הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קלן-יש סיכונים?ואיך משתמשים..?

• פותח/ת השרשור smith
  • פורסם בתאריך

smith

משתמש מתחיל
113
9
נק' מוניטין:
13
113
9
שלום

קראתי בפורום כל חומר אפשרי על הקלנבוטרול ויש לי עדיין כמה שאלות עליהן לא הצלחתי לקבל תשובה סופית.

1-האם ישנו סיכון בלקיחת הקלן?נזקים בטווח ארוך?

2-לגבי השימוש,אחד אמר לי לקחת כמו המאמר באתר ולעשות אחרי שבועיים הפסקה ואחרים אומרים לי שאפשרי גם חודש ואפילו במינונים גדולים יותר מימה שכתוב במאמר של האתר,זה אכן אפשרי ללקיחה של יותר משבועיים ובמינונים גדולים יותר מבמאמר?

3-מתי לוקחים לפני אוכל,עם האוכל או אחרי?

תודה

---------- התגובה התווספה ב 20:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:59 ----------

KALINA אתה המומחה פה,יש מצב אתה עוזר? 😃

• פותח/ת השרשור
אז בוא נסכם את זה ככה,יומיים קלן חוץ מהרגשה של כאב ראש הבנתי שזה אינדיבידואלי אבל אני מסתכל האם הלקיחה שווה את התוצאות שיהיו...אין סיכוי שאקח דבר כזה בחיים חח אתם משוגעים...איזה אומץ יש לך תהיה בריא.

נערך לאחרונה:
שים לב-אינדיקציה הכי טובה עם הקלן עובד בתור שורף שומן-זה עם הוא שורף שומן...ז"א עם אחרי נגיד 10 ימים של דייטא,אימונים מפרחים ושימוש בקלן אתה פתאום מגלה שירדת באחוז שומן- זה עובד!
שיטה גאונית אגב:161bd:

• פותח/ת השרשור
איך אתה אוהב להתחכם...גם בלי קלן עם דיאטה טובה של 10 ימים תהיה ירידה...קיצר הבנתי שאין לך תשובה למה ששאלתי זאת אומרת שאין תעודת ביטוח שאם אין תופעות לוואי זה באמת עובד 😃

אני מיתחכם?:nono:
אין לך בושה! אני אפשר להגיד תרמתי את הכבד שלי למדע בעודי חיי כדי לספק לך תשובות אמינות ...🤩

• פותח/ת השרשור
חח מה שנכון נכון...

מה באמת מצב הכבד והכליות שלך אתה עורך בדיקות?הכל תקין קלינל'ה?אנחנו צריכים אותך פה עוד המון זמן 😃

• פותח/ת השרשור
תקליד יותר לאט כי לא מבינים מה אתה כותב....

עריכה,הבנתי חח תהיה בריא אתה והטעויות חח

מקווה שאתה שומר על הכבד שלך באמת...

אני לא אגע בקלן חבל על הבריאות חח לפחות פעם אחת הבנתי מה זה הדבר הזה,אני נשאר עם אימון אירובי ותזונה נכונה,הטבעיות תנצח.

נערך לאחרונה:
כמה כבר קלן עושה ב 14 ימים ?
כמה קילו שומן הוא יכול להוריד ? חצי קילו - קילו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית