נק' מוניטין:
107
- 157
- 43
הייתם נפרדים מקשר של ארבע שנים אחרי שכל השנים האלה לבת זוג שלך יש אובססיה לאקס ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח...
מה נסגר עם הבחורים פה באתר?? מאיפה את מביאים את הבנות זוג שלכם?!!
אחי תכבד את עצמך ותדע שמגיע לך יותר!!
שחרר אותה.. שתבזבז למישהו אחר את הזמן.
מצד שני זה פאקינג 4 שנים שהבחורה איתו וחושבת על מישהו אחר (לך תדע מתי היא חושבת עליו ומדמיינת אותו אם אתה מבין למה אני מתכוון). אז כן, להעיף מזמן, אם חיכה 4 שנים אז עם כל הקושי כן, להעיף.הכי קל לכתוב "תעיף עעחי"
4 שנים של זוגיות לא בא ברגל, אם זה היה 4 חודשים זה משהו אחר
אבל פאקינג 4 שנים כנראה שטוב לך סך הכל ביחד
למה היא לא עוזבת אם היא אובססיבית אליו? מעלה תהיות
הכי קל לכתוב "תעיף עעחי"
אז הינה, לי הייתה בת זוג 3.5 שנים. וכן, כשראיתי שזה לא הולך מסיבות כאלה ואחרות, נפרדתי ממנה למרות כל האהבה שהייתה בנינו. צריך להפעיל לפעמים את המוח - אנחנו לא חיים בסרט רומנטי עם נצנצים ופרפרים ושהאהבה תנצח הכל עחי וכל הבולשיט הזה. אומר מניסיון, הדברים האלה רק מחשלים אותנו. לפעמים אנשים נשארים כי או שהם מפחדים להשאר לבד או שפשוט מפחיד אותם ההתמודדות עם הפרידה כי הם כל כך רגילים אחד לשניה.הכי קל לכתוב "תעיף עעחי"
אז הינה, לי הייתה בת זוג 3.5 שנים. וכן, כשראיתי שזה לא הולך מסיבות כאלה ואחרות, נפרדתי ממנה למרות כל האהבה שהייתה בנינו. צריך להפעיל לפעמים את המוח - אנחנו לא חיים בסרט רומנטי עם נצנצים ופרפרים ושהאהבה תנצח הכל עחי וכל הבולשיט הזה. אומר מניסיון, הדברים האלה רק מחשלים אותנו. לפעמים אנשים נשארים כי או שהם מפחדים להשאר לבד או שפשוט מפחיד אותם ההתמודדות עם הפרידה כי הם כל כך רגילים אחד לשניה.
לא נתקלת במיקרים של בני זוג שאחד מהם בגד כמה פעמים ובכל זאת לא נפרדו?לא יודע אם זה טרול או לא, זה קצת מרגיש ככה הפעם (לפחות לי).
לא ברור לי איך גבר יכול להיות עם בחורה במשך 4 שנים כשכל הזמן הזה היא אובססיבית לאקס, לא נשמע לי הגיוני.
לא נתקלת במיקרים של בני זוג שאחד מהם בגד כמה פעמים ובכל זאת לא נפרדו?
למען הסר ספק, בגידה זה הרבה יותר גרוע ומי שנשאר או נשארת עם הבן/בת זוג פשוט לא מכבד את עצמו.
לא בכל מקרה של בגידה הייתי אומר שזה הרבה יותר גרוע ממה שהוצג כאן. אני באופן אישי גם דוגל בדעה שלך, אבל אם אני משווה את זה למקרה הזה אני חושב שסטוץ חד פעמי שלא היה מעורב בו שום רגש, לא יותר גרוע מאשר זה שבן הזוג שלך נמצא באובססיה לאדם אחר במשך 4 שנים, אך ורק בגלל שבמקרה האחרון מעורב רגש ובראשון לא.
זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו, כל אחד ודעתו ואיך שהוא רואה את זה.
בשבילי נאמנות זה ערך עליון בחיים. לא אהיה מסוגל לחיות עם מישהי שבגדה בי ולא אהיה מסוגל לחיות עם עצמי אם אבגוד במישהי.
מה לגבי 2 סטוצים חד פעמיים שונים שלא היה מעורב בהם שום רגש? או 10? או 200? אם מישהי בגדה (או מישהו בגד) פעם אחת אני לא רואה איך אפשר לסמוך על זה שזה לא יקרה יותראני חושב שסטוץ חד פעמי שלא היה מעורב בו שום רגש, לא יותר גרוע