שקורה זה שאתה יורד במשקל ובהתאם גם הקלוריות. אם נניח הנייטרלי שלך היה 2000 ק׳ וירדתה במשך חודשיים 3 קילו, זאת אומרת שהנייטרלי שלך עכשיו 1600 לדוג׳ ולכן אתה אמור לקצץ בעוד קלוריות כדאי להמשיך לרדת...שאלה - במידה ואני במאזן קלורי שלילי, לדוגמה של -500-600, אם הזמן הגוף מתרגל לקלוריות
ומפסיק לרדת? ואם לדוגמה אני ב-1000, הגוף מוריד את הנטרלי לקלוריות שאני אוכל?
הבנתם למה אני מתכוון? אשמח לתשובה
הבנתי ...אין דבר כזה ״הגוף מתרגל לקלוריות״. כל מה שקורה זה שאתה יורד במשקל ובהתאם גם הקלוריות. אם נניח הנייטרלי שלך היה 2000 ק׳ וירדתה במשך חודשיים 3 קילו, זאת אומרת שהנייטרלי שלך עכשיו 1600 לדוג׳ ולכן אתה אמור לקצץ בעוד קלוריות כדאי להמשיך לרדת...
אם תרד ל40 קילו משקל גוף כן.אם נניח אני על 1200 קלוריות, עם הזמן נטרלי שלי יהיה 1200?
אז בעצם לא משנה כמה אני אהיה במאזן קלורי שלילי לודמגה 1300 קל, אני ארד?אם תרד ל40 קילו משקל גוף כן.
סתם ככה באורח פלא הניטרלי שלך לא ירד
הניטרלי לא ירד סתם.נגיד עכשיו אני אהיה ב1300 קל' 4 חודשים, אני אמשיך לרדת? או שהנטרלי יורד ל1200 קלוריות.
אשמח לתשובה נכונה
1200 ילד בכיתה ג צריךהניטרלי לא ירד סתם.
ניטרלי זה כמות הקלוריות שהגוף שלך צריך לתחזוקה בסיסית.
אם תרד במשקל ב4 חודשים אלה,נניח ב5 קילוגרמים,ייתכן שהניטרלי יהיה 1200 כי אתה עכשיו קטן יותר וצריך פחות תחזוקה קלורית
מה לא הבנת? בן אדם שמתחיל חיטוב למשל על 100 קילו והנייטרלי שלו 2500 קלוריות ואחרי 4 חודשים הוא ירד 4 קילו אז מן הסתם הנייטרלי גם ירד והוא יצטרך לקצץ בעוד קלוריות במידה וירצה לרדת עוד.. הרי בן אדם ששוקל 90 קילו יצטרך פחות קלוריות מבן אדם ששוקל 100 קילו.1200 ילד בכיתה ג צריך
הבנתי, בקצרה לי משנה מה הנטרלי יורד עם הקלוריות.
אשמח לעוד תשובות
הבנתי מה אתה אומר, אבל אתה לא הבנת אותי ממש.מה לא הבנת? בן אדם שמתחיל חיטוב למשל על 100 קילו והנייטרלי שלו 2500 קלוריות ואחרי 4 חודשים הוא ירד 4 קילו אז מן הסתם הנייטרלי גם ירד והוא יצטרך לקצץ בעוד קלוריות במידה וירצה לרדת עוד.. הרי בן אדם ששוקל 90 קילו יצטרך פחות קלוריות מבן אדם ששוקל 100 קילו.
הבנתי מה אתה אומר, אבל אתה לא הבנת אותי ממש.
מן הסתם שבנאדם ששוקל 100 ובנאדם ששוקל 90 זה שונה ...
הכוונה שלי אם בנאדם שב1300 קל' במשקל 80 קילו נניח, הגוף *מתרגל לקלוריות*
ומהאט את חילוף החומרים עד ל1200 נטרלי? כי שמעתי שיש אנשים שאומרים שהגוף
מוריד עד 400 קלוריות מהניטרלי ופה ושם תשובות, אז אשמח לתשובה לעניין זה הכל.
זה מה שאני מתכווןאתה נראה לי לא מבין את עצמך.. למה שהגוף ״יתרגל״ לקלוריות? אין אפילו דבר כזה. הסיבה היחידה שלא תמשיך לרדת במשקל היא שאתה לא על גרעון קלורי זה הכל. זה אפילו לא הגיוני מה שהאנשים האלה אמרו..
אנשים עדיין חיים על ״אל תאכל פחמימות אחרי השעה 18.00 כי זה משמין״. ממליץ לך לקרוא מחקרים ופחות לשמוע לאנשים 😃זה מה שאני מתכוון
כי המון אנשים אמרו לי שהגוף עם הזמן מתרגל לקוריות ומהאט את חילוף החומרים ממש, לכן צריך לעשות את
זה בהדרגה. רק רציתי לברר, זה הכל חח
הבנתי. אז אתה אומר כל עוד תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תירד?אנשים עדיין חיים על ״אל תאכל פחמימות אחרי השעה 18.00 כי זה משמין״. ממליץ לך לקרוא מחקרים ופחות לשמוע לאנשים 😃
צודק, וגם יש להוסיף, שאם אחוז השומן שלו לא גבוה מספיק בשביל מינוס קלורי של 1000 הוא יאבד לא מעט שריר בדרך.קח גם בחשבון, שאם אתה תשב על הכורסה בבית כל היום' הנייטרלי שלך תהיה פחות מאשר אם תתאמן ותשרוף קולוריות.
כדאי לעשות מינוס קולוריות קטן, ולא של 1000, בגלל שלא תצליח לתפקד עם כל כך מעט קלוריות.