עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאחושילינג פגז!
11 משהו כזה ....
לא מבין איך הצלחת לרדת עוד. פצצה.
בתמונה הזו אתה באמת 11% כמה קילו ירדת?
לא יכול להיות שטעית בתמונה הראשונה?מתקן אמרתי 11 על התמונה הראשונה
ואחרי שראיתי את התמונות החדשות והנתונים 10 אחוז שומן . אני לא אגיד 9 כי סתם יצאו עלי פה אבל 10 ולא אחוז אחד יותר.
לא יכול להיות שטעית בתמונה הראשונה?
קליפר זה אולי הדבר הכי לא מדוייק שיש אני דווקא חושב שאתה קליפרבתמונה הראשונה 11 אחוז כן ....
( אני טוב קצת בהערכות האלה כי אני בעצמי הייתי באחוז שומן כזה ועכשיו אני בערך על 13 ויש לי עין לזה... אבל זו דעתי אין פה מה להתווכח ... אף אחד פה לא מתיימר להיות קליפר.
קליפר זה אולי הדבר הכי לא מדוייק שיש אני דווקא חושב שאתה קליפר
לא כנראה בגלל זווית צילום/אוכל/תאורה/מצב גוף שונהטוף
אתה יודע מה לא רציתי להמשיך להגיב לך אבל אתה ממש דפוק .
אמרת לבן אדם שהוא 14 אחוז שומן
בהתחלה
ובתמונה השנייה אמרת לו 11
והוא אומר שהוא ירד רק קילו
נראה לך ש3 אחוז שומן זה קילו????!?!?
ולרדת 3 אחוז שומן בחודששש????
אל תענה לי בכלל .
טוף
בהתחלה
אל תענה לי בכלל .
נראה ממש טוב אח,הגיע הזמן להוסיף בשר,תעשה את זה לאט לאט את העלייה הקלורית ויהיה בסדר
האמת זה שינוי די פסיכי התמונה הראשונה והחדשה. זה קשור כמובן גם לתאורה וזווית אבל זה בהחלט לא קרוב אחד לשני מבחינת הערכה, אני לא רואה פה סיבה להאשים את דוקס. שהוא בזווית על הצד זה נראה פחות אחוז שומן חד משמעיטוף
בהתחלה
אל תענה לי בכלל .
זה בטוח מאותו התאריך? זה פשוט מוזר לי שתאורה וזווית משפיעים כל כך הרבהעדכון
![]()
![]()
זמן לניטרלי,הערכות יתקבלו בברכה
האמת זה שינוי די פסיכי התמונה הראשונה והחדשה. זה קשור כמובן גם לתאורה וזווית אבל זה בהחלט לא קרוב אחד לשני מבחינת הערכה, אני לא רואה פה סיבה להאשים את דוקס. שהוא בזווית על הצד זה נראה פחות אחוז שומן חד משמעי
זה בטוח מאותו התאריך? זה פשוט מוזר לי שתאורה וזווית משפיעים כל כך הרבה
אחשלי המידע שמוצג למי שמעריך לך את האחוז שומן (תמונה) מושפע מגורמים כמו תאורה וזוויות אין מה לעשות. במיוחד שאתה מביא תמונה אחת של פרונט ולא מביא כמה תמונות של זוויות גב ורגליים.לא, אני נוטה לשקר בתמונות כדי לפגוע באמינות של טרולים.
חבל שהידע שלכם בא"ש מסתכם ב"קוביות=12%"
אחשלי המידע שמוצג למי שמעריך לך את האחוז שומן (תמונה) מושפע מגורמים כמו תאורה וזוויות אין מה לעשות
לא משנה למי תביא את שתי התמונות האלה הוא יחשוב שבתמונה של הזווית אתה פחות אחוז שומן
אתה יכול לעשות ניסיון.
פתח אשכול לפני ואחרי ותשאל אותם כמה מעריכים אותך בכל תמונה. תגיד להם פה אני לפני חיטוב ופה אחרי
דרך אגב אני לא מבין למה אתה מכליל אותי באיזה משהו, אני לא כתבתי לך הערכה
אני חושב שבגלל שאתה שונא אותו אתה חושב שהוא ניסה "לעשות לך דווקא".איבדת את המעט עניין שהיה לי, הבעת תמיכה בדוקס כמו חבר טוב, אתה משוחרר מתפקידך.
אחשלי.
למי איכפת כמה אחוז שומן אתה. אתה נראה פצצה, וזה כל מה שאמור לשנות.איבדת את המעט עניין שהיה לי, הבעת תמיכה בדוקס כמו חבר טוב, אתה משוחרר מתפקידך.
אחשלי.
למי איכפת כמה אחוז שומן אתה. אתה נראה פצצה, וזה כל מה שאמור לשנות.