הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

הומופוב, שוביניסט וקסנופוב ולא מתבייש בזה. אבל לרדת על בנאדם בגלל שהוא מקריח? אתה באמת סתום, כמה כל השמאלנים הלוחמי צדק, לא פלא שכולם כל כך שונאים אתכם.

בתור אחד שכל כך מתגאה בחינוך הרוסי שלו הדעות שלך מאוד מזכירות מישהו שמיליוני רוסים נהרגו בשביל להפיל אותו מהשלטון.
לא יודע מה הקשר שמאלני, אני יותר ימני מהצל אבל צודק, המקריח באמת לא במקום - אז רק כל השאר.

בתור אחד שכל כך מתגאה בחינוך הרוסי שלו הדעות שלך מאוד מזכירות מישהו שמיליוני רוסים נהרגו בשביל להפיל אותו מהשלטון.
לא יודע מה הקשר שמאלני, אני יותר ימני מהצל אבל צודק, המקריח באמת לא במקום - אז רק כל השאר.
מתי התגאתי בחינוך רוסי? אני מתנגד בחריפות לקומוניזם אם עוד לא הבנת את זה.

הומופוביה זה לא רק פחד, מזל שאדם פרוגרסיבי כמוני יודע את זה לעומת אידיוט כמוך. ואתה יכול לחסוך את העצות בטוח לא אקח אותן מילד אובדני, מקריח, קנאי והומופוב כמוך.
זה ממש לא היה במקום.
בבקשה תכבד את הפורום, לא כיף לקרוא פוסטים כאלה.

קודם כל - בוא נשמור על שפה סבירה גם כלפי דעות שאנחנו לא מסכימים איתן, גם אם הנושא מאוד טעון.

אין שום בעיה להתבטא עם דעה קיצונית, אבל תתייחסו בכבוד מינימלי למשתמשים האחרים.

דעתי-
באופן כללי שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אם אתם נהנים בחילופי זוגות, שלישיות, מה שבא לכם - אין לי עם זה שום בעיה. יש הרבה זוגות שמבצעים את זה בהצלחה.
מנגד... אני חייב לציין שהעובדה שבן/בת הזוג רוצים לצרף מישהו לסקס, זה מקור לבעיות. היה לי קשר ארוך ורציני בעבר, שניסינו תקופת נסיון לצאת עם אחרים כי הסקס לא היה כמו פעם, חשבתי פעם לצרף את אחת החברות שלה וכו׳ וכו׳... בדיעבד היום אני יכול להגיד שזה בגלל שהאהבה בינינו לא הייתה קיימת ברמה הרומנטית / מינית.
קשר אחר שהיה לי בעבר, שחשבתי שהיה מוצלח בזמנו, הבחורה נמשכה לבנות, אמרתי לה שאין לי שום בעיה שתעשה מה שבא לה עם בחורות כל עוד אני יודע על זה וכו׳, כי אני לא חושב שזו בגידה. בדיעבד, שוב, זה כי האהבה בינינו לא הייתה מספיק גדולה כדי שזה יפריע לי.
כיום עם הבת זוג הנוכחית, אני לא יכול לתאר לעצמי אותה יוצאת עם מישהו, אני אפילו לא אסכים לשלישייה עם בחורה נוספת, כי אני מרגיש שלחלוק אותה, לא משנה לאיזה מין, זה מאוד יפריע ויפגע בי.

ספציפית לגבי פותח הדיון, יכול להיות שזה משהו בתוכה שהיא תוכל להתעלם ולהמשיך בחיים שלה ויכול להיות שלא. כאן אתה צריך לעשות חושבים אם אתה רואה אותה ממשיכה הלאה. אם היא ממשיכה לחפור לך על זה, כנראה שזו בעיה רצינית. אבל בגדול לכולנו יש דחפים מיניים ולא מיניים בכל מהלך החיים, ללמוד לנהל אותם ולדכא את חלקם - זה חלק מלהיות אדם בוגר.

לגבי בחורות ששכבו עם מס׳ גבוה של גברים, צריך להבדיל בין בחורות שהכרת אותה והיא עדיין מאוד פעילה מינית עם אחרים לבין בחורות שהייתה להן תקופה במהלך החיים שהיו פעילות מינית והתקופה נגמרה. לכולנו היו תקופות טובות ופחות טובות וצריך להסתכל מי האדם שעומד מולך כרגע. אני חושב שצריך להבדיל בין בחורה שבאמת נהנית מסקס ועושה את זה מיוזמתה, לעומת בחורה חלשה שנכנעת לגברים שדוחפים אותה לזה. אני לא מאשים חבר׳ה שזה מפריע להם, כל עוד הם לא צבועים וחושבים שזה בסדר אם גבר עושה את זה.

זורם עם זה שגבר אחר ידפוק את חברה שלך לכל החורים מול העיניים שלך? רגע ואם היא הרגע ירדה לו אתה זורם עם לנשק אותה?
לא בתנאים האלו בטח אבל אם נדבר על זה אני בטוח שאני אזרום על שלישיה עם גבר שאני סומך עליו, חוויה מגניב דווקא

יצא לי לעשות שלישיה (סטרייטית) עם חבר ועוד בחורה. זה בעיקר מצחיק ומגניב.
לא הייתי מעלה על דעתי לעשות את זה למישהי שאני מכבד אותה ולוקח אותה ברצינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית