ייעוץ קלן-יש סיכונים?ואיך משתמשים..?

• פותח/ת השרשור smith
  • פורסם בתאריך

smith

משתמש מתחיל
113
9
נק' מוניטין:
13
113
9
שלום

קראתי בפורום כל חומר אפשרי על הקלנבוטרול ויש לי עדיין כמה שאלות עליהן לא הצלחתי לקבל תשובה סופית.

1-האם ישנו סיכון בלקיחת הקלן?נזקים בטווח ארוך?

2-לגבי השימוש,אחד אמר לי לקחת כמו המאמר באתר ולעשות אחרי שבועיים הפסקה ואחרים אומרים לי שאפשרי גם חודש ואפילו במינונים גדולים יותר מימה שכתוב במאמר של האתר,זה אכן אפשרי ללקיחה של יותר משבועיים ובמינונים גדולים יותר מבמאמר?

3-מתי לוקחים לפני אוכל,עם האוכל או אחרי?

תודה

---------- התגובה התווספה ב 20:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:59 ----------

KALINA אתה המומחה פה,יש מצב אתה עוזר? 😃

1. לא ידוע, בוצעו מחקרים בעיקר על חיות עם מינונים מאוד גבוהים, בגדול אפשר לומר שזה דיי בטוח לעומת דברים שמגיעים בזריקות (טרן, DNP [כדורים])
2. אפשר להמשיך שימוש רצוף אם לוקחים ketotifen, מוצר שמחזיר את רצפטורי בטא למצב שפוי, אחרת יש מצב לבעיות.
3. עדיף לפני או לחכות כמה שעות אחרי

שלום

קראתי בפורום כל חומר אפשרי על הקלנבוטרול ויש לי עדיין כמה שאלות עליהן לא הצלחתי לקבל תשובה סופית.

1-האם ישנו סיכון בלקיחת הקלן?נזקים בטווח ארוך?

2-לגבי השימוש,אחד אמר לי לקחת כמו המאמר באתר ולעשות אחרי שבועיים הפסקה ואחרים אומרים לי שאפשרי גם חודש ואפילו במינונים גדולים יותר מימה שכתוב במאמר של האתר,זה אכן אפשרי ללקיחה של יותר משבועיים ובמינונים גדולים יותר מבמאמר?

3-מתי לוקחים לפני אוכל,עם האוכל או אחרי?

תודה

---------- התגובה התווספה ב 20:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:59 ----------

KALINA אתה המומחה פה,יש מצב אתה עוזר? 😃
אישית לא אוהב קלן בגלל הטרמור,חרדות ,כאב ראש,עליית חום גוף,התקווצויות נוראיות בשרירים,הזעה וטעם מגעיל בפה.
למרות כל זאת -בין הדברים היעילים שיש.
אני לא מומחה-אני מנוסה כמעט בכל חרא שאפשר להזריק,לבלוע או למרוח-ואת רובם לא אהבתי.🤩
אני שאני משתמש-עושה סייקלים של שבועיים-שלוש ON 10 ימים OFF. גם לחיטוב וגם לסוף סייקל רגיל כדי לשמור על התוצאות.
בד"כ לוקח 2-3 כדורים של 0.4 מק"ג לא עברתי 3 בחיים.
כרגע בשוק ממליץ על סייקורס כמובן.
בהשואה לאפדרין-אעדיף אפדרין.
זהו נראה לי

• פותח/ת השרשור
אישית לא אוהב קלן בגלל הטרמור,חרדות ,כאב ראש,עליית חום גוף,התקווצויות נוראיות בשרירים,הזעה וטעם מגעיל בפה.
למרות כל זאת -בין הדברים היעילים שיש.
אני לא מומחה-אני מנוסה כמעט בכל חרא שאפשר להזריק,לבלוע או למרוח-ואת רובם לא אהבתי.🤩
אני שאני משתמש-עושה סייקלים של שבועיים-שלוש ON 10 ימים OFF. גם לחיטוב וגם לסוף סייקל רגיל כדי לשמור על התוצאות.
בד"כ לוקח 2-3 כדורים של 0.4 מק"ג לא עברתי 3 בחיים.
כרגע בשוק ממליץ על סייקורס כמובן.
בהשואה לאפדרין-אעדיף אפדרין.
זהו נראה לי

בהנחה שאני משתמש ומתחיל להרגיש את כל התופעות לוואי שציינת(אן חלק מהן) ואני מפסיק לקחת את הקלן תוך כמה זמן הגוף חוזר למצב של לפני השימוש בקלן?הפחדת אותי עם התופעות האלה 😃

איך הקלן של סופרמה הבולגרי?

נערך לאחרונה:
בולגרי לא נסיתי. הת.ל. עוברים תוך כמה שעות. יתכן ולא יופיעו ביכלל-הכל אינדיבידואלי.

הבולגרי הוא רפואי אחלה קלן, גם הגרמני טוב.
הסיני אני פחות אוהב ג'ינרי מידי, סיירוקס גם עוד לא ניסיתי וכנראה שגם לא אנסה

סיני גם לא אהבתי. עכשיו בקטע של קראמס-התקוצויות שרירים בלתי רצוניות באמצע החיים מישהו יודע מה הקשר לקלן? מאזן אלקטרוליטים?

לפי מיטב הבנתי קלן דיי מדלדל את מאגרי האשלגן ועוד כמה דברים בדרך (גם אבץ) לכן כדאי לקחת ZMA או כל אחד מהם בנפרד (או לאכול בננה או תמרים)

הייתי לוקח כדור מגנזיום,צינק ואספירים. לא תמיד זה עזר. התכווצויות במקומות מוזרים כמו כף רגל,בטן או רחב גבי

• פותח/ת השרשור
אבץ יש לי,האשלגן כזה קריטי?

KALINA,אני מקנא בך שככה אין לך פחד לנסות כלום,אני מפחד מהקלן הזה כאילו הוא מסוכן 😃

כל זה לא שוקולדים. יש סיבה לפחד. פשוט אני אישיות דסטרוקטיבית. לא דוגמה טובה לנוער

• פותח/ת השרשור
שאתה מדבר על לפחד אתה מדבר גם על פחד משימוש בקלן?

---------- התגובה התווספה ב 20:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:53 ----------

האם ישנו גם נזק לכבד?משהו חדש ששמעתי היום...

נערך לאחרונה:
קלנבוטרול היה כדור הראשון שנסיתי. אין נזק בכלל,מכיר טמבל אחד שלקח כ 10 כדורים של סיני והיגיע למיון עם דופק 200. אני מוותר על קלן בעיקר בגלל הרגשת חרדה והתכווצויות. היעילות שלו חד משמעית,אז לא להתלבת-לנסות.
כמו כן כמובן אפשר להתחטב בלי-עשיתי את זה פעמיים.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד ככה,אם אתה אומר משהו לא הכי טוב על הקלן זה אומר שהוא באמת בעייתי קצת,אתה שמעיד על עצמך כאחד שמנסה הכל ולא מפחד ואומר שהקלן לא בא לך טוב גורם לי להבין שאני אמור לצפות לבעיות.

אני השתמשתי בסיני שנה שעברה, ואלו התופעות לוואי שהיו לי :
ביומיים שלוש הראשונים היו כאבי ראש , וכל שאר ה"סייקל" היה דופק מואץ ולא סדיר, ועלייה בלחץ דם (הייתי בודק כל יום ב10 בבוקר , רוב התוצאות היו סביב ה90\140.
את החיטוב ההוא לא סיימתי כי באמצע התרסקתי עם הרכב (מאזדה:(), אבל היו תוצאות טובות עד לאיפה שהגעתי, ירדתי בערך 10 קילו בחודשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית