הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איבוד שריר בחיטוב ומשקלי עבודה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
1.האם יכול להיות שאני מאבד שריר מועט בחיטוב אבל כן שומר על משקלי העבודה בגלל שהמערכת העצבית מתייעלת?
2.יכול להיות שאני לא מאבד שריר אבל כן יורד במשקלי עבודה נטו כי אין לי אנרגיה זמינה כי אני קצת ואם אני יומיים שלושה פתאום אוכל בניטרלי או בפלוס תחזור לי האנרגיה ואני ארים את המשקלים שלפני החיטוב?

1.האם יכול להיות שאני מאבד שריר מועט בחיטוב אבל כן שומר על משקלי העבודה בגלל שהמערכת העצבית מתייעלת?
אם אתה עושה את החיטוב כמו שצריך יכול להיות שאתה גם לא מאבד שריר בכלל, אלא מקסימום רק נוזלים בשריר

2.יכול להיות שאני לא מאבד שריר אבל כן יורד במשקלי עבודה נטו כי אין לי אנרגיה זמינה כי אני קצת ואם אני יומיים שלושה פתאום אוכל בניטרלי או בפלוס תחזור לי האנרגיה ואני ארים את המשקלים שלפני החיטוב?
בהחלט אפשרי, צריך לזכור שכוח הוא דבר יחסי, ובמחסור אנרגטי אין לך מספיק כוח כדי לבצע את כל העבודה שאתה צריך באותם המשקלים, אבל כוח כדי להרים את המשקלים האלה יש לך

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה את החיטוב כמו שצריך יכול להיות שאתה גם לא מאבד שריר בכלל, אלא מקסימום רק נוזלים בשריר

בהחלט אפשרי, צריך לזכור שכוח הוא דבר יחסי, ובמחסור אנרגטי אין לך מספיק כוח כדי לבצע את כל העבודה שאתה צריך באותם המשקלים, אבל כוח כדי להרים את המשקלים האלה יש לך
בנוגע ל1 ברור שאם אני עושה את החיטוב כמו שצריך עם אימונים וירידה מתונה ואני די מתחיל אפשר לא לאבד בכלל אבל תיאורתית אפשרי מה ששאלתי שזה כן לאבד שריר אבל לשמור על משקלי עבודה בגלל התייעלות עצבית?

בנוגע ל1 ברור שאם אני עושה את החיטוב כמו שצריך עם אימונים וירידה מתונה ואני די מתחיל אפשר לא לאבד בכלל אבל תיאורתית אפשרי מה ששאלתי שזה כן לאבד שריר אבל לשמור על משקלי עבודה בגלל התייעלות עצבית?
כן אפשרי, אבל צריך גם שהתוכנית תתאים לזה

• פותח/ת השרשור
כן אפשרי, אבל צריך גם שהתוכנית תתאים לזה
מה הכוונה? עכשיו שעשיתי את הFBW מרוכבים ועכשיו את התוכנית של קנדיטו יכול להיות שאיבדתי שריר? מה שכן אני גם כן ירדתי במשקלי עבודה בקצת אז בכלל למרות שאני בחיטוב מתון של פחות מ1% לשבוע ומספיק חלבון ומתאמן די מתחיל

מה הכוונה? עכשיו שעשיתי את הFBW מרוכבים ועכשיו את התוכנית של קנדיטו יכול להיות שאיבדתי שריר? מה שכן אני גם כן ירדתי במשקלי עבודה בקצת אז בכלל
הכוונה שהנפח צריך להיות בהתאם, כי יכול להיות שהמשקלים יורדים בגלל שאין לך פשוט מספיק אנרגיה.
זה לא כזה פשוט לאבד שריר

• פותח/ת השרשור
הכוונה שהנפח צריך להיות בהתאם, כי יכול להיות שהמשקלים יורדים בגלל שאין לך פשוט מספיק אנרגיה.
זה לא כזה פשוט לאבד שריר
אם הם חוזרים תוך שבוע שבועיים מתחילת העלאת הקלוריות לניטרלי אני יכול להיות בטוח שלא איבדתי שום שריר במהלך החיטוב?

אם הם חוזרים תוך שבוע שבועיים מתחילת העלאת הקלוריות לניטרלי אני יכול להיות בטוח שלא איבדתי שום שריר במהלך החיטוב?
סימן שחזרה לך האנרגיה.
שוב, אם אתה דואג למספיק חלבון ואימונים אז זה ממש קשה לאבד שריר, במיוחד בשלב שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית