הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתן לעשות abc ל4 פעמים בשבוע ככה ?

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
יש אפשרות לעשות ככה למשל ?

ABXCAXX
BCXABXX
CAXBCXX
אני יודע שתגידו שעדיף AB אבל אימוני AB לוקחים לי יותר מדיי זמן ואני מעדיף לאמן 2 שרירים באימון. זה אפקטיבי ABC ככה בכלל ? תודה!

הייתה תקופה שעשיתי את החלוקה הזאת בדיוק וזה היה אחלה והיו תוצאות (ברור שאם תעשה 5 פעמים בשבוע זה יתן יותר תוצאות).
וזה אפקטיבי אל תדאג...

• פותח/ת השרשור
הייתה תקופה שעשיתי את החלוקה הזאת בדיוק וזה היה אחלה והיו תוצאות (ברור שאם תעשה 5 פעמים בשבוע זה יתן יותר תוצאות).
וזה אפקטיבי אל תדאג...
למה שזה יתן יותר תוצאות?

זה לא יעיל
זה יעיל ביותר. ועליתי ככה יפה מאוד במסה.
מה שכן זה ממש לא מומלץ כי אתה יכול לקבל תוצאות הרבה יותר טובות מרוב התוכניות האחרות שיש.
ABC עושים 5-6 פעמים בשבוע ופחות זה סתם דפוק כמו לעשות AB שלוש פעמים בשבוע, התוכנית בנויה ליותר ואם אין לך אפשרות קח תוכנית אחרת.

אם אתה לא מבין למה הוא מתכוון אתה לא העיפרון החד בקלמר
מעניין מה אפשר להבין מהאותיות ABC, לגבי נגיד כמות תרגילים, סטים, חזרות, נפח, עצימות, אפילו חלוקה של השרירים.
מה שלא יעיל - זה להיות דוש מתנשא, שמחפש פחות איך לעזור, ויותר איך "להאכיל" את האגו של עצמו - וזה דפוס חוזר אתך.
בד"כ זה אנשים שלא שווים יותר מדי בחיים האמיתיים אז מנסים להוריד אנשים מאחורי מקלדת. שיהיה לבריאות תכלס 🤦‍♂️
האמת לא מובן לי למה הוא לא קיבל באן עדיין עם דיבור כזה בכל שרשור...

אם אתה מתכוון לחלק ככה אז ABC יהיה לך ממש לא יעיל.
אני הייתי פשוט משלב טכניקות לחיסכון בזמן, כמו סופר סטים, סטים מעט ארוכים יותר (מעט יותר חזרות פר סט כדי לעשות פחות סטים), מחליף תרגילים פחות אפקטיביים או פחות קריטיים באחרים (לדוגמא במקום לעשות 2 תרגילים ליד קדמית, שלהחליף משקלים ולהתחיל את התרגיל מחדש זה בזבוז זמן, פשוט מוסיף סטים לתרגיל אחד וגומר את העסק)

כמה ימי אימונים בשבוע נחשבים אידיאלים לתוכנית ABC ,
5-6 אימונים בשבוע?
שכל אימון מבוצע פעמיים בשבוע, בין אם זה ב-4-6 ימים (כשאתה עושה פחות מ-6 אז אתה משלב אימונים)

• פותח/ת השרשור
אני הייתי פשוט משלב טכניקות לחיסכון בזמן, כמו סופר סטים, סטים מעט ארוכים יותר (מעט יותר חזרות פר סט כדי לעשות פחות סטים), מחליף תרגילים פחות אפקטיביים או פחות קריטיים באחרים (לדוגמא במקום לעשות 2 תרגילים ליד קדמית, שלהחליף משקלים ולהתחיל את התרגיל מחדש זה בזבוז זמן, פשוט מוסיף סטים לתרגיל אחד וגומר את העסק)

תודה רבה סוףסוף תגובה אמיתית

זה יעיל ביותר. ועליתי ככה יפה מאוד במסה.
מה שכן זה ממש לא מומלץ כי אתה יכול לקבל תוצאות הרבה יותר טובות מרוב התוכניות האחרות שיש.
ABC עושים 5-6 פעמים בשבוע ופחות זה סתם דפוק כמו לעשות AB שלוש פעמים בשבוע, התוכנית בנויה ליותר ואם אין לך אפשרות קח תוכנית אחרת.
תבדוק מה ההגדרה של יעילות במילון
צר לי.
מהאותיות האלה אי אפשר להסיק כלום; רק לנחש.
לא עונים לאנשים על סמך ניחוש.

מעניין מה אפשר להבין מהאותיות ABC, לגבי נגיד כמות תרגילים, סטים, חזרות, נפח, עצימות, אפילו חלוקה של השרירים.

בד"כ זה אנשים שלא שווים יותר מדי בחיים האמיתיים אז מנסים להוריד אנשים מאחורי מקלדת. שיהיה לבריאות תכלס 🤦‍♂️
האמת לא מובן לי למה הוא לא קיבל באן עדיין עם דיבור כזה בכל שרשור...
אז איך קוטצר ענה לא?
נא להפסיק לזיין את השכל תודה

• פותח/ת השרשור
שכל אימון מבוצע פעמיים בשבוע, בין אם זה ב-4-6 ימים (כשאתה עושה פחות מ-6 אז אתה משלב אימונים)

מה עם האפשרות של
ABCXAXB
CABXCXA
BCAXBXC

כאילו להתאמן בשבת ואז ישר בראשון למרות שאלה קבוצות שריר שונות. אני פשוט עובד בשישי ולא יכול, רק בשבת. זה סביר ככה ?יעיל?

מה עם האפשרות של
ABCXAXB
CABXCXA
BCAXBXC

כאילו להתאמן בשבת ואז ישר בראשון למרות שאלה קבוצות שריר שונות. אני פשוט עובד בשישי ולא יכול, רק בשבת. זה סביר ככה ?יעיל?
זה יוצר לך 4 ימים במקרים מסויימים בין קבוצות שריר שונות, לא משהו אידאלי.
מה ההתעקשות לעשות ABC אם אתה לא עושה כל קבוצת שרירים פעמיים בשבוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית