הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cratenine נמוך urea גבוה

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אהלן קיבלתי בבדיוק דם createnine מאוד נמוך urea מאוד גבוה, מה זה אומר? רציתי לציין שהתאמנתי כ14 שעות לפני הבדיקה וצמתי כ 8-9 שעות לפני הבדיקה. (eGFR תקין...)
Screenshot_2019-05-29-14-54-14-299_com.android.chrome.png

@frozen
@kotzer
@Mike

נערך לאחרונה:
פנה לרופא לייעוץ נוסף. אני לא רואה פה משהו מיוחד אך איני רופא. צריך בדיקה כמו eGFR

הurea כנראה מקושר לצריכת חלבון גבוה בתקופה האחרונה.
לא הייתי דואג מזה במידה וזה המצב.
יכול להיות עוד סיבות לרמות הגבוהות ולכן אולי כן כדאי להיבדק.

שוב,כנראה זה בגלל חלבון,וזה תקין

עשית בדיקת דם שגרתית רגילה? אני הולך לבדיקות דם בקרוב ורוצה לראות רמות קריאטין.
ולא בטוח אם זה מופיע בכל הבדיקות

פנה לרופא לייעוץ נוסף. אני לא רואה פה משהו מיוחד אך איני רופא. צריך בדיקה כמו eGFR

אדחף לדיון...הurea שלי יצא 53 והקריאטינין 0.87 (ממש באמצע) הבדיקה הנוספת שאמרת (eGFR) יצא לי 123.0 (1.73m) זה מראה שהטווח העליון הוא 200

נשמע תקין? (אתה לא רופא אבל לעומתי יש לך שמץ בעניין) ואני מכניס כמויות די גבוהות של חלבון...(כפול 2 ויותר) במשך תקופה ארוכה

האמת אני במצב שלא היו לוקחים סיכון על הבריאות שלי מסיבות כאלו ואחרות, ולא אמרו לי על זה כלום...והעירו לי על כמה דברים אחרים.

נערך לאחרונה:
לרוב מתעלמים מurea גבוה אצל מתאמנים וצורכי חלבון.
במקרה פה זה קצת מוזר(של פותח הפוסט) כי קריאטינין נמוך יכול להצביע על צריכת חלבון נמוכה או מסת שריר מאוד נמוכה.
זה קצת סותר אבל אני מניח שתקין.
ולשני המקרים,גם פותח הפוסט וגם deidara..
egfr די מוכיח שהכל תקין וכנראה שהסטיות בנורמה הם מהחלבון.
שוב.. כנראה. רופא יתן תשובה יותר מדוייקת

לרוב מתעלמים מurea גבוה אצל מתאמנים וצורכי חלבון.
במקרה פה זה קצת מוזר(של פותח הפוסט) כי קריאטינין נמוך יכול להצביע על צריכת חלבון נמוכה או מסת שריר מאוד נמוכה.
זה קצת סותר אבל אני מניח שתקין.
ולשני המקרים,גם פותח הפוסט וגם deidara..
egfr די מוכיח שהכל תקין וכנראה שהסטיות בנורמה הם מהחלבון.
שוב.. כנראה. רופא יתן תשובה יותר מדוייקת

יש לי כמה בדיקות דם (בתקופה של שנתיים) והurea לרוב תקין....בזמן שקיבלתי את הערך הלא תקין (53) זה היה קצת אחרי תקופת חיטוב שטחנתי חלבון.
הגיוני...הeGFR רק יורד עם הזמן 🤭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית