נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני מצליח לסגור רק אצבע אחת בהוק גריפ אם זה בסדר?
.
.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגעתי ל130 ל4 וראייתי שיש לי בעיות בעלייה המאמן אמר לי שהידיים התחילו קצת לזוז (למרות שאני מאוד מקפיד לנעול את היד)אז כנרא שיש לי עד לעבוד על טכניקה לפני שאני מרביץ משקלים,אז הוק גריפ גם יוריד לי את הסיכון לפציעות וגם יתן לי אתגר ועד שאני התרגל הטכניקה שלי תיהיה הרבה יותר טובה.דבר ראשון צריך לוודא שאתה עושה הוק גריפ כמו שצריך.
דבר שני, למה חייב הוק? למה לא משולבת?
תודה רבה אז אני מבין שאין סכנה מיוחדת זה רק יותר קשה מהמילים שלך תודה.האחיזה תהיה פחות אידאלית אבל עדיף מכלום
אם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.הגעתי ל130 ל4 וראייתי שיש לי בעיות בעלייה המאמן אמר לי שהידיים התחילו קצת לזוז (למרות שאני מאוד מקפיד לנעול את היד)אז כנרא שיש לי עד לעבוד על טכניקה לפני שאני מרביץ משקלים,אז הוק גריפ גם יוריד לי את הסיכון לפציעות וגם יתן לי אתגר ועד שאני התרגל הטכניקה שלי תיהיה הרבה יותר טובה.
כשתגיע ל-300 קילו ומעלה זה יהיה מרשים, לפני זה לא ממש. תכלס לאף אחד לא באמת אכפת אם זה הוק או משולבתוגם זה הרבה יותר מרשים להגיע למשקלים גבוהים בדדליפט עם הוק גריפ.
אם משולבת הידיים זזו כיאלו שעלייתי לפיי המאמן היד זזהאם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.
בכל מקרה הוק לא מגן מפציעות
כשתגיע ל-300 קילו ומעלה זה יהיה מרשים, לפני זה לא ממש. תכלס לאף אחד לא באמת אכפת אם זה הוק או משולבת
אם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.
כשתגיע ל-300 קילו ומעלה זה יהיה מרשים, לפני זה לא ממש. תכלס לאף אחד לא באמת אכפת אם זה הוק או משולבת
זזה הכוונה נפתחת, או זזה לכיוון כלשהו?אם משולבת הידיים זזו כיאלו שעלייתי לפיי המאמן היד זזה
אתה לא הולך לקרוע בייספס. מדובר על שילוב של טכניקה גרועה, משקלים גבוהים מאוד (250 לפחות) וכמעט תמיד שימוש בסטרואידיםהפחד שלי זה לקרוע את הבייספ ראייתי כמה סרטונים בנושא.
רצועות זה תמיד טוב בכל מקרה, אתה לא יודע מתי עייפות של האחיזה יהיה הנושא שיגביל אותךאו שאני יקנה רצועות ויסגור עניין??
לא כף היד כל היד זז קצת הצידה שנסייתי לעלות תחזרה האחרונה .זזה הכוונה נפתחת, או זזה לכיוון כלשהו?
אתה לא הולך לקרוע בייספס. מדובר על שילוב של טכניקה גרועה, משקלים גבוהים מאוד (250 לפחות) וכמעט תמיד שימוש בסטרואידים
רצועות זה תמיד טוב בכל מקרה, אתה לא יודע מתי עייפות של האחיזה יהיה הנושא שיגביל אותך
אז צריך להמשיך להתאמן על להשאיר אותה במקום, זה לא חוכמה פשוט לנטוש.לא כף היד כל היד זז קצת הצידה שנסייתי לעלות תחזרה האחרונה .
אז איך מתאמנים על זה כי הדרך היחדיה להתאמן על היא במשקלים ממש מאתגרים לי איך אפשר להתאמן בלי להסתכן בפציעה?אז צריך להמשיך להתאמן על להשאיר אותה במקום, זה לא חוכמה פשוט לנטוש.
כל עוד אתה יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה, אין סיבה להתעלם ממנה ולחפש בעיה אחרת
ממה שקראתי במאמר של barbell medicine זה יכול ליצור imbalances מסויימים בכתף וכו', ובכל מקרה, אני גם חושב שמשקל X בהוק גריפ יותר מרשים מבמשולבת.אם הגעת ל-130 ל-4 עם אחיזה רגילה זה כבר יפה מאוד, זה בהחלט זמן שאתה יכול להתחיל לעבוד על אחיזות שונות. אבל קח בחשבון שהוק זה קשה מאוד לנפח וסטים מעל 1-3 חזרו. אם זה כואב זה לא מומלץ לעבודה ארוכה, ובדרך כלל התרגול של ההוק יהיה לסט או 2 והשאר עם רצועות.
באימונים רגילים, אתה תמיד מאתגר את עצמך באימונים, ואתה תלמד על הדרך.אז איך מתאמנים על זה כי הדרך היחדיה להתאמן על היא במשקלים ממש מאתגרים לי איך אפשר להתאמן בלי להסתכן בפציעה?
מדברים שם על כוחות לא שווים בין הצדדים, אבל לא בהכרח על יצירה של חוסר איזון בכתףממה שקראתי במאמר של barbell medicine זה יכול ליצור imbalances מסויימים בכתף וכו', ובכל מקרה, אני גם חושב שמשקל X בהוק גריפ יותר מרשים מבמשולבת.
תודה רבה עזרת לי מאודבאימונים רגילים, אתה תמיד מאתגר את עצמך באימונים, ואתה תלמד על הדרך.
תזכור פשוט מה לעשות, ותתאמן על זה במשקלים שאתה יודע שאתה יכול להרים.
וכמו שאמרתי קודם, הסיכון לפציעה הוא די אפסי
מדברים שם על כוחות לא שווים בין הצדדים, אבל לא בהכרח על יצירה של חוסר איזון בכתף