גם אישה וגם צינית? הן לא אמורות להיות במטבח?אישה צינית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אישה וגם צינית? הן לא אמורות להיות במטבח?אישה צינית
גם אישה וגם צינית? הן לא אמורות להיות במטבח?
צודק 200%. בעיקרון לא כזה אכפת לי כרגע מקוביות - לפחות כרגע. מעדיף להמשיך עם עליה כמה שיותר נקיה.
תודה רבה לך.
ברגע שמוציאים את האישה מהמטבח, יש הרבה יותר לאכול.
אני אשמח להיות במטבח כל היום.
משום מה כל פעם שאני מגיעה למטבח אני מתעייפת ומזמינה לאפה שווארמה:sarcastic:אני מאמין שהיא מבלה הרבה במטבח
משום מה כל פעם שאני מגיעה למטבח אני מתעייפת ומזמינה לאפה שווארמה:sarcastic:
כן....מי לא היה רוצה לקום עם מיץ גזר וסלרי על הבוקר!את רוצה בעל שף ואלחנן מחפש אישה מחוץ למטבח.....אם הוא לא היה נשוי אני הייתי עושה פה משהו.
כן....מי לא היה רוצה לקום עם מיץ גזר וסלרי על הבוקר!
נכון אלחנן? @elchonon
גם אישה וגם צינית? הן לא אמורות להיות במטבח?
לא יודע אחי מרגיש שחסר לי. אני רואה את עצמי עדיין לא מספיק גדולהוא שוקל יותר מפעמיים כמוך.....אני מאמין שהיא מבלה הרבה במטבח, לא פראייר 👏
אתה טנק...אבל כמה אפשר למשוך בסוף יהיה לך חתיכת חיטוב
כששקלתי 80 קילו היה לה קל יחסית. כשהגעתי ל 100 קילו היא כבר פרשה לפנסיה
לא יודע אחי מרגיש שחסר לי. אני רואה את עצמי עדיין לא מספיק גדול
זה כמו לשכנע אנורקסית שהיא אנורקסית 🤡אתה יותר גדול מ99% מהאוכלוסייה...אחי על מה אתה מדבר
זה כמו לשכנע אנורקסית שהיא אנורקסית 🤡
אני וויתרתי, תתחתני עם בעלים של פיצרייה (כאילו ביקשת מתישהו ייעוץ זוגיות)
בחיי ששקלתי 42 הייתי ניראת כיאילו שאבו לי את השמחת חיים. תבקש ממישהו שיצלם אותך.לי זה עבד:sarcastic:ההיגיון שלי אומר ''תסתכלי במראה'' אבל זה לא עובד..
מיץ זה הדבר הטוב ביותר לפתוח את היום, וגם להמשיך איתו את היום, וגם לסגור איתו את היום.כן....מי לא היה רוצה לקום עם מיץ גזר וסלרי על הבוקר!
נכון אלחנן? @elchonon
כששקלתי 80 קילו היה לה קל יחסית. כשהגעתי ל 100 קילו היא כבר פרשה לפנסיה
לא יודע אחי מרגיש שחסר לי. אני רואה את עצמי עדיין לא מספיק גדול
אתה יותר גדול מ99% מהאוכלוסייה...אחי על מה אתה מדבר
זה פשוט כי לאנשים עם מבנה גוף גדול וגבוהים קשה מאוד להראות דחוסים. צריך הרבה יותר מסת שריר כדי למלא את החלל
מצד שני יתרון זה שאפשר לעלות הרבה במשקל ולא להראות שמנים
לגמריי. המטרה כרגע להגיע לפחות ל 120 ומשם נראה מה הלאה. גם ממש לא אכפת לי מקוביות וכל ההפרדות האלה וכו וכו.. מה שכן, בחיטוב הרגשתי הרבה יותר קליל ו״בריא״.אני 1.85 ושוקל 89 נכון להבוקר עכשיו ואני פאקינג שחיף...
חבר 1.70 ושוקל 78 ונראה כמו גוף מטרה.
להיות נמוך הרבה יותר טוב לפיתוח גוף..ויותר קל לעלות במשקל.
Mrpower תמשיך מסה לדעתי,בגובה של כמעט 2 מטר תמיד יותר מרשים להיות גדול. גם אם זה עם שומן ביחד.(ויש לך מסת שריר מטורפת)
יש לי במכון איזה בן אדם 2 מטר ושוקל 80 וזה נראה כמו שרוך....
למי שגבוה עדיף להיות גדול גם אם זה עם קצת שומן.
זה לפחות מה שאני חושב...
כשתתיקע במסה, כך מנוחה יפה של חיטוב. ואל תשכח לעלות תמונה.לגמריי. המטרה כרגע להגיע לפחות ל 120 ומשם נראה מה הלאה. גם ממש לא אכפת לי מקוביות וכל ההפרדות האלה וכו וכו.. מה שכן, בחיטוב הרגשתי הרבה יותר קליל ו״בריא״.
היי אני צחקתי:cray:מיץ זה הדבר הטוב ביותר לפתוח את היום, וגם להמשיך איתו את היום, וגם לסגור איתו את היום.