עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה. בעיקרון מה שאני עושה זה לצבור כמה שיותר מאסה ״נקיה״ ואז לחטב. לא יודע אם מה שיש עלי זה מספיק (ביחס לגובה) בישביל להתחיל חיטוב.לא יודע, אבל לדעתי אחרי חיטוב תראה מפחיד.
אם אתה מתקדם בקצב טוב במסת שריר אז לך על זה.. תמשיך עוד קצת. אבל לפי דעתי יש לך כבר מסת שריר נכבדת בשביל חיטוב עם תוצאות מרשימות. אולי הידיים קצת בפיגור לפי מה שאני מצליח לראות בתמונה. אבל אני חושב שבמקומך הייתי מתחיל חיטוב כבר.
צודק 200%. בעיקרון לא כזה אכפת לי כרגע מקוביות - לפחות כרגע. מעדיף להמשיך עם עליה כמה שיותר נקיה.אין זמן מסוים לחיטוב.
יש לך מסת שריר מאוד מכובדת.
אם בא לך שיראו קוביות, תתחיל חיטוב, אחרת תמשיך בעליה שלך.
בקיצור, פצצה.
לא רק קוביות אחי.. תחשוב כמה ייראו קווי המתאר (סלחו לי על הביטוי הפלצני) בכתפיים, בידיים (יד אחורית, בין האמה ליד הקדמית), בגב, בקו שמתחת לחזה וכו'.. יש לך בכל האיזורים האלה שומן שברגע שיירד אתה לדעתי תראה ליגה אחרת.אם בא לך שיראו קוביות, תתחיל חיטוב, אחרת תמשיך בעליה שלך.
אבל הוא גם יאבד את המראה של ה"שרירים הגדולים".לא רק קוביות אחי.. תחשוב כמה ייראו קווי המתאר (סלחו לי על הביטוי הפלצני) בכתפיים, בידיים (יד אחורית, בין האמה ליד הקדמית), בגב וכו'.. יש לך בכל האיזורים האלה שומן שברגע שיירד אתה לדעתי תראה ליגה אחרת.
אני מסכים איתך אחי שלא יהיו טעויות. פשוט כרגע אני מעדיף לעלות עוד קצת. אני משתדל להשאר על מאזן חיובי ממש לא גבוה. בכל מקרה מאמין שעוד כמה חודשים אתחיל לחטב.לא רק קוביות אחי.. תחשוב כמה ייראו קווי המתאר (סלחו לי על הביטוי הפלצני) בכתפיים, בידיים (יד אחורית, בין האמה ליד הקדמית), בגב, בקו שבין הבטן לחזה וכו'.. יש לך בכל האיזורים האלה שומן שברגע שיירד אתה לדעתי תראה ליגה אחרת.
אני בראש שלך, תמיד מסה. רק כשממש חייבים, אני אשקול חיטוב.אני מסכים איתך אחי שלא יהיו טעויות. פשוט כרגע אני מעדיף לעלות עוד קצת. אני משתדל להשאר על מאזן חיובי ממש לא גבוה. בכל מקרה מאמין שעוד כמה חודשים אתחיל לחטב.
האמת שאני גם דוגל בזה, אבל נטו מתוך אהבה לאוכל ולא כי אני מעדיף את המראה ה"שמן" יותר.אני בראש שלך, תמיד מסה. רק כשממש חייבים, אני אשקול חיטוב.
אני גם אעדיף חיטוב אם ניתקעתי במסה וכוח. אז תקופת חיטוב יהיה מנוחה טובה לקראת מסה הבאה.
לא בא להעליב או משהו אחי, אבל למה לא לשים סימני פיסוק? איך אפשר להבין אותך? הנה דוגמא ל2 משמעויות שונות:נראה מעולה אחי
אני הייתי ממשיך גם כן עוד במסה נקיה אם אתה לחוץ על להיראות מחוטב כרגע תעלה עוד טיפה ותתחטב
אני חיי עם אישה צינית חביבי - אני מריח ציניות ממרחקים 😆תנמך קצת אחי.. הגזמת במסה וגבהת יותר מדי
תרד ל1.90 ככה ותתחיל מסה שוב
חח באמת דיברתי בצחוק על הגובה,אין פה איזה רמיזה למשקל..אבל אני יודע שאתה ספציפית מנסה להחמיא סך הכל
זה בעיקרון היעד. הבעיה שאני סופח נוזלים כמו ספוג לכן המשקל דיי מתנדנד.חח באמת דיברתי בצחוק על הגובה,אין פה איזה רמיזה למשקל..
אתה אפילו לא במצב שדורש חיטוב לדעתי(מבחינת אחוז שומן)
שים לעצמך איזה יעד,נניח 120 קילו,שממנו תרצה להתחיל להתחטב מעט
אין לי ממש מושג, אני לא מתעסק בזה. נשקל אולי פעם בחודש חודשיים סתם מסקרנות. אבל כשאני כן נשקל אני רואה דווקא עליה מאוד מתונה.מטורף
כמה אתה עולה בחודש?