הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נחלש מאוד בחיטוב רק שבוע

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי אני בערך שבוע בחיטוב אפילו פחות ומרגיש חולשה ממש והמשקלים צונחים...זה אמור להיות ככה? אני בגירעון של 500 קלוריות ובאימון אני חלש מאוד לדוגמא בנץ' שעושה 6-8 חזרות הצלחתי בקושי 4 חזרות

יש ימים כאלה..אל תתרגש.
בימים שאני לא אוכל/ישן טוב אני מרים כמה קילו פחות,אבל זה מסתדר למחרת.
אתה לא איבדת כוח בשבוע הזה

• פותח/ת השרשור
יש ימים כאלה..אל תתרגש.
בימים שאני לא אוכל/ישן טוב אני מרים כמה קילו פחות,אבל זה מסתדר למחרת.
אתה לא איבדת כוח בשבוע הזה
טוב לדעת עכשיו תגיד,לדעתך אולי עדיף לי לקצץ את הגירעון ל350 במקום 500?

והנה הסיבה.. הורדת ים של אנרגיה מהגוף בבת אחת וזה מה שקורה, בנוסף לירידה רצינית בנוזלים
“ים של אנרגיה״ בוא תגזים עוד.. כולה גרעון של 500. אני התחלתי חיטוב על גרעון של 200 ובכל זאת היו לי ימים שהרגשתי כמו סמרטוט, אז? קורה, מה לעשות?! גם במסה אני מרגיש כמו חרא לפעמים ומשקלים שאני אמור להעייף, מרגישים כמו טון, יש ימים ויש ימים..

“ים של אנרגיה״ בוא תגזים עוד.. כולה גרעון של 500. אני התחלתי חיטוב על גרעון של 200 ובכל זאת היו לי ימים שהרגשתי כמו סמרטוט, אז? קורה, מה לעשות?! גם במסה אני מרגיש כמו חרא לפעמים ומשקלים שאני אמור להעייף, מרגישים כמו טון, יש ימים ויש ימים..

די די עם השטויות האלה. 500 קלוריות זה כלום וזה לא "קפיצה". זה גרעון רגיל לחלוטין

זה לא 500. לעבור ממסה (מאמין שעודף של 500 גם כן) ישר לגרעון של 500 זה כבר קפיצה של 1000 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
הייתי מסה לפני בפלוס 500 כמו שהוא אמר..

צודק לפני הייתי מסה בפלוס 500
נו ו? אז עכשיו במקום למשל 3000 ק׳ אתה מכניס 2500. מה הבעיה לא הבנתי? אתה לא אמור להסתכל לפי מאזן חיובי אלא לפי הנייטרלי..

• פותח/ת השרשור
נו ו? אז עכשיו במקום למשל 3000 ק׳ אתה מכניס 2500. מה הבעיה לא הבנתי? אתה לא אמור להסתכל לפי מאזן חיובי אלא לפי הנייטרלי..
מכניס 1900. Rmr 2011.5 באימון ממוצע אני שורף 400 קלוריות,מאזן קלורי של תחזוקה ביום אימון יעמוד על 2400 קלוריות,פחות 500 קלוריות של חיטוב יוצא 1900.

מכניס 1900. Rmr 2011.5 באימון ממוצע אני שורף 400 קלוריות,מאזן קלורי של תחזוקה ביום אימון יעמוד על 2400 קלוריות,פחות 500 קלוריות של חיטוב יוצא 1900.
אז שוב אני שואל, מה הקשר ל 1000 ק? זה ממש לא קשור לזה שהכנסת במסה ככה ובחיטוב אתה מכניס פחות - אתה מוריד קלוריות מהנייטרלי ולא מהמאזן החיובי.. בכל אופן, תראה מה קורה שבוע הבא ותעדכן..

• פותח/ת השרשור
אז שוב אני שואל, מה הקשר ל 1000 ק? זה ממש לא קשור לזה שהכנסת במסה ככה ובחיטוב אתה מכניס פחות - אתה מוריד קלוריות מהנייטרלי ולא מהמאזן החיובי.. בכל אופן, תראה מה קורה שבוע הבא ותעדכן..
תודה אחי על העזרה. החישוב שלי בוצע נכון? לפי rmr?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית