הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

njfgn jg

משתמש מתחיל
244
0
נק' מוניטין:
299
244
0
אצלי במכון אין אפשרות לעשות סקוואט.
פעם היה אפשר לעשות את זה עם המקבילים אבל היום שינו קצת את המכון והזיזו את המקבילים לפינה ככה שאי אפשר לעשות שם סקוואט.
במעמד של הבנץ' המנהל לא מרשה.

מה לעשות?

אין לי אפשרות לעבור מכון

כן אבל הבעיה שהלג פרס אצלנו קל רצח אני שם את כול המשקל 114 קילו וזה עדיין קשה לי בינתיים אבל אחרי חודש חודשיים או פחות אני יתרגל ואז יצטרץ משהו יותר רציני מבין?
אז אני ישאל את המאמן בקשר לסקוואט בסמית'.

לא עושים סקואט בסמית עדיף לג פרס סקואט 90 קילו=בערך 150 לג פרס זה לפחות ממה שאני עושה אם יצא לי להכנס לחדר כושר אחר אני יבדוק בדיוק

לג פרס שונה מאחד לשני לכן להתרבר במשקלים על לג פרס לא יהיה חכם יש המון משתנים שיכולים לשנות משקל ואת הטכניקה בפרט (לא שיש שם הרבה אבל במקצת שיש נדרש לעשות נכון).
בכל מקרה לחיצת רגליים, כפיפה ופשיטה במכונה, לאנג'ים יכולים לתת פיתרון זמני או תמידי תלוי באמצעים ובמשאבים, מכל תרגיל אפשר "להתפתח", השאלה באיזו יעילות ולאורך כמה זמן.

לא התרבבתי פשוט ציינתי שא ני עושה 114 וזה המשקל הכי גבוה במכונה ואחרי שזה יהיה לי קל ושאני יצליח לעשות 15 חזרות מה יהיה אחר-כך.
מבין ?

לא זה מכונה של עד 114 קילו אני יכול להעלות טוב והוריד טוב כמו בלג פרס שאתה מכיר עם הפלטות זה דומה מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית