הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות בכתף

נתנאל769

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
כשאני מפעיל על הכתף לחץ היא כואבת בקטנה, נגיד בבנץ אז שעשיתי שבוע שעבר זה כאב קצת, כנל במקבילים.. אני כאילו "מרגיש אותה" כזה מעין תחושה מציקה בכתף ימין.. עכשיו ברגיל זה לא כואב לא כלום אני סתם מרגיש כמו אחרי אימון כזה שאתה מרגיש את השריר בכתף.. הלכתי לרופאה היא אמרה לנוח שבוע ולראות אם ממשיך להציק.. בלי קשר ישלי לפעמים קנאקים כאלו כשאני מרים את היד הכי למעלה ולוקח אותה אחורה.. השאלה אם זה תת פריקה של הכתף? מה זה יכול להיות? אני במנוחה כבר שבוע ויומיים אני אמשיך לנוח עד שלישי הקרוב.. השאלה אם כדאי לי כבר מעכשיו ללכת לצילום או מה לעשות בכלל.. כאילו היא טיפה כואבת כשאני נשען עליה ומפעיל עליה לחץ.. הקטע שאני לא יודע איל מרגיש קריעה דלקת וכו אז אני לא יודע מהזה יכול להיות...

לך לפיזיותרפיסט ספורט ותחסוך לעצמך תקופה ארוכה עם שאלות כאלו שלא תקבל עליהן מענה עד שבכל מקרה תגיע לפיזיותרפיסט כלשהו

תת פריקה זה לא
תת פריקה זה הרבה יותר מלא נעים
זה רגע שאתה יודע שפרקת אבל שהיה לך המון מזל והיא חזרה למקום.
דלקת זה מאוד כללי ומתאפיין בהמון דברים.
יהיה נורא קשה לעזור לך
לך לבדיקה אצל אורתופד, תעשה צילומים, תנסה לזהות את הנקודה הספציפית הבעייתית ובמקביל לעשות עיסויים וחימומים
החלמה מהירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית