הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מערכות יחסים

מה לגבי 2 סטוצים חד פעמיים שונים שלא היה מעורב בהם שום רגש? או 10? או 200? אם מישהי בגדה (או מישהו בגד) פעם אחת אני לא רואה איך אפשר לסמוך על זה שזה לא יקרה יותר

בדיוק, וגם אם אתה מחליט לסלוח עדיין האמון ייפגע ותמיד תזכור את זה והמחשבות תמיד יצוצו משום מקום.
אני כבר לא יודע במה אני מבין יותר - בעולם הכושר והתזונה או במערכות יחסים 😛

מה לגבי 2 סטוצים חד פעמיים שונים שלא היה מעורב בהם שום רגש? או 10? או 200? אם מישהי בגדה (או מישהו בגד) פעם אחת אני לא רואה איך אפשר לסמוך על זה שזה לא יקרה יותר

ברור שאי אפשר לסמוך ואמרתי שאני באותה דעה לגבי בגידות, אין ספק.

אני פשוט ציינתי שבגלל שאובססיה של 4 שנים היא קשורה יותר לרגש, זה אפילו יותר חמור מסטוץ חד פעמי שלא עירב שום רגש.

אני עד עכשיו לא מבין איך אפשר להשאר עם בחורה במשך 4 שנים, כשאתה יודע בוודאות שכל הזמן הזה כשהיא איתך היא בעצם רוצה להיות עם מישהו אחר.

אני פשוט ציינתי שבגלל שאובססיה של 4 שנים היא קשורה יותר לרגש, זה אפילו יותר חמור מסטוץ חד פעמי שלא עירב שום רגש
טוב זה אינדיווידואלי כנראה, מבחינתי זה גרוע באותה מידה
אני עד עכשיו לא מבין איך אפשר להשאר עם בחורה במשך 4 שנים, כשאתה יודע בוודאות שכל הזמן הזה כשהיא איתך היא בעצם רוצה להיות עם מישהו אחר.
מסכים 100%, לא מבין גם

נושא מורכב, ויש לי בו המון דעות.

נתחיל בזה שאתה לא נשוי ואין לכם ילדים, ככה שהסיבות להשאר יחד מצטמצמות.
אתה שואל, כי אתה בטח אוהב אותה, אחרת הייתה זורק, או שפשוט התרגלת אליה, וקשה לך לדמיין את עצמך עם אחרת, אם זה המצב, זרוק אותה.

על הצד שאתה ממש אוהב אותה, וכשאתה אומר אובססיה הכוונה, סקרנות "מה עם האקס שלה", יש לנו דיון. אבל אם האובססיה זה יותר בכיוון של "מתה לחזור אליו ברגע שיפרד מאשתו או חברה שלו" אין מה לדבר, זרוק אחי.
אם מדובר באובססיה ברמה שהיא מעלה את השם שלו לעיתים קרובות, יכול להיות שהיא פשוט לא עיכלה את הרגשות שלה.

ממליץ לכם להיות פתוחים אחד עם השני, זה יחסוך לכם זמן וכאב. תגיד לה מה שאתה מרגיש, תשאל אותה האם הייתה רוצה לחזור אליו (אם כן, אז בעיטה). והאם היא פשוט צריכה לדבר על הקשר שהיה לה כדי שתוכל להמשיך הלאה בלעדיו.

יש מצב שהאובססיה הוא בסך הכל רגשות נשיות שלא מובנות לה בעצמה. עם דיון פתוח, ושאלות נכונות, אני מאמין שמהר תדע אם היא חברה שכדאי להשקיע בה, או להיפרד ממנה.

הרבה דיונים על זוגיות יחסכו כאן, ברגע שיהיו דיונים פתוחים בין בני זוג, עם מסקנה משם מה לעשות.

נערך לאחרונה:
על הצד שאתה ממש אוהב אותה, וכשאתה אומר אובססיה הכוונה, סקרנות "מה עם האקס שלה", יש לנו דיון. אבל אם האובססיה זה יותר בכיוון של "מתה לחזור אליו ברגע שיפרד מאשתו או חברה שלו" אין מה לדבר, זרוק אחי.
אני מניח שאם זו אובססיה מהסוג השני היא כנראה לא תגיד את זה לבן זוג שלה ותנסה שיחשוב שזה רק סקרנות.
אם מדובר באובססיה ברמה שהיא מעלה את השם שלו לעיתים קרובות, יכול להיות שהיא פשוט לא עיכלה את הרגשות שלה.
זה נחמד אם הם היו נפרדים לפני חודש או מקסימום חודשים בודדים. היא 4 שנים עם בן זוג אחר, אם היא לא עיכלה עד עכשיו אני בספק אם היא תעכל בכלל.
ממליץ לכם להיות פתוחים אחד עם השני, זה יחסוך לכם זמן וכאב. תגיד לה מה שאתה מרגיש, תשאל אותה האם הייתה רוצה לחזור אליו (אם כן, אז בעיטה). והאם היא פשוט צריכה לדבר על הקשר שהיה לה כדי שתוכל להמשיך הלאה בלעדיו.

