הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שינה לא רציפה

TylerDurdenXx

משתמש פעיל
565
265
נק' מוניטין:
309
565
265
במשך תקופה לא קטנה היו לי בעיות שינה, היה לי קשה מאוד להרדם וזה הזיק לי לא מעט, גם בריכוז לאורך היום וגם בהתאוששות מהאימונים ולכן החלטתי לקחת כמה תוספים.

הזמנתי אבץ פיקולנט 50 מ"ג, מגנזיום ציטראט 200 מ"ג ומטונין 3 מ"ג.

לוקח כבר כמה ימים כל ערב אבץ 50 מ"ג, מגנזיום 400 מ"ג ואת המלטונין 3 מ"ג.

אני לוקח את הכדורים האלו בערך חצי שעה לפני השינה ואני חייב לציין שאני נרדם מהר מאוד ביחס לעבר, אך לא משנה באיזה שעה אני הולך לישון גם אם זה ב2 בלילה, יש איזשהי שעה מסויימת בלילה שאני מתעורר ומרגיש יחסית ערני אבל חוזר לישון בקלות, זה יכול להיות ב3 ויכול להיות ב5.

השאלות שלי: איזה מהתוספים גורם לכך? האם מישהו חווה את זה בעבר בהתחלה ולאחר מכן הרגיש שיפור?

*אני מציין בנוסף שאני לוקח קראטין 5 מ"ג ביום, אך שאני מתעורר באמצע הלילה זה לא כדי להתפנות או משהו, אני פשוט מתעורר וחוזר לישון.

רק שתדע ש 1 מג מלטונין עובד טוב יותר מ3 מ''ג , לא יודע מה הסיבה אבל מינון נמוך יותר אפקטיבי
שמעתי שקשה לדעת עד כמה זה נקי, ואתה לא באמת יודע כמה מ"ג אתה מקבל מכל חברה שונה.

שמעתי שקשה לדעת עד כמה זה נקי, ואתה לא באמת יודע כמה מ"ג אתה מקבל מכל חברה שונה.
זה למה קונים מחברה אמינה שיש לה דוחות מעבדה שעוברים ביקורת חיצונית ולא מצועני בשוק

@TylerDurdenXx אין מה לעשות זהו הגעת לזה - תוריד את הקריאטין .
קריאטין ממריץ ולמי שיש רגישות בלחץ דם .. אז כן מפריע להרדם.. מעיר אותו בלילה .. קם מוקדם גמור .
תוריד את המלטונין גם כדי לראות באמת מתי ובזכות מה עובר התופעה .. תן לגוף שלך לבד להרדם .
אחריי שתגלה שאתה יכול לבד, תחזיר את המלטונין לכיף (למרות שאני לא אוהב כי הוא משבש את הייצור הטבעי שלך) .

אנחנו נסחפים קצת בזמן האחרון.. פעם שניה השבוע
@BeN35 כן שמתי לב שהשינה שלי הרבה יותר "יעילה" על חומרים..
5-6 שעות מספיק לי לגמרי. זה ממש עוזר למישהו במצבי שרגיל להתעורר כל חצי שעה בממוצע
אצלי דווקא לא. אבל שמעתי על כאלה שכן.

באופן כללי ישן פחות טוב על חומרים, על חלקם ישן ממש זוועה.

לי יש לא מעט הפרעות שינה מכל מיני סיבות.
אחרי הרבה זמן שהייתי משתמש באנטי-היסטמין (לא מיועד לטווח ארוך) עברתי בהצלחה למלטונין במינון גבוה (20 מ״ג). ישן מעולה באופן יחסי.

.

קבצים מצורפים

• 15600651709904683328638432585229.jpg
    15600651709904683328638432585229.jpg
    KB 26 · צפיות: 56
אני נרדם בקלות עם ירוק אבל איכות השינה לא להיט. בדר״כ לא קם טרי למחרת והשינה לא עמוקה מאוד. מעבר לזה, אני אישית חלש מבחינת משקלים ביום למחרת~.

אני נרדם בקלות עם ירוק אבל איכות השינה לא להיט. בדר״כ לא קם טרי למחרת והשינה לא עמוקה מאוד. מעבר לזה, אני אישית חלש מבחינת משקלים ביום למחרת~.
יש הרבה זנים וכל אחד יש את היתרונות וחסרונות שלו. לא יודע איך הסחר באוסטרליה עובד וכמה זמין לקנות מגוון של זנים שם, אבל פה בארץ אפשר.

לי יש בעיה שגם אני ישן בקושי בלילה אפילו 4 שעות אני לא נרדם לא בצהריים וגם לא בלילה שלמחרת ברוב המקרים אני כבר משתגע יש למישהו פתרון?

The Effects of Aromatherapy Massage on Sleep Quality of Nurses on Monthly Rotating Night Shifts
Lavender Fragrance Essential Oil and the Quality of Sleep in Postpartum Women
Effect of Inhaled Lavender and Sleep Hygiene on Self-Reported Sleep Issues: A Randomized Controlled Trial

Lavender.
וכמו שmastersplitter אמר- Sleep hygiene. זה חשוב.

הזמנתי Lavender בגלל המחקרים שקראתי לשיפור איכות השינה. ועכשיו בדיוק המשלוח הגיע והחלטתי לקרוא קצת יותר לעומק.
והבנתי ש"איכות השינה" זה גם הזמן שלוקח לך להרדם, לא ידעתי את זה ולכן לא הגבתי בדיון עד עכשיו עם ההצעה הזאת.

תע
The Effects of Aromatherapy Massage on Sleep Quality of Nurses on Monthly Rotating Night Shifts
Lavender Fragrance Essential Oil and the Quality of Sleep in Postpartum Women
Effect of Inhaled Lavender and Sleep Hygiene on Self-Reported Sleep Issues: A Randomized Controlled Trial

Lavender.
וכמו שmastersplitter אמר- Sleep hygiene. זה חשוב.

הזמנתי Lavender בגלל המחקרים שקראתי לשיפור איכות השינה. ועכשיו בדיוק המשלוח הגיע והחלטתי לקרוא קצת יותר לעומק.
והבנתי ש"איכות השינה" זה גם הזמן שלוקח לך להרדם, לא ידעתי את זה ולכן לא הגבתי בדיון עד עכשיו עם ההצעה הזאת.
תעדכן אם עזר לך או לא

אני חושב שיהייה לי קשה למדוד. אני לאחרונה ישן בסדר בגלל ההרגלים של הsleep hygiene.
לפי המחקרים לוקח בערך שבוע לשים לב.

אעדכן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית