הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קילו יורדים על אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
היי חברים שאלה שקצת הסתבכתי עליה ואשמח לעזרה
אני בן 19 בגובה 1.73 משקל 59.2
ירדתי במשקל מ61.2 ל59.2 שזה 2 קילו וירדתי 0.7 אחוז שומן האם זאת ירידה טובה? או שאני יורד הרבה בשריר?
מה היחס בין המשקל שאני אמור להוריד לאחוזי השומן?

איך אתה יודע שירדת ב0.7 אחוז שומן?
גם אם בדקת בדרך הכי טובה שיש כיום עדיין יש אפשרות לסטיה בכמה אחוזים.
עכשיו השאלה למה אתה מתעסק בזה בכלל?
ובלי קשר להיות 60 קילו על 173 זה רזה מאוד.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לא כמה אחוז שומן אתה או כמה אחוז לרדת, השאלה היא האם אתה צריך להמשיך לרדת במשקל (בהסתמך על איך שאתה נראה, לי אין מושג) או דווקא לעלות במשקל.
לגבי כמה שומן כמה שריר זה אתה לא באמת תדע, אתה יכול ללכת על מה שמקובל שזה 0.5-1% מהמשקל שלך בחודש וככה פחות או יותר לצמצם נזקים ולרדת כמעט רק בשומן וכמה שפחות בשריר, כמובן תוך אכילת מספיק חלבונים, תפריט טוב ואימונים.

איך אתה יודע שירדת ב0.7 אחוז שומן?
גם אם בדקת בדרך הכי טובה שיש כיום עדיין יש אפשרות לסטיה בכמה אחוזים.
עכשיו השאלה למה אתה מתעסק בזה בכלל?
ובלי קשר להיות 60 קילו על 173 זה רזה מאוד.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לא כמה אחוז שומן אתה או כמה אחוז לרדת, השאלה היא האם אתה צריך להמשיך לרדת במשקל (בהסתמך על איך שאתה נראה, לי אין מושג) או דווקא לעלות במשקל.
לגבי כמה שומן כמה שריר זה אתה לא באמת תדע, אתה יכול ללכת על מה שמקובל שזה 0.5-1% מהמשקל שלך בחודש וככה פחות או יותר לצמצם נזקים ולרדת כמעט רק בשומן וכמה שפחות בשריר, כמובן תוך אכילת מספיק חלבונים, תפריט טוב ואימונים.

המטרה לרדת 0.5-1.0% ממשקל גוף בשבוע בחיטוב. זה לא מסה.

• פותח/ת השרשור
השתמשתי במכשיר שלמתכתחילה יש לו סטייה התחלתית אבל הסטייה קבועה וההפרשים למרות הסטטיה הביאו ל0.7 אחוז שומן
אני עם יחסית אחוז שומן גבוה בגלל זה אני רוצה להוריד כמה שיותר לפני שאני אתחיל מסה כי כרגע אם אני עושה מסה ב65 קילו כבר יש לי ממש בטן
אני עושה בשיטה קצת שונה של צום לסירוגין אז גם הירידה יותר גדולה בשבוע
ממישהו שירד ובדק אחוזי שומן כמה לפי דעתו יש פה פגיעה בשריר מבחינת 0.7 אחוז שומן ל2 קילו

השתמשתי במכשיר שלמתכתחילה יש לו סטייה התחלתית אבל הסטייה קבועה וההפרשים למרות הסטטיה הביאו ל0.7 אחוז שומן
אני עם יחסית אחוז שומן גבוה בגלל זה אני רוצה להוריד כמה שיותר לפני שאני אתחיל מסה כי כרגע אם אני עושה מסה ב65 קילו כבר יש לי ממש בטן
אני עושה בשיטה קצת שונה של צום לסירוגין אז גם הירידה יותר גדולה בשבוע
ממישהו שירד ובדק אחוזי שומן כמה לפי דעתו יש פה פגיעה בשריר מבחינת 0.7 אחוז שומן ל2 קילו

כמה דברים:
1. למה נראה לך שצום לסירוגין יגרום לירידה יותר גדולה בשבוע?
2. לא הבנתי את השורה האחרונה שכתבת (יש מצב שאני סתם עייף)

לגבי צום לסירוגין, קח את זה כ טיפ לכל הדיאטות למיניהן:
אין דיאטה יותר טובה מדיאטה אחרת.
חלק אומרים תקשיב תאכל רק בין 4 בצהריים ל9 בערב ואתה תרד X קילו בשבוע.
חלק אומרים תקשיב תוריד לגמרי את הפחמימה (לא באמת אפשרי) או תרד לכמות ממש מזערית של פחמימה ותרד X קילו בשבוע
חלק יגידו לך בכלל תוריד מהשומן ותרד.
בכל מקרה כל הדיאטות למיניהן הן דרכים להגיע לגרעון קלורי שמביא לירידה באחוז שומן (כמובן תוך שמירה על חלבון ואימונים בגדול).
אם נוח לך עם צום לסירוגין אני לא אגיד לך שזה גרוע, זאת פשוט עוד אופציה ליצור גירעון. אל תיקח את זה כ השיטה הכי טובה לרדת במשקל.

עכשיו לגבי זה שאתה רוצה להמשיך לרדת במשקל,
אני לא יודע איך אתה נראה ותמונה יכולה לעזור פה, אבל לגובה שלך לרדת מתחת ל65 קילו נראה לי אתה תהיה עור ועצמות עוד מעט, אם עדיין יש לך בטן במשקל הזה יכול להיות שאתה "סקיני פט" ומה שאתה בעצם צריך לעשות זה לצבור מסה (בגלל שלדעתי לרדת מהמשקל הזה לא כדאי לך) גם אם זה אומר שתעלה במשקל (מן הסתם) והבטן אפילו תעלה טיפה, ואז תעשה חיטוב וזה בדרך כלל פותר את הבעיה של הבטן למרות שאתה רזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית