הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - במידה ואני במאזן קלורי שלילי ...

גדגדד

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שאלה - במידה ואני במאזן קלורי שלילי, לדוגמה של -500-600, אם הזמן הגוף מתרגל לקלוריות
ומפסיק לרדת? ואם לדוגמה אני ב-1000, הגוף מוריד את הנטרלי לקלוריות שאני אוכל?
הבנתם למה אני מתכוון? אשמח לתשובה

שאלה - במידה ואני במאזן קלורי שלילי, לדוגמה של -500-600, אם הזמן הגוף מתרגל לקלוריות
ומפסיק לרדת? ואם לדוגמה אני ב-1000, הגוף מוריד את הנטרלי לקלוריות שאני אוכל?
הבנתם למה אני מתכוון? אשמח לתשובה
אין דבר כזה ״הגוף מתרגל לקלוריות״. כל מה שקורה זה שאתה יורד במשקל ובהתאם גם הקלוריות. אם נניח הנייטרלי שלך היה 2000 ק׳ וירדתה במשך חודשיים 3 קילו, זאת אומרת שהנייטרלי שלך עכשיו 1600 לדוג׳ ולכן אתה אמור לקצץ בעוד קלוריות כדאי להמשיך לרדת...

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה ״הגוף מתרגל לקלוריות״. כל מה שקורה זה שאתה יורד במשקל ובהתאם גם הקלוריות. אם נניח הנייטרלי שלך היה 2000 ק׳ וירדתה במשך חודשיים 3 קילו, זאת אומרת שהנייטרלי שלך עכשיו 1600 לדוג׳ ולכן אתה אמור לקצץ בעוד קלוריות כדאי להמשיך לרדת...
הבנתי ...
אם נניח אני על 1200 קלוריות, עם הזמן נטרלי שלי יהיה 1200?

• פותח/ת השרשור
אם תרד ל40 קילו משקל גוף כן.
סתם ככה באורח פלא הניטרלי שלך לא ירד
אז בעצם לא משנה כמה אני אהיה במאזן קלורי שלילי לודמגה 1300 קל, אני ארד?
נגיד עכשיו אני אהיה ב1300 קל' 4 חודשים, אני אמשיך לרדת? או שהנטרלי יורד ל1200 קלוריות.
אשמח לתשובה נכונה

נגיד עכשיו אני אהיה ב1300 קל' 4 חודשים, אני אמשיך לרדת? או שהנטרלי יורד ל1200 קלוריות.
אשמח לתשובה נכונה
הניטרלי לא ירד סתם.
ניטרלי זה כמות הקלוריות שהגוף שלך צריך לתחזוקה בסיסית.
אם תרד במשקל ב4 חודשים אלה,נניח ב5 קילוגרמים,ייתכן שהניטרלי יהיה 1200 כי אתה עכשיו קטן יותר וצריך פחות תחזוקה קלורית

• פותח/ת השרשור
הניטרלי לא ירד סתם.
ניטרלי זה כמות הקלוריות שהגוף שלך צריך לתחזוקה בסיסית.
אם תרד במשקל ב4 חודשים אלה,נניח ב5 קילוגרמים,ייתכן שהניטרלי יהיה 1200 כי אתה עכשיו קטן יותר וצריך פחות תחזוקה קלורית
1200 ילד בכיתה ג צריך
הבנתי, בקצרה לי משנה מה הנטרלי יורד עם הקלוריות.
אשמח לעוד תשובות

1200 ילד בכיתה ג צריך
הבנתי, בקצרה לי משנה מה הנטרלי יורד עם הקלוריות.
אשמח לעוד תשובות
מה לא הבנת? בן אדם שמתחיל חיטוב למשל על 100 קילו והנייטרלי שלו 2500 קלוריות ואחרי 4 חודשים הוא ירד 4 קילו אז מן הסתם הנייטרלי גם ירד והוא יצטרך לקצץ בעוד קלוריות במידה וירצה לרדת עוד.. הרי בן אדם ששוקל 90 קילו יצטרך פחות קלוריות מבן אדם ששוקל 100 קילו.

• פותח/ת השרשור
מה לא הבנת? בן אדם שמתחיל חיטוב למשל על 100 קילו והנייטרלי שלו 2500 קלוריות ואחרי 4 חודשים הוא ירד 4 קילו אז מן הסתם הנייטרלי גם ירד והוא יצטרך לקצץ בעוד קלוריות במידה וירצה לרדת עוד.. הרי בן אדם ששוקל 90 קילו יצטרך פחות קלוריות מבן אדם ששוקל 100 קילו.
הבנתי מה אתה אומר, אבל אתה לא הבנת אותי ממש.
מן הסתם שבנאדם ששוקל 100 ובנאדם ששוקל 90 זה שונה ...
הכוונה שלי אם בנאדם שב1300 קל' במשקל 80 קילו נניח, הגוף *מתרגל לקלוריות*
ומהאט את חילוף החומרים עד ל1200 נטרלי? כי שמעתי שיש אנשים שאומרים שהגוף
מוריד עד 400 קלוריות מהניטרלי ופה ושם תשובות, אז אשמח לתשובה לעניין זה הכל.

הבנתי מה אתה אומר, אבל אתה לא הבנת אותי ממש.
מן הסתם שבנאדם ששוקל 100 ובנאדם ששוקל 90 זה שונה ...
הכוונה שלי אם בנאדם שב1300 קל' במשקל 80 קילו נניח, הגוף *מתרגל לקלוריות*
ומהאט את חילוף החומרים עד ל1200 נטרלי? כי שמעתי שיש אנשים שאומרים שהגוף
מוריד עד 400 קלוריות מהניטרלי ופה ושם תשובות, אז אשמח לתשובה לעניין זה הכל.

אתה נראה לי לא מבין את עצמך.. למה שהגוף ״יתרגל״ לקלוריות? אין אפילו דבר כזה. הסיבה היחידה שלא תמשיך לרדת במשקל היא שאתה לא על גרעון קלורי זה הכל. זה אפילו לא הגיוני מה שהאנשים האלה אמרו..

• פותח/ת השרשור
אתה נראה לי לא מבין את עצמך.. למה שהגוף ״יתרגל״ לקלוריות? אין אפילו דבר כזה. הסיבה היחידה שלא תמשיך לרדת במשקל היא שאתה לא על גרעון קלורי זה הכל. זה אפילו לא הגיוני מה שהאנשים האלה אמרו..
זה מה שאני מתכוון
כי המון אנשים אמרו לי שהגוף עם הזמן מתרגל לקוריות ומהאט את חילוף החומרים ממש, לכן צריך לעשות את
זה בהדרגה. רק רציתי לברר, זה הכל חח

זה מה שאני מתכוון
כי המון אנשים אמרו לי שהגוף עם הזמן מתרגל לקוריות ומהאט את חילוף החומרים ממש, לכן צריך לעשות את
זה בהדרגה. רק רציתי לברר, זה הכל חח
אנשים עדיין חיים על ״אל תאכל פחמימות אחרי השעה 18.00 כי זה משמין״. ממליץ לך לקרוא מחקרים ופחות לשמוע לאנשים 😃

• פותח/ת השרשור
אנשים עדיין חיים על ״אל תאכל פחמימות אחרי השעה 18.00 כי זה משמין״. ממליץ לך לקרוא מחקרים ופחות לשמוע לאנשים 😃
הבנתי. אז אתה אומר כל עוד תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תירד?
בכל מקרה, מודה לך על העזרה

קח גם בחשבון, שאם אתה תשב על הכורסה בבית כל היום' הנייטרלי שלך תהיה פחות מאשר אם תתאמן ותשרוף קולוריות.

כדאי לעשות מינוס קולוריות קטן, ולא של 1000, בגלל שלא תצליח לתפקד עם כל כך מעט קלוריות.

קח גם בחשבון, שאם אתה תשב על הכורסה בבית כל היום' הנייטרלי שלך תהיה פחות מאשר אם תתאמן ותשרוף קולוריות.

כדאי לעשות מינוס קולוריות קטן, ולא של 1000, בגלל שלא תצליח לתפקד עם כל כך מעט קלוריות.
צודק, וגם יש להוסיף, שאם אחוז השומן שלו לא גבוה מספיק בשביל מינוס קלורי של 1000 הוא יאבד לא מעט שריר בדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית