הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר כתחליף לארוחה?

• פותח/ת השרשור rampor
  • פורסם בתאריך

rampor

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
הגעתי למצב שכבר קשה לי לאכול את כמות הפחמימות שאני צריך, אני על תפריט של בערך 3500 קלוריות ואני מגיע למצב שאני גם לא מרגיש טוב במהלך אימון כי האוכל עולה לי.
האם שייק לדוגמה של מאסל פארם יכול להוות תחליף טוב לארוחה אחת ביום? (כף וחצי מהגיינר כל יום).
האם הפחמימה שהוא עשוי ממנה נחשבת לסבירה?

האם הפחמימה שהוא עשוי ממנה נחשבת לסבירה?
מה ההבדל בין פחמימה של גיינר,לאורז ולסוכר? הכל אותו גליקוגן בסוף

האם שייק לדוגמה של מאסל פארם יכול להוות תחליף טוב לארוחה אחת ביום?
זה הייעוד של הגיינר. להוסיף קלוריות שאתה לא מצליח לאכול

איך הגעת למצב של 3500 קלוריות? אתה בטוח שאתה באמת צריך כזאת כמות? אולי תפחית בפעילות גופנית לדוגמה?

איך הגעת למצב של 3500 קלוריות? אתה בטוח שאתה באמת צריך כזאת כמות? אולי תפחית בפעילות גופנית לדוגמה?
הגיוני דווקא. אני שוקל 88 בערך, אוכל 3.5K ביום והעלייה היא בערך 300 גרם בשבוע (מכוון ל500)

בהחלט אפשרי. עדיף להסתמך על גיינר כמה שפחות, אבל אין שום בעיה להשלים קלוריות משם כל עוד השימוש חכם ולא במנות הגשה שהם מציעים

אם אתה כבר רוצה לצרוך גיינר ברמה יום יומית עדיף לך גיינר שמבוסס על שיבולת שועל ולא על סוכר.
גם יותר בריא וגם יותר טעים לדעתי.

אני מכניס נראה לי רק בארוחת בוקר כמעט 2000 קלוריות.
ממליץ לך לשבת חצי שעה על ארוחת בוקר מפנקת, 6 ביצים, סלט ענק, והרבה אורז (תמיד יש מקום לעוד).

אני מכניס נראה לי רק בארוחת בוקר כמעט 2000 קלוריות.
ממליץ לך לשבת חצי שעה על ארוחת בוקר מפנקת, 6 ביצים, סלט ענק, והרבה אורז (תמיד יש מקום לעוד).

נשמע כמו עינוי לא פינוק

גיינר ביתי עם הרבה שמנים ודברים טבעיים עדיף מאשר גיינר על בסיס סוכרים..
גם תוכל לשחק עם הכמויות לבד.. בקלות סוגר גיינר של 1000 קלוריות מדברים טובים 😃
גם חבל על הכסף... אם אתה כבר רוצה להביא גיינר שהוא על אותו בסיס ויחסוך לך יותר כסף וגם ישמש אותך לזמן ארוך יותר
לדעתי הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה לקנות מלטודקסטרין וחלבון ולערבב לפי הערכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית