הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פתוח - זוגיות 18+

נערך לאחרונה:
בעלי חיים גם עושים עם אחים או עם ההורים. וחוץ מזה שהם יפדקו זכר רק במקרים שאין להם נקבה, ואף פעם לא יעדיפו זכר על פני נקבה.
אחי איך זה בעיה בראש אם יש המון המון הומואים שלא רוצים להיות בעלי נטיה מינית לגברים? תראה כמה מהם מתאבדים רק מהיותם הומואים וזה לא משנה אם הסיבה היא החברה או המשפחה. הרי איי שם קיימים הומואים שפשוט לא רוצים את זה ושהם מבינים שזה לא טיבעי בעליל, אבל אין להם כל כך מה לעשות עם זה, כי מה לעשות, הטבע עושה מה שבא לו..

גם סטרייטים מתאבדים.
והומואים מתאבדים כי חלק גדול מהם עובר התעללות פיזית או נפשית ע''י חלק מהחברה.

בעלי חיים גם עושים עם אחים או עם ההורים. וחוץ מזה שהם יפדקו זכר רק במקרים שאין להם נקבה, ואף פעם לא יעדיפו זכר על פני נקבה.

כמו דתיים בישיבות, או אסירים בכלא?
או מדינות בדרום ארה''ב?

יש סטרייטים שהתאבדו מאהבה (באישה) אז לא בריא לאהוב נשים? ויש ויש כמו בכל דבר.
מה הקשר בחייך? כולה אמרתי שלא כל ההומואים מתאבדים בגלל החברה אלא מהיותם כאלה. אני מנסה להגיד שלדעתי זו לא בעיה נפשית/פסיכולוגית.

מה הקשר בחייך? כולה אמרתי שלא כל ההומואים מתאבדים בגלל החברה אלא מהיותם כאלה. אני מנסה להגיד שלדעתי זו לא בעיה נפשית/פסיכולוגית.

אם אף אחד לא יודע, איך אתה יודע? סתם...עזוב, הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

אחי איך זה בעיה בראש אם יש המון המון הומואים שלא רוצים להיות בעלי נטיה מינית לגברים? תראה כמה מהם מתאבדים רק מהיותם הומואים וזה לא משנה אם הסיבה היא החברה או המשפחה. הרי איי שם קיימים הומואים שפשוט לא רוצים את זה ושהם מבינים שזה לא טיבעי בעליל, אבל אין להם כל כך מה לעשות עם זה, כי מה לעשות, הטבע עושה מה שבא לו..
בלי קשר לדעתי האישית, רק אומר שהטענה שלך לא נכונה.
זה שבן אדם לא רוצה במשהו ואפילו מתאבד בגללו, לא אומר ששזה לא הפרעה נפשית. גם אדם עם הפרעת דיכאון, או מחלה פיזית כמו סרטן לא רוצה בזה, ולפעמים מתאבד, זה לא אומר שזה מצב נורמלי.
אני חושב שהומו שמתאבד, לפעמים מאמין בעצמו שהוא חולה נפש מתועב שאיכזב משפחה וחברים.
וזה לא נכון.
בין אם זה הפרעה נפשית, בין אם זה גנטיקה נורמלית, הוא לא צריך לחוות רגשי אשמה ושפיטות, אלה קבלה והבנה.
הדיון אם משיכה לגברים לגטימית או לא, מסיטה מהנושא החשוב יותר, איך אתה מתיחס למישהו ששונה ממך?
בין אם יש לו מגזר, דת, משיכה, פילוסופיה אחרת ממך. אם הוא משפחה, תמיד צריך לקבל כבן משפחה. אם הוא אדם, צריך לכבד כאדם.

זה נושא שקצת בעייתי בעולם היום, וגם בארץ. לראות ולקטלג את האחר בגלל שהוא שונה מהנורמה שאנחנו חושבים שצריך להיות.
אז אם דיכאון זה מצב לא טבעי? תכעס ותשנא את הבן שלך אם יהיה בדיכאון?
למה זה משנה אם זה גנטי או לא? בין כה וכה צריך לכבד אדם בתור אדם, ואפילו ובמיוחד אם זה הפרעה נפשית.

זה התחיל כי פותח האשכול שאל עם לצאת עם בחורה שפוזלת לשדות זרים.
העניקו לה שם של בחורה כזאת (זונה). היה נסיון להגיד שזה לגטימי (שלמי איכפת אם זה לגטימי, זה לא היה הדיון, הדיון אם אתם הייתם נשארים איתה?).
ואז נכנסו לדיון האם משיכה שונה זה לגטימי. ולעזאזל, זה לא משנה.

בלי קשר לדעתי האישית, רק אומר שהטענה שלך לא נכונה.
זה שבן אדם לא רוצה במשהו ואפילו מתאבד בגללו, לא אומר ששזה לא הפרעה נפשית. גם אדם עם הפרעת דיכאון, או מחלה פיזית כמו סרטן לא רוצה בזה, ולפעמים מתאבד, זה לא אומר שזה מצב נורמלי.
אני חושב שהומו שמתאבד, לפעמים מאמין בעצמו שהוא חולה נפש מתועב שאיכזב משפחה וחברים.
וזה לא נכון.
בין אם זה הפרעה נפשית, בין אם זה גנטיקה נורמלית, הוא לא צריך לחוות רגשי אשמה ושפיטות, אלה קבלה והבנה.
הדיון אם משיכה לגברים לגטימית או לא, מסיטה מהנושא החשוב יותר, איך אתה מתיחס למישהו ששונה ממך?
בין אם יש לו מגזר, דת, משיכה, פילוסופיה אחרת ממך. אם הוא משפחה, תמיד צריך לקבל כבן משפחה. אם הוא אדם, צריך לכבד כאדם.

זה נושא שקצת בעייתי בעולם היום, וגם בארץ. לראות ולקטלג את האחר בגלל שהוא שונה מהנורמה שאנחנו חושבים שצריך להיות.
אז אם דיכאון זה מצב לא טבעי? תכעס ותשנא את הבן שלך אם יהיה בדיכאון?
למה זה משנה אם זה גנטי או לא? בין כה וכה צריך לכבד אדם בתור אדם, ואפילו ובמיוחד אם זה הפרעה נפשית.

זה התחיל כי פותח האשכול שאל עם לצאת עם בחורה שפוזלת לשדות זרים.
העניקו לה שם של בחורה כזאת (זונה). היה נסיון להגיד שזה לגטימי (שלמי איכפת אם זה לגטימי, זה לא היה הדיון, הדיון אם אתם הייתם נשארים איתה?).
ואז נכנסו לדיון האם משיכה שונה זה לגטימי. ולעזאזל, זה לא משנה.
אתה לא הבנת את הנקודה שלי. קודם כל היה כבר דיון על עיניין של בחורות עם פנטזיות כאלה ואחרות ומה שאמרתי שפשוט לא אכפת לי מזה מהסיבה הפשוטה שכולנו בני אדם עם רצונות כאלה ואחרות וכמו שגבר יכול ללכת להשתרלל אז לא רואה למה בחורה לא (אל כמה וכמה שהיא רווקה). מה שמפריע זה כשזה מגיע למישהי שיש לה בן זוג והיא מציע לו לעשות שלישיה שלדעתי האישית פשוט מתועב (שוב פעם זאת דעתי). יש זוגות שעושים אורגיות חופשי ומבחינתם זה בסדר ומזה ממש לא אכפת לי אבל כזה מגיע למצב שהוא חד צדדי לדעתי זה כבר לא בסדר משום שבסופו של דבר היא פשוט תעשה את זה מאחורי הגב. ואני מבהיר שוב - לא משנה איך הילד שלי היה יוצא, ולא משנה אם זה נפשית/גנטית, לעולם אבל לעולם לא הייתי מוותר עליו.

1.זה יכול להגיע מחוסר ניסיון מיני שלה
אם הייתם פעם ראשונה ביחד ומאז לא היה לה אף אחד.. זה דרך שלה לבטא את זה שבא לי להיות עם עוד אנשים "מבלי לפגוע בך" או מבלי "לאבד אותך".

2.או שזו בחורה ממש מינית שבדכל עם הרבה ניסיון
וזוגיות והתחייבות למישהו אחד זה לא משהו שהיה לה הרבה זמן ואם בכלל.
ומונעת מפנטזיות מיניות.

יצאתי עם בחורה במצב השני, לא אשקר לך זה סקס מדהים, אבל זה הרסני.
בחיים אצלי זה לא הגיע למצב שאני מרגישה שהיא לא שם איתי. אבל קשה להסתכל קדימה אם אתה בשלב הזהבחיים עם בחורה כזו.

ואם אצלך זה כבר בשלב שהיא כבר לא איתך. בטוח שאין לך מה להישאר שם.

נערך לאחרונה:
אם הייתם פעם ראשונה ביחד ומאז לא היה לה אף אחד.. זה דרך שלה לבטא את זה שבא לי להיות עם עוד אנשים "מבלי לפגוע בך" או מבלי "לאבד אותך".

ומונעת מפנטזיות מיניות.

בחיים אצלי זה לא הגיע למצב שאני מרגישה שהיא לא שם איתי. אבל קשה להסתכל קדימה אם אתה בשלב הזהבחיים עם בחורה כזו.

תפסיק לדבר שטויות, הבחורה פשוט שרמוטה. שימצא לעצמו מישהי שמכבדת את עצמה ויש לה ערך.

נערך לאחרונה:
תפסיק לדבר שטויות, הבחורה פשוט שרמוטה. שימצא לעצמו מישהי שמכבדת את עצמה ויש לך ערך.
🤣 ישר ולעניין

ומונעת מפנטזיות מיניות.

אם היא רוצה הרבה סקס, שתפרד מבן זוגה ושיהיה לה בכיף. הנקודה היא שאנשים כאלה בדרך כלל עושים את זה מאחורי הגב.

מרגיש כאלו חזרנו לתקופה של FXP
אבל אנשים יותר גדולים:sweatingbullets:

נערך לאחרונה:
תפסיק לדבר שטויות, הבחורה פשוט שרמוטה. שימצא לעצמו מישהי שמכבדת את עצמה ויש לה ערך.

כן, שימצא לעצמו מישהי שמכבדת את עצמדה, עדיפות להומופובית על הדרך כדי שלא תהיה בעיה אח"כ לזרוק את הילד במידה והוא יצא כזה, שתחנך ככה שאם מישהו יותר טוב ממך אז הוא אפס ולא מבין כלום, אם הנטייה שלו שונה משלך אז אין הבדל בינו ובין כלב וכו'.

כן, שימצא לעצמו מישהי שמכבדת את עצמדה, עדיפות להומופובית על הדרך כדי שלא תהיה בעיה אח"כ לזרוק את הילד במידה והוא יצא כזה, שתחנך ככה שאם מישהו יותר טוב ממך אז הוא אפס ולא מבין כלום, אם הנטייה שלו שונה משלך אז אין הבדל בינו ובין כלב וכו'.
.
זה בטוח עדיף על שרמוטה. והומופוב זה תיאור מטומטם כי מי שלא מקבל הומואים לא פוחד מהם, הוא פשוט לא מקבל. זאת לא פוביה. אדם פרוגרסיבי כמוך אמור לדעת את זה. ואני לא יוצא נגד כל מי שיותר טוב ממני, אין לי מילה רעה להגיד על אנדריי מאלניצ׳ב, חאפטור ביורנסון או כל ספורטאי ברמה עולמית. אני סך הכל אמרתי שהבן אדם לא מבין בתחום כמו שכולם חושבים, ושחומרים מחפים על החוסר ידע, זה הכל. נראה לי יש לך קשיי הבנה, לך לאבחון או משהו. הבנו כבר שאתה לוחם צדק, מספיק עם זה.

.
זה בטוח עדיף על שרמוטה. והומופוב זה תיאור מטומטם כי מי שלא מקבל הומואים לא פוחד מהם, הוא פשוט לא מקבל. זאת לא פוביה. אדם פרוגרסיבי כמוך אמור לדעת את זה. ואני לא יוצא נגד כל מי שיותר טוב ממני, אין לי מילה רעה להגיד על אנדריי מאלניצ׳ב, חאפטור ביורנסון או כל ספורטאי ברמה עולמית. אני סך הכל אמרתי שהבן אדם לא מבין בתחום כמו שכולם חושבים, ושחומרים מחפים על החוסר ידע, זה הכל. נראה לי יש לך קשיי הבנה, לך לאבחון או משהו. הבנו כבר שאתה לוחם צדק, מספיק עם זה.

הומופוביה זה לא רק פחד, מזל שאדם פרוגרסיבי כמוני יודע את זה לעומת אידיוט כמוך. ואתה יכול לחסוך את העצות בטוח לא אקח אותן מילד אובדני, מקריח, קנאי והומופוב כמוך.

הומופוב, שוביניסט וקסנופוב ולא מתבייש בזה. אבל לרדת על בנאדם בגלל שהוא מקריח? אתה באמת סתום, כמה כל השמאלנים הלוחמי צדק, לא פלא שכולם כל כך שונאים אתכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית