הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לסייקל

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב אחרי תקופה ארוכה ארוכה שאני טבעי, החלטתי לעשות סייקל קטן - זה בעצם סייקל חיטוב.
אמנם אין לי יותר מידי מה לחטב, המטרה היא להוריד 3-4 קילו ולשמר מסת שריר והמטרה האמתית היא לקבל מראה מוצק, יבש עם הפרדות, וכן, גם להגביר את המוטיבציה ואת הרייג'

אני כרגע מתלבט בין 3 סייקלים, כשיש לי מגבלה תקציבית ושלושות הסייקלים לאחר בירור מתאימים לי מבחינה תקציבית

הראשון יהיה סייקל של 10 שבועות שיכלול טסט אנתת , ויני וקרדרין
השני - טסט ואנאבר
השלישי - טסט, MK , קלן או אפרדין

כמובן שלכל אחת מהאפשרויות התלווה PCT ופרגניל בפרוטוקול הרגיל והנדרש

@Dr Diesel*
@frozen

• פותח/ת השרשור
עדכון קטן :

נכנסתי לשבוע ה6 -

עד עכשיו טסט 500 מ"ל בשבוע + 20 מ"ג קרדרין -

מבחינת תזונה : הורדתי מעט מאוד קלוריות והוספתי אירובי ותוסיפו לזה עליה קצת מהנוזלים מהטסט - אז"י נשארתי אותו המשקל, אבל יש שינוי בהרגשה הכללית, מעט ורידים יוצאים, פרגניל הכנסתי באיחור שבוע מהשבוע הרביעי - סה"כ הרגשה כללית טובה.
קרדרין תופעות לוואי : מעט כאבי ראש ומעט תחושות של עייפות ותשישות - לא משהו בלתי נסבל

היום - תחילת שבוע שישי - מוסיף קלן - יומיים ראשונים כדור אחד ומעלה בהדרגה -
אני כולה שעתיים אחרי נטילת הכדור וכבר מרגיש רעידות בידייפ, מהיום גם מוריד עוד קצת פחמימה ומוסיף יותר אירובי.

באמת עדיף להוריד פחמימות ולא להכניס קלן .
קרדרין לא מעיף לך את האירובי אתה לא מרגיש שהאירובי לא מזיז לך ?

• פותח/ת השרשור
באמת עדיף להוריד פחמימות ולא להכניס קלן .
קרדרין לא מעיף לך את האירובי אתה לא מרגיש שהאירובי לא מזיז לך ?

האמת שגם לפני הייתי בכושר טוב באירובי ככה שהתקדמות לא יכולה להיות יותר מידי, אבל כן יש גם שיפור באירובי.

קלן כבר קניתי - אז אין מה להחזיק אותו סתם בארון, חוץ מזה שזו פעם ראשונה שאני נוטל קלן וסקרן לדעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית