הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיפים איך להראות יותר טוב ליום אחד (מסיבה) מבחינת הגוף?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
צריך להראות כמה שיותר טוב מחר מבחינת הגוף

אימונון קצר לפני עוזר ואני אעשה בשביל פאמפ

מה לאכול/לא לאכול?יש דברים לעשות בפרק זמן של יום/יומיים שמורידים נוזלים ומראה של שומן או בכללי נותנים לגוף מראה יותר טוב לזמן קצר?

לא מבין איך לעשות אימון יעזור. אחרי אימון מתקלחים+עד שמגיעים לארוע עצמו יעבור יותר משעה.
או לעשות 3 סטים למקס של שכיבות סמיכה ישר ליפני אתה תריח לא משהו וזה יותר גרוע מלהיות בלי פאמפ,מבטיח לך.

פאמפ נעלם מהר....שעה גג.
מה עוזר אימון ליפני?
אם זה אירוע עם חולצה תלבש גופיה שחורה צמודה...תמיד מבליט את החזה וכתפיים.
אם ארוע בלי חולצה לא משנה מה תעשה ואתה מעל 10% שומן אי אפשר לראות הבדל בשינוי של יום וחבל על המאמץ.

באמת כל שינוי בתזונה שהבן אדם לא על אחוז שומן נמוך יש לזה השפעה אפסית. אם יש לך כרס מסה או תוריד אותה ב3 סמ זה לא ישנה כלום.
מסכים, תשקיע בבגדים יפים, מצב רוח טוב, ואיכפתיות לזולת, אתה הרבה יותר מושך ככה.
אז בנים צריכים להיזהר מבנות ששמות הרבה איפור כדי להיראות טוב יותר ובנות צריכות להיזהר מבנים שעושים אימון לפני היציאה כדי להיראות טוב יותר?🙄
הפוך
בנים צריכים להיזהר מבנות שעושות אימון לפני היציאה כדי להיראות טוב יותר, ובנות צריכות להיזהר מבנים ששמים הרבה איפור כדי להיראות טוב יותר.🤣

מסכים, תשקיע בבגדים יפים, מצב רוח טוב, ואיכפתיות לזולת, אתה הרבה יותר מושך ככה.

הפוך
בנים צריכים להיזהר מבנות שעושות אימון לפני היציאה כדי להיראות טוב יותר, ובנות צריכות להיזהר מבנים ששמים הרבה איפור כדי להיראות טוב יותר.🤣

סיכמנו שדייט ראשון הולכים לים?😆
ואולי זה נשמע כמו תשובה מתייפייפת אבל אופי לגמרי ימשוך יותר מאיזה פאמפ אחרי אימון...

• פותח/ת השרשור
6 גר ציטרולין מאלט, 2 גר אגמטין סולפט ותתאמן
מה זה?

יש לי אבקות של אותינין וארגנין אם זה בסגנון
אז בנים צריכים להיזהר מבנות ששמות הרבה איפור כדי להיראות טוב יותר ובנות צריכות להיזהר מבנים שעושים אימון לפני היציאה כדי להיראות טוב יותר?🙄
גם איזה חולצה לובשים עושה הבדל של שמיים וארץ

אבל זה לא דייט פה בכל מקרה לכן מה שמעבר לאותו היום לא רלוונטי
תוריד פחמימה, אירובי שיגרום לך להזיע הרבה, פמפומים 20-30 חזרות בבית לפני
לא הכל יחזור בכל מקרה דרך השתייה המרובה?
לא מבין איך לעשות אימון יעזור. אחרי אימון מתקלחים+עד שמגיעים לארוע עצמו יעבור יותר משעה.
או לעשות 3 סטים למקס של שכיבות סמיכה ישר ליפני אתה תריח לא משהו וזה יותר גרוע מלהיות בלי פאמפ,מבטיח לך.

פאמפ נעלם מהר....שעה גג.
מה עוזר אימון ליפני?
אם זה אירוע עם חולצה תלבש גופיה שחורה צמודה...תמיד מבליט את החזה וכתפיים.
אם ארוע בלי חולצה לא משנה מה תעשה ואתה מעל 10% שומן אי אפשר לראות הבדל בשינוי של יום וחבל על המאמץ.

באמת כל שינוי בתזונה שהבן אדם לא על אחוז שומן נמוך יש לזה השפעה אפסית. אם יש לך כרס מסה או תוריד אותה ב3 סמ זה לא ישנה כלום.
פאמפ משמעותי להרבה יותר משעה מניסיון. בקשר לכרס, שאני מכניס לשם אוכל היא מתנפחת וגורמת למראה של כרס אבל אם אני לא אוכל כמעט נגיד הבטן נראת די שטוחה... שאר הגוף נראה אותו הדבר אבל ההבדל הזה של הבטן מבדיל בין מראה שרירי וחטוב לבין מראה של שמן

יש לי אבקות של אותינין וארגנין אם זה בסגנון
נראה לי שאתה מתכוון אורניטין וארגנין. הם חומצות אמינו שחיוניים לגוף כדי לבנות שריר, כי ארגנין חיוני ל GH.
אתה מקבל חומצות אמינו בכל חלבון שאתה אוכל, הם לא יעשו לך הבדל. אולי בטווח ארוך תרגיש משהו מהם, לא ניסיתי.

לא הכל יחזור בכל מקרה דרך השתייה המרובה?
לא, השתייה נטולה מלחים, אז היא תסחוף את המלחים מהגוף לשתן. לבצקת מים בגוף, הפיתרון זה לשתות הרבה מים, כדי שהמים המיותרים בגוף יצאו.
זאת טעות חמורה לא לשתות מים בזמן שאתה בלי הרבה מלחים ומזיע.
זה לא רק עוזר לבריאות, זה גם עוזר להוציא את הנוזלים.
פאמפ משמעותי להרבה יותר משעה מניסיון. בקשר לכרס, שאני מכניס לשם אוכל היא מתנפחת וגורמת למראה של כרס אבל אם אני לא אוכל כמעט נגיד הבטן נראת די שטוחה... שאר הגוף נראה אותו הדבר אבל ההבדל הזה של הבטן מבדיל בין מראה שרירי וחטוב לבין מראה של שמן
עצירות לדוגמה, הוא גורם למראה שמן. אתה יכול לקחת מגנזיום ציטרייט עם ויטמין C כדי להזיז את המעיים. או פשוט שזיפים, בגלל שהם מכילים מגנזיום בשפע.
גם שפע של מים יפעיל לך את המעיים.
לא מומלץ סיבים תזונתיים, כי אמנם הם מפעילים את המעיים, אבל הם גם סוחפים נוזלים למעיים, ויכול לתת לך מראה שמן.

• פותח/ת השרשור
תיזהרי גם מבנים שמחרבנים לפני, זה מוריד הרבה מהבטן

אני מתחשב, רוצה שלבחורה יהיה יותר כיף 😘
רומנטי.
תקנה לה פרחים, שווה יותר מהכנה של יומיים לפני כדי שאם תאורטית תוריד חולצה, היא תוכל לראות את הקו של הצלע השמלית 🙃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית