להעביר לרווחהמסכים איתך שזה בעיה שלו. אבל הילדים סובלים.
אז או שתעביר אותם למשפחה מאמצת, או שתביא למשפחה משהו.
אין ברירה, זה ילדים קטנים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להעביר לרווחהמסכים איתך שזה בעיה שלו. אבל הילדים סובלים.
או כמו שהצעתי קודם, שקצבאות הילדים יפחתו משמעותית אחרי מספר מסויים של ילדים, שאפילו לא תצוץ להם המחשבה בראש שהם יכולים לפרנס את הילד הבא בעזרת תמיכה מהמדינה, גם אם זה יהיה קשהמסכים איתך שזה בעיה שלו. אבל הילדים סובלים.
זה באמת דבר שמשתנה מישיבה לישיבה.למעשה, לפיו - הם די באו לשם לדבר עם החבר'ה ולהנות. אין שום מבחנים או שום דבר לבדוק האם הבנאדם באמת לומד או סתם מעביר את חייו בבטלה.
אבל יש דבר מאוד חשוב להבין בישיבות ולימוד תורה.הוא גם אמר לי שלפי דעתו צריך לעשות מבחנים סדירים ולתת קצבאות אך ורק לאחוז העליון שבאמת עילויים בתורה למען עם ישראל והשאר צריכים ללכת לעבוד, ללמוד ולהתגייס בדיוק כמו כולם. מה דעתך בנושא מהצד שלך?
לא צריך שום קצבאות ילדים, בישראל יש מספיק ילודה.
אם כבר, הדבר היחיד שהייתי מוכן לקבל זה נקודות זיכוי במס על כל ילד כדי לעודד הורים כאלה לעבוד, אבל שום דבר מעבר.
לא צריך שום קצבאות ילדים, בישראל יש מספיק ילודה.
אם כבר, הדבר היחיד שהייתי מוכן לקבל זה נקודות זיכוי במס על כל ילד כדי לעודד הורים כאלה לעבוד, אבל שום דבר מעבר.
מסכים איתך לגבי ילדים ששולחים אותם לרווחה ומעבירים אותם מבית לבית. לדעתי היה טוב אם חוקי האימוץ בארץ היו שונים ואפשר היה לשלוח ילדים כאלה לאימוץ (היום אפשר לאמץ ילד רק מגיל 7 בארץ), זה היה מיטיב גם עם אותם ילדים שההורים לא אחראים ומביאים 8 ילדים בלי יכולת/רצון לפרנס אותם וגם עם המשפחות שמתות לאמץ ילד ולא יכולים בגלל בחוק בישראל ומאמצים ילד בחו"לאבל נקודה נוספת שלא כל כך עלתה לדיון... כולנו מסכימים (אני חושב) שלהורים עצלנים / נצלנים לא מגיעות קצבאות והטבות. אין על כך עוררין.
אבל מה לגבי הילדים?
אני הייתי גם מאוד נחרץ לגבי הקביעה הזאתי, עד שיצא לי לדבר עם מישהו שגדל בבית בעייתי, האב היה מפרנס עיקרי ומובטל במשך שנים עקב בעיות התמכרות, האם עבדה במשרה חלקית ולא הייתה הכנסה מרובה לילדים שהתקיימו מהמעט של המעט. עכשיו אין לי שום בעיה שבנאדם שלא עובד לא יקבל גרוש מהמדינה, אבל ברגע שמעורבים ילדים - צריך לוודא שהם מקבלים את המינימום הנדרש - אוכל, מגורים והשכלה. להגיד ״שלחו אותם למשרד הרווחה״ זה לא באמת פתרון טוב כי אני לא חושב שמישהו כאן מסכים שילדים שמדלגים מבית לבית יש סיכוי סביר להצליח בחיים.
מסכים איתך לגבי ילדים ששולחים אותם לרווחה ומעבירים אותם מבית לבית. לדעתי היה טוב אם חוקי האימוץ בארץ היו שונים ואפשר היה לשלוח ילדים כאלה לאימוץ (היום אפשר לאמץ ילד רק מגיל 7 בארץ), זה היה מיטיב גם עם אותם ילדים שההורים לא אחראים ומביאים 8 ילדים בלי יכולת/רצון לפרנס אותם וגם עם המשפחות שמתות לאמץ ילד ולא יכולים בגלל בחוק בישראל ומאמצים ילד בחו"ל
נכון, בגלל זה אמרתי אם החוקים היו שונים.בגדול, אימוץ זה רעיון לא רע. אבל לקחת ילד בן 7 מהמשפחה שלו ולהעביר למשפחה אחרת - זה נזק לכל החיים
אני חושב שכן, אם בנאדם לא מסוגל לספק לפחות אוכל וקורת גג לילדים שלו לא הייתי נותן לו את הזכות להביא ילדים.זה משהו שצריך לחשוב עליו הרבה, כי גם אם משפחה חיה בעוני, זה לא מבטל את הזכות שלהם להביא ילדים. מדובר על משפחה שלא מסוגלת לספק אוכל, חינוך וקורת גג בעיקר. (או בעיה של סמים / הזנחה וכו׳
ובקואליציה בעיקר דתית, המפלגה שלו הולכת להתעסק הרבה יותר באספקטים הדתיים המשיחיים של המפלגה שלו, מאשר בחלקים הכלכלייםמי שמתכוון להצביע לפייגלין, לדעתי רק כדאי שידע שהוא נותן את הקול שלו לקואליציית נתניהו.
אני דווקא חושב להפך. בכל ענייני הדת ומדינה אף אחד לא ייתן לו לעשות שום דבר עם ה4 מנדטים שלו. ודווקא כל הדברים הכלכליים והחברתיים פחות "יפריעו" לו לקדם לדעתי בקואליציה של נתניהו.ובקואליציה בעיקר דתית, המפלגה שלו הולכת להתעסק הרבה יותר באספקטים הדתיים המשיחיים של המפלגה שלו, מאשר בחלקים הכלכליים
הימין החדש 5 מנדטים ויש להם את שר החינוך והתחבורה.אני דווקא חושב להפך. בכל ענייני הדת ומדינה אף אחד לא ייתן לו לעשות שום דבר עם ה4 מנדטים שלו. ודווקא כל הדברים הכלכליים והחברתיים פחות "יפריעו" לו לקדם לדעתי בקואליציה של נתניהו.
מה עדיף קואליצית נתניהו או עוד בחירות חדשות חודשיים אחרי??מי שמתכוון להצביע לפייגלין, לדעתי רק כדאי שידע שהוא נותן את הקול שלו לקואליציית נתניהו.
מי שמתכוון להצביע לפייגלין, לדעתי רק כדאי שידע שהוא נותן את הקול שלו לקואליציית נתניהו.
אין שום מניעה מ"קואליציה דתית" להתעסק במה שבאמת הכי חשוב לכולנו - כלכלה.ובקואליציה בעיקר דתית, המפלגה שלו הולכת להתעסק הרבה יותר באספקטים הדתיים המשיחיים של המפלגה שלו, מאשר בחלקים הכלכליים
אתה יודע, יש עוד מפלגות ימין לא חרדיותאין לשמאל שום אפשרות להקים ממשלה, או שאתם רוצים ערבים בכנסת
תיאורטית, בפועל הם מעולם לא פעלו למען שאר האוכלוסיה או למען החברה הישראלית, וההפך, רק ניסו להתאים את החברה הישראלית לאורח החיים שלהםאין שום מניעה מ"קואליציה דתית" להתעסק במה שבאמת הכי חשוב לכולנו - כלכלה.
דווקא אותה קואליציה דתית (חוץ מהחרדים) היא יותר "ימין כלכלי" ויש יותר סיכוי שיזרמו עם הרעיונות של זהות/ימין חדש.