יש מצב שהאובססיה הוא בסך הכל רגשות נשיות שלא מובנות לה בעצמה. עם דיון פתוח, ושאלות נכונות, אני מאמין שמהר תדע אם היא חברה שכדאי להשקיע בה, או להיפרד ממנה.
ושוב, עברו 4 שנים (יותר כנראה, כי היא 4 שנין עם בן זוג חדש, כנראה שהאקס היה עוד קצת זמן לפני). זה נראה לי דברים שהיה צריך לעשות הרבה לפני ולא אמורים להיות שם אחרי כ"כ הרבה זמן.
הרבה דיונים על זוגיות יחסכו כאן, ברגע שיהיו דיונים פתוחים בין בני זוג, עם מסקנה משם מה לעשות.
מסכים 100%, פתיחות בין בני זוג זה הכרחי לדעתי

אני מניח שאם זו אובססיה מהסוג השני היא כנראה לא תגיד את זה לבן זוג שלה ותנסה שיחשוב שזה רק סקרנות.

זה נחמד אם הם היו נפרדים לפני חודש או מקסימום חודשים בודדים. היא 4 שנים עם בן זוג אחר, אם היא לא עיכלה עד עכשיו אני בספק אם היא תעכל בכלל.

ושוב, עברו 4 שנים (יותר כנראה, כי היא 4 שנין עם בן זוג חדש, כנראה שהאקס היה עוד קצת זמן לפני). זה נראה לי דברים שהיה צריך לעשות הרבה לפני ולא אמורים להיות שם אחרי כ"כ הרבה זמן.

מסכים 100%, פתיחות בין בני זוג זה הכרחי לדעתי
אני חושב שאם היא באמת אובססיבית כמו שהבחור מספר, הסיבות להשאר איתה הם פחות מהסיבות להיפרד.
אבל אני לא בטוח שהיא באמת אובססיבית כמו שהוא מספר. אולי היא מזכירה לחבר שלה איזה דבר שהיא זוכרת מהאהבה הראשונה שלה (האקס).
אולי אם יהיה פירוט רחב יותר להגדרה "אובססיבי" אוכל להביע דעה אישית יותר ברורה.
עד אז, חבל על זוג שאני אפילו לא מכיר.

לדעתי החלק החשוב הוא להגדיר מה זה אובססיבי.

אני סיימתי קשר ארוך, אחרי שסבלתי מהתנהגות מאוד לא סימפטית במשך שנים. שנפרדנו והתפכחתי, קיטרתי על זה הרבה לבת זוג הבאה שלי, משהו שהוא יחסית שלילי אבל שסוף סוף מצאתי מישהי נורמלית יחסית, הייתי צריך לפרוק עול על כל מה שסבלתי... דבר כזה יכול להראות בתור אובססיה לבת זוג הקודמת, למרות שהדבר האחרון שהייתי רוצה זה לחזור איתה לקשר. לבת זוג אחרת הפריע ששמרתי את האלבום חתונה עם האקסית למרות שמבחינתי זה היה רק זכרון שפעם הייתי נשוי ל5 דקות ותו לא.

כולם ייועצי מקלדת בלי אחריות
"תיפרדו"
הבן אדם לא הסביר מה הוא מתכוון בהגדרה שלו ל"אובססיבית" וכבר כולם שולחים אותו לחפש מישהי חדשה
אולי הוא רואה את ההתנהגות שלה בתור אובססיה ואצלה זה יושב על משהו אחר
אם הוא אוהב אותה שיתחיל מלדבר איתה על זה, שילכו לייעוץ זוגי אם זה צריך
4 שנים זה הרבה זמן, היא לא עשתה משהו קיצוני שצריך לחרוץ ככה גורלות אלא מדובר בהתנהגות שאולי ניתן לעבוד עליה אם כל השאר טוב
אין בן/בת זוג מושלמ/ת ולכל אחד תהיה את הדפקה שלו/ה, כדאי לראות האם ניתן לתקן את זה או שאולי מדובר באי הבנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית