הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח בבטן

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
היי שבוע שעבר עשיתי ניתוח בבטן, השאלה שלי זה תוך כמה זמן התפרים באמת נסגרים וכבר אפשר לחזור להתאמן, אם יש כאן מישהו שעבר ניתוח כלשהו בבטן אשמח לעצה.
נ.ב
כמובן שאני לא מתכוון לאימונים על בטן ורגליים כי מותר לי לחזור לאמץ את הבטן רק אחרי חודש וחצי, השאלה מופנת על השרירים האחרים שלא מאמצים את הבטן
@yeezy הבנתי שעברת ניתוח אפנדציט לפרוסקופי, אמנם אצלי זה לא אפנדציט אבל באותה השיטה, תוך כמה זמן כבר חזרת למכון?
כמובן עבודה על קבוצות שרירים אחרות, לא בטן או רגליים או כל דבר אחר שמאמץ את הבטן
בעיקרון עבר שבוע מאז הניתוח ותכלס אני מרגיש מצויין, השאלה זה אם התפרים נסגרו כבר כמו שצריך ואם אפשר לעבוד על שרירים שלא מאמצים את הבטן מבלי לגרום לנזק כלשהו

לא הייתי הולך להתאמן עד הרגע שהרופא מומחה מאשר לי.

המון תרגילים מורכבים שאתה מבצע מעורבת הבטן בין אם אתה יודע ומרגיש ובין אם לא.
תנוח ותמתין, עד שיתאפשר לך להתאמן בלי חשש
תנצל את הזמן לקרוא בפורום ולחזור חכם יותר.
החלמה מהירה

עשית במקרה ניתוח וריקוצלה ?
ובכללי אם הוא אמר לך חודש וחצי לרגליים ובטן הייתי מחכה את הזמן הזה פשוט אין לך באמת דרך לגרום שלא תפעיל שם לחץ בטעות לא הייתי מסתכן

• פותח/ת השרשור
עשית במקרה ניתוח וריקוצלה ?
ובכללי אם הוא אמר לך חודש וחצי לרגליים ובטן הייתי מחכה את הזמן הזה פשוט אין לך באמת דרך לגרום שלא תפעיל שם לחץ בטעות לא הייתי מסתכן
כן זה הניתוח שעשיתי
החלטתי שכנראה אחזור להתאמן ביום שלישי הקרוב (שבועיים מאז הניתוח) על פלג גוף עליון ואימוני רגליים ובטן אחזור רק אחרי חודש וחצי מהניתוח בהמלצת הרופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית