הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוק גריפ עם ידיים קטנות

דבר ראשון צריך לוודא שאתה עושה הוק גריפ כמו שצריך.
דבר שני, למה חייב הוק? למה לא משולבת?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון צריך לוודא שאתה עושה הוק גריפ כמו שצריך.
דבר שני, למה חייב הוק? למה לא משולבת?
הגעתי ל130 ל4 וראייתי שיש לי בעיות בעלייה המאמן אמר לי שהידיים התחילו קצת לזוז (למרות שאני מאוד מקפיד לנעול את היד)אז כנרא שיש לי עד לעבוד על טכניקה לפני שאני מרביץ משקלים,אז הוק גריפ גם יוריד לי את הסיכון לפציעות וגם יתן לי אתגר ועד שאני התרגל הטכניקה שלי תיהיה הרבה יותר טובה.

וגם זה הרבה יותר מרשים להגיע למשקלים גבוהים בדדליפט עם הוק גריפ.
האחיזה תהיה פחות אידאלית אבל עדיף מכלום
תודה רבה אז אני מבין שאין סכנה מיוחדת זה רק יותר קשה מהמילים שלך תודה.

הגעתי ל130 ל4 וראייתי שיש לי בעיות בעלייה המאמן אמר לי שהידיים התחילו קצת לזוז (למרות שאני מאוד מקפיד לנעול את היד)אז כנרא שיש לי עד לעבוד על טכניקה לפני שאני מרביץ משקלים,אז הוק גריפ גם יוריד לי את הסיכון לפציעות וגם יתן לי אתגר ועד שאני התרגל הטכניקה שלי תיהיה הרבה יותר טובה.
אם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.
בכל מקרה הוק לא מגן מפציעות

וגם זה הרבה יותר מרשים להגיע למשקלים גבוהים בדדליפט עם הוק גריפ.
כשתגיע ל-300 קילו ומעלה זה יהיה מרשים, לפני זה לא ממש. תכלס לאף אחד לא באמת אכפת אם זה הוק או משולבת

• פותח/ת השרשור
אם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.

כשתגיע ל-300 קילו ומעלה זה יהיה מרשים, לפני זה לא ממש. תכלס לאף אחד לא באמת אכפת אם זה הוק או משולבת
אם משולבת הידיים זזו כיאלו שעלייתי לפיי המאמן היד זזה

דיברתי על משולבת האחיזה שלי מאוד חלשה בכל מקרה.

הפחד שלי זה לקרוע את הבייספ ראייתי כמה סרטונים בנושא.

אני נועל את היד לפניי שאני עולה אבל המאמן אמר לי שהיד קצת זזה ואני יכול לקרוע את הבייספ ככה (למרות שלא הרגשתי את הבייספ).
אז ראייתי קצת סרטונים ואכלתי תסביך אז אמרתי שנלך על הוק .
או שאני יקנה רצועות ויסגור עניין??

סביר להניח שלא תקרע בייספ עם 130 ק''ג, לא הייתי דואג מזה.
אבל כן, רצועות זה טוב והוק גריפ בהחלט נראה מרשים, אפשר לשקר ולהגיד שאתה עושה דאבל אוברהנד.

אם משולבת הידיים זזו כיאלו שעלייתי לפיי המאמן היד זזה
זזה הכוונה נפתחת, או זזה לכיוון כלשהו?

הפחד שלי זה לקרוע את הבייספ ראייתי כמה סרטונים בנושא.
אתה לא הולך לקרוע בייספס. מדובר על שילוב של טכניקה גרועה, משקלים גבוהים מאוד (250 לפחות) וכמעט תמיד שימוש בסטרואידים

או שאני יקנה רצועות ויסגור עניין??
רצועות זה תמיד טוב בכל מקרה, אתה לא יודע מתי עייפות של האחיזה יהיה הנושא שיגביל אותך

• פותח/ת השרשור
זזה הכוונה נפתחת, או זזה לכיוון כלשהו?

אתה לא הולך לקרוע בייספס. מדובר על שילוב של טכניקה גרועה, משקלים גבוהים מאוד (250 לפחות) וכמעט תמיד שימוש בסטרואידים

רצועות זה תמיד טוב בכל מקרה, אתה לא יודע מתי עייפות של האחיזה יהיה הנושא שיגביל אותך
לא כף היד כל היד זז קצת הצידה שנסייתי לעלות תחזרה האחרונה .

לא כף היד כל היד זז קצת הצידה שנסייתי לעלות תחזרה האחרונה .
אז צריך להמשיך להתאמן על להשאיר אותה במקום, זה לא חוכמה פשוט לנטוש.
כל עוד אתה יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה, אין סיבה להתעלם ממנה ולחפש בעיה אחרת

• פותח/ת השרשור
אז צריך להמשיך להתאמן על להשאיר אותה במקום, זה לא חוכמה פשוט לנטוש.
כל עוד אתה יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה, אין סיבה להתעלם ממנה ולחפש בעיה אחרת
אז איך מתאמנים על זה כי הדרך היחדיה להתאמן על היא במשקלים ממש מאתגרים לי איך אפשר להתאמן בלי להסתכן בפציעה?

ממה שקראתי במאמר של barbell medicine זה יכול ליצור imbalances מסויימים בכתף וכו', ובכל מקרה, אני גם חושב שמשקל X בהוק גריפ יותר מרשים מבמשולבת.

הפוסט המדובר: The Grip Problem - Barbell Medicine

אז איך מתאמנים על זה כי הדרך היחדיה להתאמן על היא במשקלים ממש מאתגרים לי איך אפשר להתאמן בלי להסתכן בפציעה?
באימונים רגילים, אתה תמיד מאתגר את עצמך באימונים, ואתה תלמד על הדרך.
תזכור פשוט מה לעשות, ותתאמן על זה במשקלים שאתה יודע שאתה יכול להרים.
וכמו שאמרתי קודם, הסיכון לפציעה הוא די אפסי

ממה שקראתי במאמר של barbell medicine זה יכול ליצור imbalances מסויימים בכתף וכו', ובכל מקרה, אני גם חושב שמשקל X בהוק גריפ יותר מרשים מבמשולבת.
מדברים שם על כוחות לא שווים בין הצדדים, אבל לא בהכרח על יצירה של חוסר איזון בכתף

• פותח/ת השרשור
באימונים רגילים, אתה תמיד מאתגר את עצמך באימונים, ואתה תלמד על הדרך.
תזכור פשוט מה לעשות, ותתאמן על זה במשקלים שאתה יודע שאתה יכול להרים.
וכמו שאמרתי קודם, הסיכון לפציעה הוא די אפסי

מדברים שם על כוחות לא שווים בין הצדדים, אבל לא בהכרח על יצירה של חוסר איזון בכתף
תודה רבה עזרת לי מאוד

כמו שקוצר אמר, קרע בבייספס קורה במשקלים גבוהים מאוד, כמעט תמיד בשילוב עם חומרים ואם מקפידים על זרוע ישרה - זה לא יקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית