נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני יום ראשון מסיים מסה איזה דובון נהייתי:fever2:🤒
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאמת לא שמתי לב על אגן מה צריך לשפר שם??תחזיק בטן חזק ותיישר יותרת הגב. למה אתה עושה בסוף את התנועה הזאת באגן?
תודה באמת אשמח לדעת אם צריך לשפר את הסטאפ אפ ואם יש המלצה בירידה??בהחלט שיפור משמעותי לעומת מה שהיה פעם.
תנסה להתרכז יותר על תנועת האגן, במיוחד בסגירה. זה ייתן לך תנועה חלקה יותר מהברכיים ומעלה וסגירה טובה יותר
הסט אם נראה בסדר, זה יותר בעיה קלה של הנעילה.תודה באמת אשמח לדעת אם צריך לשפר את הסטאפ אפ ואם יש המלצה בירידה??
אני פשוט חושב שהתמונה המנטלית שלך של הדדליפט לא אידאלית, אתה מתרכז על הגב וזה גורם לך לשכוח את הכתפיים והאגן. זו טעות נפוצה מאוד גם אצל מתחרים מנוסים.אני מעלה עם הגב כיאלו??
ליישר יותר את הגב או זה בסדר ככה?
לא הבנתי בידיוק מה אמרו לך, אבל זה לא משנה, תמשיך איך שאתה עושהאמרו לי לעשות את המוט טיפה ואז לזנק אותו מהר למעלה אם יש לך דרך יותר נכונה?
תודה אני יקח לתושמת לבי עזרת לי מאוד.הסט אם נראה בסדר, זה יותר בעיה קלה של הנעילה.
בירידה פשוט תתכופף ותן למוט ליפול, אתה נתקע בברכיים וחבל.
אני פשוט חושב שהתמונה המנטלית שלך של הדדליפט לא אידאלית, אתה מתרכז על הגב וזה גורם לך לשכוח את הכתפיים והאגן. זו טעות נפוצה מאוד גם אצל מתחרים מנוסים.
לא הבנתי בידיוק מה אמרו לך, אבל זה לא משנה, תמשיך איך שאתה עושה