הי 😃
יש לי כמה שאלות...
ראשית אציין שאני כבר חודש בתקופת חיטוב, שאמורה להיות קצרה יחסית ולהסתיים לאחר חג שבועות. לפני שהתחלתי חיטוב הייתי אוכלת בסביבות ה1400 קל' למאזן ניטרלי.
היום אני אוכלת באיזור ה1000. ועוד עושה אירובי (ובאופן כללי אני די פעילה).
אני שומרת על ערכי חלבון של כ1.4-1.7 חלבון לקג'. (משלימה את מה שצריך עם אבקה).
ממשיכה באימוני כח כרגיל, כדי לא לאבד מסת שריר.
אבל משום מה נראה שאני לא יורדת במשקל בכלל.
אני משתדלת להיות מדוייקת בספירה שלי. ובכל אופן, הספירה היא באותם הכלים בהם ספרתי את ה1400 לשעבר, אז לא רואה סיבה שזה יהיה ממש הבדל קיצוני...
כמו כן, בסופי שבוע אני לא 'מתפרעת', אלא אוכלת רגיל. לא חושבת שעוברת את ה1200-1300, וההתפרעות הכי גדולה שהייתה לי לא עברה את ה1500-1400...
בקיצור - וואט דה פאק אני לא עושה נכון?
מבחינה פיזית אני בסדר, כאילו, לא שמנה אומשו. האמת שמעולם לא בדקתי אחוזי שומן, אבל תמיד כשאני בודקת עם כלמני מחשבונים של היקפים וכאלה, יוצא לי בסביבות ה30-33 :/
עוד שאלה:
בנוגע לחלבון,
אני סופרת רק מה שהוא חלבון 'מובהק' (גבינה ביצים עוף וכו'.)
אני אמורה לספור גם את מה שהוא 'לא חלבון' כמו לחם, אורז, ירקות?
יש לי כמה שאלות...
ראשית אציין שאני כבר חודש בתקופת חיטוב, שאמורה להיות קצרה יחסית ולהסתיים לאחר חג שבועות. לפני שהתחלתי חיטוב הייתי אוכלת בסביבות ה1400 קל' למאזן ניטרלי.
היום אני אוכלת באיזור ה1000. ועוד עושה אירובי (ובאופן כללי אני די פעילה).
אני שומרת על ערכי חלבון של כ1.4-1.7 חלבון לקג'. (משלימה את מה שצריך עם אבקה).
ממשיכה באימוני כח כרגיל, כדי לא לאבד מסת שריר.
אבל משום מה נראה שאני לא יורדת במשקל בכלל.
אני משתדלת להיות מדוייקת בספירה שלי. ובכל אופן, הספירה היא באותם הכלים בהם ספרתי את ה1400 לשעבר, אז לא רואה סיבה שזה יהיה ממש הבדל קיצוני...
כמו כן, בסופי שבוע אני לא 'מתפרעת', אלא אוכלת רגיל. לא חושבת שעוברת את ה1200-1300, וההתפרעות הכי גדולה שהייתה לי לא עברה את ה1500-1400...
בקיצור - וואט דה פאק אני לא עושה נכון?
מבחינה פיזית אני בסדר, כאילו, לא שמנה אומשו. האמת שמעולם לא בדקתי אחוזי שומן, אבל תמיד כשאני בודקת עם כלמני מחשבונים של היקפים וכאלה, יוצא לי בסביבות ה30-33 :/
עוד שאלה:
בנוגע לחלבון,
אני סופרת רק מה שהוא חלבון 'מובהק' (גבינה ביצים עוף וכו'.)
אני אמורה לספור גם את מה שהוא 'לא חלבון' כמו לחם, אורז, ירקות?