הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

njfgn jg

משתמש מתחיל
244
0
נק' מוניטין:
299
244
0
אצלי במכון אין אפשרות לעשות סקוואט.
פעם היה אפשר לעשות את זה עם המקבילים אבל היום שינו קצת את המכון והזיזו את המקבילים לפינה ככה שאי אפשר לעשות שם סקוואט.
במעמד של הבנץ' המנהל לא מרשה.

מה לעשות?

אין לי אפשרות לעבור מכון

אצלי במכון אין אפשרות לעשות סקוואט.
פעם היה אפשר לעשות את זה עם המקבילים אבל היום שינו קצת את המכון והזיזו את המקבילים לפינה ככה שאי אפשר לעשות שם סקוואט.
במעמד של הבנץ' המנהל לא מרשה.

מה לעשות?

אין לי אפשרות לעבור מכון

אם אתה לא במירוץ אחרי המשקל הכי גבוה שאתה יכול להרים, כל שנותר לך הוא לבצע סקוואט עם המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים בעצמך מהרצפה ולשים על הכתפיים, או לחילופין, לבקש משני חברים (או סתם אנשים שעוברים באיזור) שיעזרו לך לשים את המוט על הכתפיים שלך.

אפשרות נוספת היא ביצוע גרסת סקוואט עם שתי משקוליות.

אם אתה מכיר מישהו שיש לו את המתקן המתאים לעניין, ולא אכפת לו שתקפוץ לאימון, אשרייך.

או שפשוט תשתולל בגלל שאתה לא יכול לבצע את התרגיל. במקרה הטוב בעל המקום ירצה ללכת לקראתך, ולארגן משהו. במקרה הרע, תפעיל את דמיון ....

אם אתה לא במירוץ אחרי המשקל הכי גבוה שאתה יכול להרים, כל שנותר לך הוא לבצע סקוואט עם המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים בעצמך מהרצפה ולשים על הכתפיים, או לחילופין, לבקש משני חברים (או סתם אנשים שעוברים באיזור) שיעזרו לך לשים את המוט על הכתפיים שלך.

אפשרות נוספת היא ביצוע גרסת סקוואט עם שתי משקוליות.

אם אתה מכיר מישהו שיש לו את המתקן המתאים לעניין, ולא אכפת לו שתקפוץ לאימון, אשרייך.

או שפשוט תשתולל בגלל שאתה לא יכול לבצע את התרגיל. במקרה הטוב בעל המקום ירצה ללכת לקראתך, ולארגן משהו. במקרה הרע, תפעיל את דמיון ....

עדיף לא להתאמן אם זה המצב ואין אפשרות לעבור מכון
סקוואט עם דאמבלים זה אחד הפתרונות הטובים אם הוא חבר בקהילת השימיילז

עדיף לא להתאמן אם זה המצב ואין אפשרות לעבור מכון
סקוואט עם דאמבלים זה אחד הפתרונות הטובים אם הוא חבר בקהילת השימיילז

והקשר בין התרגיל לקהילת השימיילז הוא .... ?

עדיף היה שלא תגיב בכלל, אם אין לך משהו חכם להוסיף ולתרום לאשכול.

ולעניין האשכול, אמנם תמיד עדיף לבצע את התרגיל האופטימלים, אבל אין סיבה לשבת בחיבוק ידיים אם בהיעדר האפשרות לבצע את האופטימלי, יש גם אפשרויות נוספות לאימון הגוף.

ולעניין האשכול, אמנם תמיד עדיף לבצע את התרגיל האופטימלים, אבל אין סיבה לשבת בחיבוק ידיים אם בהיעדר האפשרות לבצע את האופטימלי, יש גם אפשרויות נוספות לאימון הגוף.

הקשר הוא שרק שימיילז עושים (או עושות) את התרגיל הזה.

הקשר הוא שרק שימיילז עושים (או עושות) את התרגיל הזה.

הממממ......

אל פותח האשכול, השורה התחתונה של כל הדיון היא: אלא אם אתה מעוניין לעבור הסבה מבן אדם לפוף, תזיז את התחת ותתאמן. עדיף לעשות משהו, מלא לעשות כלום

הוצעו לך אפשרויות לפתרון הבעיה. תשתמש במה שנוח לך, ולא במה שחושבים אחרים שראוי לך.

אתה באמת רואה תוצאות עם התרגילים האלה??

יש סיבה כלשהיא שאני לא יראה תוצאות ?
אני עושה במכונה לחיצת רגליים עם 114 קילו ורק התחלתי לעשות רגליים (וזה הכי הרבה במכונה עד הסוף חח ואני עושה 3 סטים של 10 אני יודע שאחרי זה אני יצטרץ סמית' אבל בסדר שיהיה אין מה לעשות , עדיף את זה מאשר כלום)

כמובן שאין...
הוא קיבל לייבל 'טרול' ומניח (כנראה בצדק מבחינתו) שיהיה איזה ילד או עשרה שיחשבו שההערות שלו מגניבות.

יש סיבה כלשהיא שאני לא יראה תוצאות ?
אני עושה במכונה לחיצת רגליים עם 114 קילו ורק התחלתי לעשות רגליים (וזה הכי הרבה במכונה עד הסוף חח ואני עושה 3 סטים של 10 אני יודע שאחרי זה אני יצטרץ סמית' אבל בסדר שיהיה אין מה לעשות , עדיף את זה מאשר כלום)

לג פרס זה לא משהו שמתגאים במשקלים שעושים בו, תבדוק שוב את הראק של הסמית',ואם לא מה אני יגיד לך תמשיך לג פרס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית