עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב לדעת עכשיו תגיד,לדעתך אולי עדיף לי לקצץ את הגירעון ל350 במקום 500?יש ימים כאלה..אל תתרגש.
בימים שאני לא אוכל/ישן טוב אני מרים כמה קילו פחות,אבל זה מסתדר למחרת.
אתה לא איבדת כוח בשבוע הזה
טוב תודה אחיאין סיבה נראית לעין שתעשה את זה
האמת ישר קפצתי לגירעון של 500הורדת את הקלוריות בהדרגה, או שישר קפצת לגרעון של 500?
האמת ישר קפצתי לגירעון של 500
“ים של אנרגיה״ בוא תגזים עוד.. כולה גרעון של 500. אני התחלתי חיטוב על גרעון של 200 ובכל זאת היו לי ימים שהרגשתי כמו סמרטוט, אז? קורה, מה לעשות?! גם במסה אני מרגיש כמו חרא לפעמים ומשקלים שאני אמור להעייף, מרגישים כמו טון, יש ימים ויש ימים..והנה הסיבה.. הורדת ים של אנרגיה מהגוף בבת אחת וזה מה שקורה, בנוסף לירידה רצינית בנוזלים
“ים של אנרגיה״ בוא תגזים עוד.. כולה גרעון של 500. אני התחלתי חיטוב על גרעון של 200 ובכל זאת היו לי ימים שהרגשתי כמו סמרטוט, אז? קורה, מה לעשות?! גם במסה אני מרגיש כמו חרא לפעמים ומשקלים שאני אמור להעייף, מרגישים כמו טון, יש ימים ויש ימים..
די די עם השטויות האלה. 500 קלוריות זה כלום וזה לא "קפיצה". זה גרעון רגיל לחלוטין
איך הגעת למסקנה הזאת?זה לא 500. לעבור ממסה (מאמין שעודף של 500 גם כן) ישר לגרעון של 500 זה כבר קפיצה של 1000 קלוריות.
איך הגעת למסקנה הזאת?
הייתי מסה לפני בפלוס 500 כמו שהוא אמר..איך הגעת למסקנה הזאת?
צודק לפני הייתי מסה בפלוס 500התאמן לפני ועבר בקפיצה לחיטוב, במה הוא כבר היה אם לא מסה?
נו ו? אז עכשיו במקום למשל 3000 ק׳ אתה מכניס 2500. מה הבעיה לא הבנתי? אתה לא אמור להסתכל לפי מאזן חיובי אלא לפי הנייטרלי..הייתי מסה לפני בפלוס 500 כמו שהוא אמר..
צודק לפני הייתי מסה בפלוס 500
מכניס 1900. Rmr 2011.5 באימון ממוצע אני שורף 400 קלוריות,מאזן קלורי של תחזוקה ביום אימון יעמוד על 2400 קלוריות,פחות 500 קלוריות של חיטוב יוצא 1900.נו ו? אז עכשיו במקום למשל 3000 ק׳ אתה מכניס 2500. מה הבעיה לא הבנתי? אתה לא אמור להסתכל לפי מאזן חיובי אלא לפי הנייטרלי..
אז שוב אני שואל, מה הקשר ל 1000 ק? זה ממש לא קשור לזה שהכנסת במסה ככה ובחיטוב אתה מכניס פחות - אתה מוריד קלוריות מהנייטרלי ולא מהמאזן החיובי.. בכל אופן, תראה מה קורה שבוע הבא ותעדכן..מכניס 1900. Rmr 2011.5 באימון ממוצע אני שורף 400 קלוריות,מאזן קלורי של תחזוקה ביום אימון יעמוד על 2400 קלוריות,פחות 500 קלוריות של חיטוב יוצא 1900.
תודה אחי על העזרה. החישוב שלי בוצע נכון? לפי rmr?אז שוב אני שואל, מה הקשר ל 1000 ק? זה ממש לא קשור לזה שהכנסת במסה ככה ובחיטוב אתה מכניס פחות - אתה מוריד קלוריות מהנייטרלי ולא מהמאזן החיובי.. בכל אופן, תראה מה קורה שבוע הבא ותעדכן..
אין לי מושג. אם אתה יורד במשקל אז כנראה חישבת נכון. מה שכן מעניין אותי זה איך אתה יודע שאתה שורף 400 ק׳ באימון?תודה אחי על העזרה. החישוב שלי בוצע נכון? לפי rmr?
לפי מחשבון גולינגו שריפת קלוריותאין לי מושג. אם אתה יורד במשקל אז כנראה חישבת נכון. מה שכן מעניין אותי זה איך אתה יודע שאתה שורף 400 ק׳ באימון?