הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גב אלכסוני בסקוואט

AmazingShnitzel

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי,
שמתי לב שבסקוואט highbar הגב שלי אלכסוני (כלומר במקום קרוב למאונך לקרקע הוא בזווית של איזה 45 מעלות.) הגב עצמו ישר אבל במהלך התנועה הוא בזווית שיוצרת הרבה עומס על הגב התחתון.
מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן?
תודה

הבעיה היא שבלתי אפשרי לבצע סקוואט כבד (ובספק אפילו לגבי סקוואט קל) עם גב מאונך לקרקע, ביומכניקה לא ממש מאפשרת את זה...

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שבלתי אפשרי לבצע סקוואט כבד (ובספק אפילו לגבי סקוואט קל) עם גב מאונך לקרקע, ביומכניקה לא ממש מאפשרת את זה...
ברור לי שאי אפשר, אבל אני חושב שאצלי הזווית היא כבר יותר קרובה למקבילה לקרקע מאשר למאונכת...

ברור לי שאי אפשר, אבל אני חושב שאצלי הזווית היא כבר יותר קרובה למקבילה לקרקע מאשר למאונכת...
גם זה בסדר גמור ובהרבה מקרים הנורמה.
אבל תעלה סרטון אם יש לך ספק ותקבל דגשים אמיתיים

• פותח/ת השרשור
מקווה שהזווית צילום מספיק טובה אם לא מקסימום אצלם עוד פעם
צילמתי עם משקל נמוך (לא שהמשקלים הרגילים שלי גבוהים כן)

אין לו קצת באט ווינק?
לא זה ההפך, הוא מתחיל עם היפראקסטיינשן שמתקן את עצמו בתחתית. בעיה שונה, פחות בעייתי מבאט וינק, ונפוצה בטירוף.
הבעיה העיקרית עם זה היא שהרבה עומס עובר לגב התחתון, מה שיכול לגרום לכאבי גב ממאמץ יתר (לא משהו להיבהל ממנו, אבל בהחלט משהו שמומלץ לעבוד עליו)

נראה מצוין.
בכל מצב שהגב יהיה, התרגיל סקוואט יעבוד גם על גב תחתון, אין איך להתחמק מזה.
אם כואב לך הגב תחתון, אני ממליץ לך להתחיל גם דדליפט, כדי לחזק את הגב.

• פותח/ת השרשור
לא זה ההפך, הוא מתחיל עם היפראקסטיינשן שמתקן את עצמו בתחתית. בעיה שונה, פחות בעייתי מבאט וינק, ונפוצה בטירוף.
הבעיה העיקרית עם זה היא שהרבה עומס עובר לגב התחתון, מה שיכול לגרום לכאבי גב ממאמץ יתר (לא משהו להיבהל ממנו, אבל בהחלט משהו שמומלץ לעבוד עליו)
איך אני מתקן את זה?

אז איך פותרים את זה?פחות חזה בחוץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית