הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה לא רציפה

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
במשך תקופה לא קטנה היו לי בעיות שינה, היה לי קשה מאוד להרדם וזה הזיק לי לא מעט, גם בריכוז לאורך היום וגם בהתאוששות מהאימונים ולכן החלטתי לקחת כמה תוספים.

הזמנתי אבץ פיקולנט 50 מ"ג, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג ומטונין 3 מ"ג.

לוקח כבר כמה ימים כל ערב אבץ 50 מ"ג, מגנזיום 400 מ"ג ואת המלטונין 3 מ"ג.

אני לוקח את הכדורים האלו בערך חצי שעה לפני השינה ואני חייב לציין שאני נרדם מהר מאוד ביחס לעבר, אך לא משנה באיזה שעה אני הולך לישון גם אם זה ב2 בלילה, יש איזשהי שעה מסויימת בלילה שאני מתעורר ומרגיש יחסית ערני אבל חוזר לישון בקלות, זה יכול להיות ב3 ויכול להיות ב5.

השאלות שלי: איזה מהתוספים גורם לכך? האם מישהו חווה את זה בעבר בהתחלה ולאחר מכן הרגיש שיפור?

*אני מציין בנוסף שאני לוקח קראטין 5 מ"ג ביום, אך שאני מתעורר באמצע הלילה זה לא כדי להתפנות או משהו, אני פשוט מתעורר וחוזר לישון.

עריכה: שכחתי שזה לא איזה אשכול באוף טופיק...
אנחנו נסחפים קצת בזמן האחרון.. פעם שניה השבוע
@BeN35 כן שמתי לב שהשינה שלי הרבה יותר "יעילה" על חומרים..
5-6 שעות מספיק לי לגמרי. זה ממש עוזר למישהו במצבי שרגיל להתעורר כל חצי שעה בממוצע

• פותח/ת השרשור
אנחנו נסחפים קצת בזמן האחרון.. פעם שניה השבוע
@BeN35 כן שמתי לב שהשינה שלי הרבה יותר "יעילה" על חומרים..
5-6 שעות מספיק לי לגמרי. זה ממש עוזר למישהו במצבי שרגיל להתעורר כל חצי שעה בממוצע

נסחפים? הרסתם את השרשור, עם כל הכבוד.

מבקש ממנהל למחוק את כל התגובות הלא קשורות לנושא, אני פתחתי את השרשור כדי לקבל מענה לבעיה ואתם הופכים אותו לאשכול ספאם.

אל תגזים,יש פה סהכ 3-4 תגובות שלא קשורות לשינה
בכל שאר התגובות דובר לפחות על אחד מהשלוש הבאים:
שינה/קושי בהירדמות
חומרים/תוספים
ופתרונות

• פותח/ת השרשור
אל תגזים,יש פה סהכ 3-4 תגובות שלא קשורות לשינה
בכל שאר התגובות דובר לפחות על אחד מהשלוש הבאים:
שינה/קושי בהירדמות
חומרים/תוספים
ופתרונות

כל התגובות שלכם לא היו קשורות, תעשה לי טובה.

גם אף אחת מהתגובות שהיו "קשורות" כביכול לנושא, לא היו קשורות.

אתה רוצה לדון על זונות וקוקסינלים מבורגס תעשה את זה בפרטי, למה פה?

לי כי התרגלתי בצבא לקום מכל רעש קטנטן אחרי מליון הקפצות.
מספיק שמישהו הולך במסדרון מחוץ לחדר שלי בבית ואני קם
הבעיה של חיי מאז השירות
הרבה גיינס השארתי על השולחן בגלל החרא הזה.
מלטונין לא עזר לך? ניסית לעלות מינון?

לי יש בעיה שלוקח לי פשוט שעתיים להירדם כל יום אפילו אם ישנתי רק 4 שעות בלילה שלפני ואני כבר מיואש...

יכול להיות שבזמן שהתחלת עם התוספים בדיוק השתנה לך משהו בחיים מבחינת סטרס/מצב נפשי וכו' שגורם לך לבעיות שינה?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבזמן שהתחלת עם התוספים בדיוק השתנה לך משהו בחיים מבחינת סטרס/מצב נפשי וכו' שגורם לך לבעיות שינה?

האמת דווקא ההפך, יותר משוחרר.

וויתרתי אתמול על האבץ והמגנזיום ולקחתי רק מלטונין, היה טיפה יותר קשה להרדם אבל עדיין יותר מהר מאשר הנורמל, והתעוררתי שוב באמצע הלילה.

עושה רושם שזה לא קשור למגנזיום\אבץ.

מגנזיום, אבץ, ומלטונין לא אמורים לעשות את מה שאתה מתאר. כנראה אם איפשרו לך להירדם יותר בקלות וחשפו את בעיית השינה הזאת. זה לא משהו נדיר שקורה, וקורה לרוב מלחץ.

אולי אין אוויר בחדר, או שהטמפרטורה בחדר לא נוח.
או שזה נפשי.
למה זה מפריע לך? אתה יותר עייף בבוקר בגלל זה? לוקח לך הרבה זמן להירדם שוב?

רק שתדע ש 1 מג מלטונין עובד טוב יותר מ3 מ''ג , לא יודע מה הסיבה אבל מינון נמוך יותר אפקטיבי
זה יותר תלוי בכמה אתה צריך. ככל שתהיה קרוב יותר לכמה שאתה צריך זה יעבוד יותר טוב, ולא ממש עובד בשיטת כמה שיותר, יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית