הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה בנוזלים מפחמימות

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום יש לי שאלה אני בחיטוב כרגע ויש משהו שמסקרן אותי אם נניח אני עושה ציט ואוכל ארוחה טובה קצת גדולה של גאנק פוד ועליתי בנוזלים בגלל הכמות של הפחמימות נניח 2 קילו ביום שאחרי איך הנוזלים האלה יוצאים? אלה נוזלים של שפשוט יוצאים בשתן מהגוף או נוזלים שנספגים בתהליכים בגוף? זה כמו פשוט לשתות מלא מים אחרי ארוחה רגילה?

• פותח/ת השרשור
אלה נוזלים שיוצאים בכל הדרכים - שתן, זיעה, ונשימה

אז זה בפועל כמו נוזלים של מי שתייה? זה כמו שביום אחד נניח אני אשתה הרבה מים יותר מהנורמה זה ייחשב אותם נוזלים או שנוזלים של פחמימה הם שונים?

אז זה בפועל כמו נוזלים של מי שתייה? זה כמו שביום אחד נניח אני אשתה הרבה מים יותר מהנורמה זה ייחשב אותם נוזלים או שנוזלים של פחמימה הם שונים?
איזה עוד נזולים אתה מכיר שהגוף עובד איתם? קולה?

• פותח/ת השרשור
לשתות הרבה מים יגרום לך דווקא להיפטר יותר מנוזלים בגוף

ניסיתי לדבר תיאורטי בשביל ההשוואה של לשתות מלא מים ביום ספיציפ יעלה את המשקל

אני יודע שברגע ששותים הרבה מים למשך זמן הגוף משחרר את הנוזלים כי הוא לא בסטרס ומאפשר פינוי נוזלים בגוף ☺️
איזה עוד נזולים אתה מכיר שהגוף עובד איתם? קולה?

האמת שרציתי רק לוודא את זה כי תמיד שמתי לב שבימים של ציט ואפילו בחיטוב אני דווקא הרבה יותר משתין עכשיו הבנתי שזה עניין של הנוזלים מהפחמימה מן הסתם נוזלים זה נוזלים אבל חשבתי נוזלים שבאים מפחמימה הם עובדים קצת אחרת תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית