הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רע לי מהאוכל

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אני במסה נקייה וכול בערך חודש וחצי חודשיים אני לאחר מעקב קבוע על המשקל אם אני רואה תקיעה אז אני מוסיף איזה 200 קלוריות והכול בסדר וככה ממשיך...

בהלאה האחרונה שעשיתי הוספתי עלייה קטנה של 150 קלוריות ולאחר כשבועיים
אני מתחיל להרגיש עכשיו מאוד כבד עם אוכל... ממש כול ארוחה שאני אוכל קשה לי רוב היום אני שבע... נכנס לשירותים לפעמים פעמיים ביום שלפני זה זה היה פעם אחת.... וממש מרגיש כובד בגוף ולפעמים תחושות כבר שבא לי להקיא.

זה נורמאלי ? עוד מישהו חווה תחושות דומות במהלך המסה? אני במסה כבר משהו כמו 5 חודש 6 חודש ועכשיו אחרי עלייה קטנה בקלוריות מרגיש שבא לי למות .

זה שהוא פריק גנטי, אין פה עוררין. אך הטענה שהדבר מאפשר לו להשלים ערכים מפיצה לעומת אנשים רגילים אינה נכונה,
שישלים מה שבא לו כל עוד זה נכנס לו במאזן לסוף היום.
למי אכפת אם זה פיצה או אבקת קקאו ?

שישלים מה שבא לו כל עוד זה נכנס לו במאזן לסוף היום.
למי אכפת אם זה פיצה או אבקת קקאו ?
מסכים, אך מאסטר ספלינטר אמר שזה רעיון לא טוב להשלים ערכים מפיצה.

הוא אדם שמבין די הרבה ולכן אשמח לשמוע את העמדה שלו.

כבר עניתי לך על זה בפוסט שפתחת בעצמך לפני כמה ימים
זה לא להזניח,זה לשמור על הומיאוסטזיס
במיוחד שאתה מתעסק בshort term... אכלת מעט מאוד קלוריות למשך יומיים. יצרת זעזוע מסויים לגוף,למה ליצור עכשיו זעזוע נוסף ולדחוף כמות קלוריות אסטרונומית? תנסה להישאר על קו ישר ולא להיות על פרבולה של עליות וירידות

נעשה קצת סדר בדברים...
מייקל פלפס מתאמן שעות על גבי שעות כל יום. מבחינת סך קלורי ככה או ככה הוא צריך לאכול המון קלוריות.
מעבר לזה, לקחתם דוגמא של השחיין הכי מוצלח בהסטוריה. אם פותח הדיון היה עם פוטנציאל של רבע ממייקל פלפס (לכל דבר~) כנראה שלא היה כותב בפורום כי הייתה לו קריירה ותזונאי ומאמן שהיו דואגים לזה.

עכשיו לגבי השלמת ערכים רטרואקטיבים. אם אתה שורף 3,000 קלוריות ביום בממוצע, ובשבוע הכנסת 21,000 קלוריות סה״כ - אתה לא תעלה ולא תרד במשקל. נכון. לא משנה כמה אכלת ספציפית באותו יום.

אבל... אם אתה ביום X אוכל פחות ממה שאתה צריך בשביל להתאושש ולבנות את השרירים, וביום Y אוכל הרבה יותר ממה שאתה צריך בשביל להתאושש ולבנות את השרירים, זה לא יהיה יעיל במיוחד לטווח הארוך.

לגבי פיצה בתור השלמת ערכים - ברור שזה לא אידיאלי! שלא תבין אותי לא נכון. אני אוהב פיצה, אוכל פיצה ולא חושב שצריך להמנע מפיצה. אבל פיצה זה לא מזון שמישהו שעושה ספורט צריך להתבסס עליו. באופן ספציפי אני בספק אם תוכל להגיע לערכים יומיים הגיוניים עם מגש פיצה.

אנשים שצורכים 10,000+ קלוריות ביום, נראה לך שאוכלים פיצה? תראה את ת׳ור, בריאן שו לדוגמא. אוכל בקר, אורז, ירקות, ביצים, דגים, פירות וכו׳ וכו׳ וכו׳. פיצה תסתום אותך מבחינת תאבון, עיכול, רמות עירנות ואנרגיה וכו׳ וכו׳. אני אישית אחרי שאני אוכל ארוחת ג׳אנק כמו המבורגר וצ׳יפס או פיצה - בקושי יכול לאכול משהו בשאר היום. אין מצב ללכת להתאמן כמובן.

בקיצור - תדאג לתזונה מאוזנת ברגיל. בא לך פיצה פעם בשבוע? תתפנק. אבל אל תשכנע את עצמך שזה יעיל.

נעשה קצת סדר בדברים...
מייקל פלפס מתאמן שעות על גבי שעות כל יום. מבחינת סך קלורי ככה או ככה הוא צריך לאכול המון קלוריות.
מעבר לזה, לקחתם דוגמא של השחיין הכי מוצלח בהסטוריה. אם פותח הדיון היה עם פוטנציאל של רבע ממייקל פלפס (לכל דבר~) כנראה שלא היה כותב בפורום כי הייתה לו קריירה ותזונאי ומאמן שהיו דואגים לזה.

עכשיו לגבי השלמת ערכים רטרואקטיבים. אם אתה שורף 3,000 קלוריות ביום בממוצע, ובשבוע הכנסת 21,000 קלוריות סה״כ - אתה לא תעלה ולא תרד במשקל. נכון. לא משנה כמה אכלת ספציפית באותו יום.

אבל... אם אתה ביום X אוכל פחות ממה שאתה צריך בשביל להתאושש ולבנות את השרירים, וביום Y אוכל הרבה יותר ממה שאתה צריך בשביל להתאושש ולבנות את השרירים, זה לא יהיה יעיל במיוחד לטווח הארוך.

לגבי פיצה בתור השלמת ערכים - ברור שזה לא אידיאלי! שלא תבין אותי לא נכון. אני אוהב פיצה, אוכל פיצה ולא חושב שצריך להמנע מפיצה. אבל פיצה זה לא מזון שמישהו שעושה ספורט צריך להתבסס עליו. באופן ספציפי אני בספק אם תוכל להגיע לערכים יומיים הגיוניים עם מגש פיצה.

אנשים שצורכים 10,000+ קלוריות ביום, נראה לך שאוכלים פיצה? תראה את ת׳ור, בריאן שו לדוגמא. אוכל בקר, אורז, ירקות, ביצים, דגים, פירות וכו׳ וכו׳ וכו׳. פיצה תסתום אותך מבחינת תאבון, עיכול, רמות עירנות ואנרגיה וכו׳ וכו׳. אני אישית אחרי שאני אוכל ארוחת ג׳אנק כמו המבורגר וצ׳יפס או פיצה - בקושי יכול לאכול משהו בשאר היום. אין מצב ללכת להתאמן כמובן.

בקיצור - תדאג לתזונה מאוזנת ברגיל. בא לך פיצה פעם בשבוע? תתפנק. אבל אל תשכנע את עצמך שזה יעיל.
זאת נקודה מעניינת שהייתי מעוניין להתעכב עליה. אומרים לדוגמא שלא צריך לפצל ארוחות ומספיק ארוחה אחת גדולה ביותר שתכיל את כל הערכים היומיים. השאלה איפה עובר הגבול ולמה זה נכון אך לאכול ביום X פחות ולמחרת יותר כדי להשלים לא יהיה יעיל באותה המידה.

בנוגע לערכים נגיד מה שהזמנתי זה פיצה עם מלא סוגים של בשר, תוספות גבינה וכו'... המון חלבון, המון פחמימות, המון שומן.... מכסה ערכים יומיים ++ בנוסף לפיצה הזמנתי ג'בטה שום וגבינה.

כל זה אמור לצאת איזה 3-4K קלוריות (אם לא יותר, באמת קשה להעריך את זה עם כל התוספות שדחפתי לשם) ואכלתי את זה בארוחה אחת בלי יותר מידי בעיה, שאני אחד שבדרך כלל קשה לו לאכול. זה נראה לי בסופו של דבר הרבה יותר יעיל מאשר להיות במינוס קלורי של איזה 4 אלף קלוריות לא? אין סיבה להתבסס על זה אבל מתי שחסר המון קלוריות וזאת הדרך להשלים בסופו של דבר זה לא מה שעדיף?

דרך אגב אני די בטוח שהמון ספורטאים אוכלים פיצות בשביל קלוריות בדומה לפלפס (כן כמו שאמרת, יש להם תזונאים שמכניסים להם את זה בצורה טובה בערכים היומיים)
תפריט של בריאן:
BRIAN SHAW’S DAILY MEAL PLAN:

Meal one (1180 calories):

One bowl cereal, eight eggs, peanut butter

Meal two (1053 calories):

Protein shake, granola bars, peanut butter

Meal three (2190 calories):

Spaghetti bolognese

Meal four (1002 calories):

Three scoops protein powder (80g), peanut butter, almond milk, blueberries

Meal five (1417 calories):

Ground turkey, jasmine rice, broccoli

Meal six (pre training), (3400 calories):

Pizza takeaway, Coca Cola

Meal seven (1649 calories):

Three scoops protein powder, cheesecake

לא יודע מאיפה הבאת את המקור הזה, אבל בריאן שואו אוכל כיום ורטיקל דיאט שזה מאוד רחוק ממה שכתוב כאן.

ביומיים האחרונים אכלתי 2 חתיכות חזה עוף, המבורגר קטן, טיפה אגוזים ומשקה יוגורט. זה יוצא בערך 1200 קלוריות, ליומיים.
ברגיל אני מכניס בערך 3K ליום
המון הליכה וקפיצות שעות על גבי שעות שכל יום חזרתי עם רגליים תפוסות

תאמין לי הכי כיף שהיה לי בחיים... תחושה של שחרור מהמחוייבות של לאכול כל הזמן

האמת גם לא מעט אלכוהול, שאני לא יודע כל כך כמה קלוריות יש בזה
אתה אוכל ככה יומיים, בוא נראה אותך מחזיק ככה חודשיים ואומר לי שכיף לך.
שזה קיצוני וממש לא הכרחי, אתה יודע?

ההבדלים בין חיטוב ומסה הם לא כאלה גדולים מבחינת הקלוריות כמו שאנשים חושבים.
מסכים לגמרי.
זאת נקודה מעניינת שהייתי מעוניין להתעכב עליה. אומרים לדוגמא שלא צריך לפצל ארוחות ומספיק ארוחה אחת גדולה ביותר שתכיל את כל הערכים היומיים. השאלה איפה עובר הגבול ולמה זה נכון אך לאכול ביום X פחות ולמחרת יותר כדי להשלים לא יהיה יעיל באותה המידה.

בנוגע לערכים נגיד מה שהזמנתי זה פיצה עם מלא סוגים של בשר, תוספות גבינה וכו'... המון חלבון, המון פחמימות, המון שומן.... מכסה ערכים יומיים ++ בנוסף לפיצה הזמנתי ג'בטה שום וגבינה.

כל זה אמור לצאת איזה 3-4K קלוריות (אם לא יותר, באמת קשה להעריך את זה עם כל התוספות שדחפתי לשם) ואכלתי את זה בארוחה אחת בלי יותר מידי בעיה, שאני אחד שבדרך כלל קשה לו לאכול. זה נראה לי בסופו של דבר הרבה יותר יעיל מאשר להיות במינוס קלורי של איזה 4 אלף קלוריות לא? אין סיבה להתבסס על זה אבל מתי שחסר המון קלוריות וזאת הדרך להשלים בסופו של דבר זה לא מה שעדיף?

דרך אגב אני די בטוח שהמון ספורטאים אוכלים פיצות בשביל קלוריות בדומה לפלפס (כן כמו שאמרת, יש להם תזונאים שמכניסים להם את זה בצורה טובה בערכים היומיים)
תפריט של בריאן:
BRIAN SHAW’S DAILY MEAL PLAN:

Meal one (1180 calories):

One bowl cereal, eight eggs, peanut butter

Meal two (1053 calories):

Protein shake, granola bars, peanut butter

Meal three (2190 calories):

Spaghetti bolognese

Meal four (1002 calories):

Three scoops protein powder (80g), peanut butter, almond milk, blueberries

Meal five (1417 calories):

Ground turkey, jasmine rice, broccoli

Meal six (pre training), (3400 calories):

Pizza takeaway, Coca Cola

Meal seven (1649 calories):

Three scoops protein powder, cheesecake
בריאן שו בסרטון ציין שרק ספציפית באתו יום הוא אכל פיצה, מפני שיום למחרת חיכה לו דדליפט קשה מאד. ייתכן ואני טועה.

ממליץ לך להיכנס לחיטוב או ניטרלי כל מסה בשלב מסוים הגוף מתרגל לתהליך תעשה חיטוב והרעב חוזר+רגישות לאינסולין תשתנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית