הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

אלה עסקים פרטיים שאין למדינה שום קשר אליהם.
ובאחרון זאת לא אפליה, הוא מחבל פוטנציאלי ולכן הבידוק שהוא יעבור יהיה קפדני הרבה יותר. אז ההפליה שלהם מסתכמת בזה שפעם בשנה כשהם רוצים לטוס אז הם עוברים בידוק יותר קפדני, שהוא בעצם לא אפליה אלא להיות מציאותי. עדיין לא רואה פה סיבות לשלם להם כסף על כלום ולתת להם הקלות סתם ככה. שוב, על מה ולמה הם צריכים לקבל משהו מעבר למה שכל אזרח רגיל מקבל?
חחח עיתון "הארץ" כותב על אפליית ערבים, נו באמת, אני אפילו לא אקרא את זה.
מה שמצחיק זה שאם מישהו לא ערבי לא ייכנס למועדון אז הוא לא יכול להצביע שזה בגלל מוצאו, אבל פה זה כי הוא ערבי, אהא, ברור. אני עבדתי במועדון וערבים שנראו נורמלי נכנסו, ומי שנראה בעייתי ועם ביגוד מרושל לא הוכנס, ודווקא ערבים בדרך כלל הגיעו ככה. אוי מסכן, לא הוכנס למועדון ואחרי תביעה קיבל 10 אלף שקל, מדינה שפשוט שונאת את אזרחיה הערבים, היה צריך לקבל מיליון. וכל זה, שוב, עסקים פרטיים שאין למדינה קשר אליהם, וזה כתגובה להתנהגות החייתית שלהם ולזה שהם בדרך כלל בעתיים, אף אחד לא עושה את זה נטו בגלל היותם ערבים.

נערך לאחרונה:
אפליה למועדונים יש בערך לכל מי שלא אשכנזי.
דרך אגב,לגבי רכישת דירות בעכו, אתה חושב שלא תהיה הגבלה אם ארצה לרכוש דירה בבאקה אל גרביה? כפר קאסם? ג'יסא אל זרקא? רהט?

דרך אגב,לגבי רכישת דירות בעכו, אתה חושב שלא תהיה הגבלה אם ארצה לרכוש דירה בבאקה אל גרביה? כפר קאסם? ג'יסא אל זרקא? רהט?
יש יהודים שרוכשים דירות בסילוואן,ראס אל עמוד,שועפט ושאר מזרח ירושלים.
כסף קונה דירה,זה מנצח כבוד ואפליה בסוף
2. אז גם מקומם אותי שערבים לא מתגייסים וממש לא מעניין אותי הטיעון שזה אידיוטי לתת להם נשק.
יש כמה ערבים מוסלמים שמתגייסים ויש קצת יותר ערבים נוצרים שמתגייסים

יש יהודים שרוכשים דירות בסילוואן,ראס אל עמוד,שועפט ושאר מזרח ירושלים.
כסף קונה דירה,זה מנצח כבוד ואפליה בסוף
לא בירושלים,בכפרים ערביים, ואת הדירות האלו הם קונים בדרכים לא דרכים, המוכר לא יודע ברוב הפעמים שהוא מוכר את הדירה ליהודי,יש עונש מוות ברשות הפלסטינית למוכר דירה ליהודים.

יש גם אפליה בהר הבית,ליהודים אסור למלמל שם,אסור לשתות מים מהברזים,אסור לברך על המים.

המוכר לא יודע ברוב הפעמים שהוא מוכר את הדירה ליהודי,יש עונש מוות ברשות הפלסטינית למוכר דירה ליהודים.
המוכר יודע והוא זקוק לכסף.
השכונות שציינתי הם במזרח ירושלים ולא שטחים של הרשות הפלסטינית

לא כלכך מבין את העמדה שלך ולמה אתה מתכוון אבל שירתו איתי לא מעט ערבים,חלקם מצטיינים בהרבה תחומים וחלקם האחר שואפים לכלום ושום דבר.
חרדים לא פגשתי בכלל בשירות

לא כלכך מבין את העמדה שלך ולמה אתה מתכוון אבל שירתו איתי לא מעט ערבים,חלקם מצטיינים בהרבה תחומים וחלקם האחר שואפים לכלום ושום דבר.
אני פגשתי ערבים רק בכלא 🤣

עלייה במספר הערבים הנוצרים והמוסלמים המתגייסים, אך עדיין מדובר בעשרות
פגשתה כמה מתוך 100 בערך.
יש הרבה יותר חרדים משרתים בלעדי: נתוני גיוס החרדים נחשפים.

העמדה שלי, היא שלא צריך לרדוף את החרדים בעניין הגיוס, וןלחלק את המדינה והכסף שלה לערבים שלא מתגייסים.

לא יודע עד כמה הנתונים שלך מדוייקים,הכרתי בערך 15-20 וזה רק בסביבה הקרובה של היחידה שלי ויחידות קרובות בירושלים.
אני מעריך שיש כמה מאות,קרוב אפילו ל1000

אגב,המאמר שלך מלפני 5 שנים

אגב,המאמר שלך מלפני 5 שנים
גם לפני 5 שנים רדפו את החרדים.

אין נסיון לגייס יותר חיילים, אין נסיון לגייס שמאלנים משתמטים, או אפילו חילוניים משתמטים. אין נסיון לגייס ערבים.
יש שינאה לחרדים, ונסיון לגייס אותם.
ואני שואל למה?
הם מתגייסים פחות מהשאר?
או שסתם יש שינאה אליהם?

המציאות מראה על אלפי חרדים משרתים, אבל זה לא משנה את היחס אליהם.
ראיתי אדיוט צועק על חרדי שהוא משתמט, החרדי ענה שהוא שירת, נראה לך שהבן אדם שתק? אז הוא עבר לנושא הצניעות ולדברים אחרים.
יש שינאה מטומטמת לחרדים.
ואהבה מחליאה לאוייב.

חוק גיוס חובה לא חל עליהם,הם מתנדבים
זה מצחיק הקטע הזה כי הם מתנדבים ועדיין מזיינים אותם ומכניסים אותם לכלא (אלה שהיו איתי בכלא זה כאלה שהתגייסו)
אחרי שהם מתגייסים הם חיילים לכל דבר ולא יכולים לצאת נראה לי

אחרי שהם מתגייסים הם חיילים לכל דבר ולא יכולים לצאת נראה לי
כן, הם חיילים לכל דבר ממה שידוע לי. היה איתי ערבי נוצרי בצבא שהיה מתנדב, הלך לחתונה של משפחה וכנהוג במגזר ירה באוויר מהנשק שלו, נשפט וקיבל כלא. נראה לי לא הגיוני שרק בגלל שהוא מתנדב הוא לא ייענש על זה.
היה איתי גם רוסי שהיה מתנדב (עשה צבא ברוסיה לפני זה אז לא היה חייב להתגייס), גם קיבל כלא נראה לי על סירוב פקודה.
אין נסיון לגייס יותר חיילים, אין נסיון לגייס שמאלנים משתמטים, או אפילו חילוניים משתמטים. אין נסיון לגייס ערבים.
יש שינאה לחרדים, ונסיון לגייס אותם.
יש הבדל בין אותו שמאלני או חילוני שבהגדרה חייב לשרת אבל עושה מניפולציות כאלה ואחרות בשביל להתמט לבין זה שאוכלוסיה כלשהי בהגדרה לא מתגייסת וזה סבבה. אני לא מדבר רק על חרדים אלא גם על ערבים, אם זה נוגד את האינטרס של המדינה שערבי מוסלמי ישרת בצהל (בצדק לדעתי) אפשר לחייב אותם לשירות לאומי. ומי שלא ירצה שישתמט בדרך ה"רגילה" שכל המשתמטים הולכים בה.

המוכר יודע והוא זקוק לכסף.
השכונות שציינתי הם במזרח ירושלים ולא שטחים של הרשות הפלסטינית
לפני חודשיים אזרח מזרח ירושלים מכר דירה ליהודי, יש לו אזרחות אמריקאית.
המנגנונים תפסן אותו ועינו אותו, רק בלחץ האמריקאיים הוא שוחרר.

כן, הם חיילים לכל דבר ממה שידוע לי. היה איתי ערבי נוצרי בצבא שהיה מתנדב, הלך לחתונה של משפחה וכנהוג במגזר ירה באוויר מהנשק שלו, נשפט וקיבל כלא. נראה לי לא הגיוני שרק בגלל שהוא מתנדב הוא לא ייענש על זה.
היה איתי גם רוסי שהיה מתנדב (עשה צבא ברוסיה לפני זה אז לא היה חייב להתגייס), גם קיבל כלא נראה לי על סירוב פקודה.
בטח ירה צרורות 🤣

איך תפסו אותו?
לפני חודשיים אזרח מזרח ירושלים מכר דירה ליהודי, יש לו אזרחות אמריקאית.
המנגנונים תפסן אותו ועינו אותו, רק בלחץ האמריקאיים הוא שוחרר.
שלח

מה?
אני באמת שואל אם אתה רציני או סתם מתמם, או שאולי עצמת חזק את העיניים במהלך השרות?
כמובן שאשמח לראות גם יותר חרדים מתגייסים, אבל בהחלט יש חרדים במתגייסים וראיתי לא כל כך מעט במהלך השירות, גם קרביים אגב.

לא רוצה לזרוק סתם שאחוז המתגייסים בקרב החרדים הוא גבוה מאחוז התגייסים אצל הערבים, אבל אני יכול לומר דיי בביטחון שגם אם זה לא נכון כנראה שההפרש לא יהיה רציני לטובת הערבים, אם לא לטובת החרדים.

אני באמת שואל אם אתה רציני או סתם מתמם, או שאולי עצמת חזק את העיניים במהלך השרות?
לא פגשתי אפילו לוחם חרדי אחד בירושלים.
מנגד,הכרתי המון בדואים,ערבים מוסלמים וערבים נוצרים.
אולי חרדים נמנעים מלשרת בירושלים..לא יודע
גם לא בדיוק הייתי ב"צהל" אני מניח שבצבא יש יותר חרדים מאיפה שאני הייתי

לא פגשתי אפילו לוחם חרדי אחד בירושלים.
מנגד,הכרתי המון בדואים,ערבים מוסלמים וערבים נוצרים.
אולי חרדים נמנעים מלשרת בירושלים..לא יודע
גם לא בדיוק הייתי ב"צהל" אני מניח שבצבא יש יותר חרדים מאיפה שאני הייתי

אם אתה מכניס למשוואה בדואים ונוצרים...
זה כמו שאכניס את אחוזי המתגייסים בקרב הכיפות הסרוגות ואפשר לקבוע שאחוז החרדים המתגייסים גם גבוה מאחוז החילוניים.

הסתובבתי בהרבה יחידות ובסיסים בצבא, יצא לי לראות הרבה נוצרים, הרבה מאוד דרוזים, לא מעט חרדים.
ערבים אני חייב להודות שממש בודדים.

אם אתה מכניס למשוואה בדואים ונוצרים...
זה כמו שאכניס את אחוזי המתגייסים בקרב הכיפות הסרוגות ואפשר לקבוע שאחוז החרדים המתגייסים גם גבוה מאחוז החילוניים.

הסתובבתי בהרבה יחידות ובסיסים בצבא, יצא לי לראות הרבה נוצרים, הרבה מאוד דרוזים, לא מעט חרדים.
ערבים אני חייב להודות שממש בודדים.
הוא מודד ערבים כמו שהוא מודד אחוז שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית