עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה שזה יתן יותר תוצאות?הייתה תקופה שעשיתי את החלוקה הזאת בדיוק וזה היה אחלה והיו תוצאות (ברור שאם תעשה 5 פעמים בשבוע זה יתן יותר תוצאות).
וזה אפקטיבי אל תדאג...
כי אתה ממגרה את השריר יותר...למה שזה יתן יותר תוצאות?
אם אתה לא מבין למה הוא מתכוון אתה לא העיפרון החד בקלמראלו סתם אותיות שלא אומרות כלום.
אין לנו מושג מה מסתתר מאחורי כל "אות".
זה לא יעילוזה אפקטיבי אל תדאג...
זה יעיל ביותר. ועליתי ככה יפה מאוד במסה.זה לא יעיל
צר לי.אם אתה לא מבין למה הוא מתכוון אתה לא העיפרון החד בקלמר
זה לא יעיל
מעניין מה אפשר להבין מהאותיות ABC, לגבי נגיד כמות תרגילים, סטים, חזרות, נפח, עצימות, אפילו חלוקה של השרירים.אם אתה לא מבין למה הוא מתכוון אתה לא העיפרון החד בקלמר
בד"כ זה אנשים שלא שווים יותר מדי בחיים האמיתיים אז מנסים להוריד אנשים מאחורי מקלדת. שיהיה לבריאות תכלס 🤦♂️מה שלא יעיל - זה להיות דוש מתנשא, שמחפש פחות איך לעזור, ויותר איך "להאכיל" את האגו של עצמו - וזה דפוס חוזר אתך.
שכל אימון מבוצע פעמיים בשבוע, בין אם זה ב-4-6 ימים (כשאתה עושה פחות מ-6 אז אתה משלב אימונים)כמה ימי אימונים בשבוע נחשבים אידיאלים לתוכנית ABC ,
5-6 אימונים בשבוע?
אם אתה מתכוון לחלק ככה אז ABC יהיה לך ממש לא יעיל.
אני הייתי פשוט משלב טכניקות לחיסכון בזמן, כמו סופר סטים, סטים מעט ארוכים יותר (מעט יותר חזרות פר סט כדי לעשות פחות סטים), מחליף תרגילים פחות אפקטיביים או פחות קריטיים באחרים (לדוגמא במקום לעשות 2 תרגילים ליד קדמית, שלהחליף משקלים ולהתחיל את התרגיל מחדש זה בזבוז זמן, פשוט מוסיף סטים לתרגיל אחד וגומר את העסק)
תבדוק מה ההגדרה של יעילות במילוןזה יעיל ביותר. ועליתי ככה יפה מאוד במסה.
מה שכן זה ממש לא מומלץ כי אתה יכול לקבל תוצאות הרבה יותר טובות מרוב התוכניות האחרות שיש.
ABC עושים 5-6 פעמים בשבוע ופחות זה סתם דפוק כמו לעשות AB שלוש פעמים בשבוע, התוכנית בנויה ליותר ואם אין לך אפשרות קח תוכנית אחרת.
צר לי.
מהאותיות האלה אי אפשר להסיק כלום; רק לנחש.
לא עונים לאנשים על סמך ניחוש.
אז איך קוטצר ענה לא?מעניין מה אפשר להבין מהאותיות ABC, לגבי נגיד כמות תרגילים, סטים, חזרות, נפח, עצימות, אפילו חלוקה של השרירים.
בד"כ זה אנשים שלא שווים יותר מדי בחיים האמיתיים אז מנסים להוריד אנשים מאחורי מקלדת. שיהיה לבריאות תכלס 🤦♂️
האמת לא מובן לי למה הוא לא קיבל באן עדיין עם דיבור כזה בכל שרשור...
אם אתה מתכוון לחלק ככה אז ABC יהיה לך ממש לא יעיל.
אני הייתי פשוט משלב טכניקות לחיסכון בזמן, כמו סופר סטים, סטים מעט ארוכים יותר (מעט יותר חזרות פר סט כדי לעשות פחות סטים), מחליף תרגילים פחות אפקטיביים או פחות קריטיים באחרים (לדוגמא במקום לעשות 2 תרגילים ליד קדמית, שלהחליף משקלים ולהתחיל את התרגיל מחדש זה בזבוז זמן, פשוט מוסיף סטים לתרגיל אחד וגומר את העסק)
שכל אימון מבוצע פעמיים בשבוע, בין אם זה ב-4-6 ימים (כשאתה עושה פחות מ-6 אז אתה משלב אימונים)
זה יוצר לך 4 ימים במקרים מסויימים בין קבוצות שריר שונות, לא משהו אידאלי.מה עם האפשרות של
ABCXAXB
CABXCXA
BCAXBXC
כאילו להתאמן בשבת ואז ישר בראשון למרות שאלה קבוצות שריר שונות. אני פשוט עובד בשישי ולא יכול, רק בשבת. זה סביר ככה ?יעיל?
הייתי אומר לך אבל זה יגמר בבאן (בשבילי)זה יוצר לך 4 ימים במקרים מסויימים בין קבוצות שריר שונות, לא משהו אידאלי.
מה ההתעקשות לעשות ABC אם אתה לא עושה כל קבוצת שרירים פעמיים בשבוע?
אתה מוזמן לומר מה שאתה רוצה כל עוד אתה מתנסח כמו בנאדם ולא מחפש להעליב אף אחדהייתי אומר לך אבל זה יגמר בבאן (בשבילי)
שים לב איך אתה מתנסח ואיך הוא ממשיך להתעקש אצלי זה לא היה קורהאתה מוזמן לומר מה שאתה רוצה כל עוד אתה מתנסח כמו בנאדם ולא מחפש להעליב אף אחד
כן כי אצלך הוא היה פשוט נוטש את הדיון בלי להבין למה, זה לא חוכמהשים לב איך אתה מתנסח ואיך הוא ממשיך להתעקש אצלי זה לא היה קורה