הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לגביי להיות פווארבילדר

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
אני רוצה להיות גם חזק מאוד וגם על הדרך בודי בילדר.

רציתי לשאול עם יש איזה שהוא תוכנית ממולצת לתחום??
כיאלו המטרה שלי גוף סמטרי מצד אחד ומצד שני להיות חזק אשמח לעצות .

אני אוהב ורגיל להתאמן חמש ימים בשבוע אז אשמח תוכנית שתכלול את מספר הימים האלה .

תודה מראש

אני רוצה להיות גם חזק מאוד וגם על הדרך בודי בילדר.

רציתי לשאול עם יש איזה שהוא תוכנית ממולצת לתחום??
כיאלו המטרה שלי גוף סמטרי מצד אחד ומצד שני להיות חזק אשמח לעצות .

אני אוהב ורגיל להתאמן חמש ימים בשבוע אז אשמח תוכנית שתכלול את מספר הימים האלה .

תודה מראש

אתה יכול ללכת על תכנית ab רגילה שיש בפורטל
ובתרגילי בסיס לייחס יותר חשיבות לעצימות מאשר לנפח
נפח לתת בתרגילי עזר יותר

או ללכת על תכנית כוח ולהוסיף תרגילי עזר..

נערך לאחרונה:
תלוי, כל אחד בונה תכנית מעט שונה אבל יכול להיות. תלוי במתאמן, בדגשים מסויימים שהוא רוצה לתת וכו׳.
בגדול בפאוורבילדינג זה כמו להיות באוף סיזן עמוק. אתה צריך עבודה על כוח, אבל היא תהיה בסיסית, ואתה צריך יותר תנועות מגוונות

ויותר תרגילי עזר
לדעתי צריך בסיס חזק,אחרי שיש משקלים מכובדים,מוסיפים עוד ווליום ותרגילים יותר מבודדים.
או שיתאמן כמו פאורליפטר ויאכל כמו בילדר,חח סתם צוחק.
בכל מקרה,להיות חטוב 10 12 אחוז שומן והמון שריר זה דבר שלוקח שנים
אני טועה במשו אדון קוצר?
נענה - תוכנית פוואר בילדינג שבנתי צריך קצת עצות לתיקון

בניתי תוכנית תסתכל עם לדעתך יש מספיק התוששאות
מה הנתונים שלך,גיל משקל אחוז שומן,מטרות?

סתם זורק באויר, מה עם כרוספיט? בקטע?
אולי זה גם כיוון לאימונים משולבים.

לדעתי צריך בסיס חזק,אחרי שיש משקלים מכובדים,מוסיפים עוד ווליום ותרגילים יותר מבודדים.
זה נכון, אבל צריך לזכור את המטרות. אפשר לעבוד רק על בסיס ולהתחזק מאוד, אבל אז תצטרך להשלים פערים של שרירים שלא התפתחו מספיק, או שאפשר להוריד מעט את הרגל מהגז ולהשקיע טיפה יותר מההתחלה בתרגילי עזר.
לרוב השרירים, בעיקר הגדולים, אפשר להתסדר יפה מאוד רק עם תרגילי הבסיס, אבל יש צצורך להוסיף מעט תרגילים מבודיים, כמו כתפיים, ידיים, ושוקיים. עם הזמן יהיה צורך גפ להוסיף תרגילי עזר מבודדים לשרירים גדולים יותר.

בכל מקרה,להיות חטוב 10 12 אחוז שומן והמון שריר זה דבר שלוקח שנים
זה ברור. לשומן אין ממש קשר, אבל להיות שרירי מאוד לוקח שנים

סתם זורק באויר, מה עם כרוספיט? בקטע?
אולי זה גם כיוון לאימונים משולבים.
קרוספיט לא טוב לפיתוח כוח, ולרוב גם שריר. אלא אם אתה עוסק בספורט בצורה מקצועית, אין לך את הזמן או היכולת להתמקצע בכיוונים שונים, ולכן אתה נשאר תמיד ברמת בסיס.
מי שבאמת מצליח בקרוספיט לא עושה רק קרוספיט

זה נכון, אבל צריך לזכור את המטרות. אפשר לעבוד רק על בסיס ולהתחזק מאוד, אבל אז תצטרך להשלים פערים של שרירים שלא התפתחו מספיק, או שאפשר להוריד מעט את הרגל מהגז ולהשקיע טיפה יותר מההתחלה בתרגילי עזר.
לרוב השרירים, בעיקר הגדולים, אפשר להתסדר יפה מאוד רק עם תרגילי הבסיס, אבל יש צצורך להוסיף מעט תרגילים מבודיים, כמו כתפיים, ידיים, ושוקיים. עם הזמן יהיה צורך גפ להוסיף תרגילי עזר מבודדים לשרירים גדולים יותר.

זה ברור. לשומן אין ממש קשר, אבל להיות שרירי מאוד לוקח שנים

קרוספיט לא טוב לפיתוח כוח, ולרוב גם שריר. אלא אם אתה עוסק בספורט בצורה מקצועית, אין לך את הזמן או היכולת להתמקצע בכיוונים שונים, ולכן אתה נשאר תמיד ברמת בסיס.
מי שבאמת מצליח בקרוספיט לא עושה רק קרוספיט
הגעתי לבנץ מאוד גבוהה,עד שלא הוספתי חזה עליון החזה לא היה נראה טוב כמו שרציתי,לדעתי בשנים הראשונות צריך לעבוד כמו פאורליפטר,ואז להתאמן איך שבאלך
מה שאנשים,ילדים בארץ עושים זו הטעות שהם עובדים רק טווח חזרות נמוך,מדבר על האנשים שיצא לי לדבר איתם,האנשים שמתחרים בחול בפאורליפטינג והם ממש חזקים,הם עובדים גם טווח חזרות גבוה.

ומזריקים חומר יותר טוב, וביותר זול.
זה מה שתמיד חושבים, אבל צר לי, אלו תירוצים של תבוסתנים.

החומרים (פה) הרבה יותר יקרים מהארץ, לאו דווקא באיכות יותר גבוהה.

אני מכיר המון טבעיים מאוד חזקים שנראים מעולה על הדרך.

אם הייתי יכול להכליל, הייתי אומר שהם פשוט משקיעים הרבה יותר, התאוששות, תזונה, מאמן וכו׳.

זה מה שתמיד חושבים, אבל צר לי, אלו תירוצים של תבוסתנים.

החומרים (פה) הרבה יותר יקרים מהארץ, לאו דווקא באיכות יותר גבוהה.

אני מכיר המון טבעיים מאוד חזקים שנראים מעולה על הדרך.

אם הייתי יכול להכליל, הייתי אומר שהם פשוט משקיעים הרבה יותר, התאוששות, תזונה, מאמן וכו׳.
כטבעי עם גנטיקה טובה אפשר להגיע לכל דבר וזה עיניין של זמן,העיניין עם הגנטיקה הוא מאוד חשוב,יש איזורים בעולם ששם לאנשים יש גנטיקה טובה יותר לפיתוח גוף.
עכשיו בקשר לאסתטיקה וגוף ברמה גבוהה,חוץ ממסת שריר נדרשים עוד כמה פרמטרים כמו גובה,מבנה כתפיים רחב אגן צר ועוד.

כטבעי עם גנטיקה טובה אפשר להגיע לכל דבר וזה עיניין של זמן,העיניין עם הגנטיקה הוא מאוד חשוב,יש איזורים בעולם ששם לאנשים יש גנטיקה טובה יותר לפיתוח גוף.
עכשיו בקשר לאסתטיקה וגוף ברמה גבוהה,חוץ ממסת שריר נדרשים עוד כמה פרמטרים כמו גובה,מבנה כתפיים רחב אגן צר ועוד.
תלוי מאוד למה אתה מתכוון כל דבר. להיות חזק ואסתטי זה בהחלט אפשרי, השאלה כמה

אני מכיר ה-מ-ו-ן חבר׳ה טבעיים שאף אחד בפורום לא היה מאמין לי שהם טבעיים אם זה מבחינת אסטטיקה, חיטוב, מאסת שריר או כוח. בארץ משום מה תקועים במיתוס שרמה גבוהה = חומרים.

אני שמח שעכשיו יש בארץ תחרויות של פיתוח גוף ופאוורליפטינג עם בדיקות, אולי זה יתן קצת פרופורציות.

אני מכיר ה-מ-ו-ן חבר׳ה טבעיים שאף אחד בפורום לא היה מאמין לי שהם טבעיים אם זה מבחינת אסטטיקה, חיטוב, מאסת שריר או כוח. בארץ משום מה תקועים במיתוס שרמה גבוהה = חומרים.

אני שמח שעכשיו יש בארץ תחרויות של פיתוח גוף ופאוורליפטינג עם בדיקות, אולי זה יתן קצת פרופורציות.
מעטים נראים טוב על במה של פיתוח גוף טבעית.
אתה גר בחול,זה נשמע מפגר לגמריי,יש איזורים בעולם שהגנטיקה מתאימה יוצר לפיתוח גוף מפה
הייתי באיסלנד,האנשים שם פשוט גדולים,עצומים,גבוהים,כן זה נשמע מטומטם אבל זה מה יש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית