הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במרפק בtricep extensions

• פותח/ת השרשור Duality
  • פורסם בתאריך

Duality

משתמש קבוע
1,277
574
נק' מוניטין:
772
1,277
574
ניסיתי בפעם הראשונה טרייספ אקסטנשיין בעמידה עם דאמבל מאחורי הראש, עשיתי עם דאמבל של 17.5 שלא היה לי כבד בכלל אבל בכל זאת הרגשתי קצת כאבים במרפק בתרגיל, מניח שזו הטכניקה אבל אני לא יודע לזהות מה גורם לזה, אני מעדיף שלא להימנע מהתרגיל לגמרי אם יש פיתרון, אשמח לעזרה מהמבינים פה.

או טכניקה בביצוע התרגיל, לא מעט אנשים דוחפים עם המרפקים ולא עם הטרייספס או שאתה מגיע למצב המוצא בצורה לא טובה שמעמיסה על המפרקים.
תחרוש על סרטונים לביצוע התרגיל

ניסיתי בפעם הראשונה טרייספ אקסטנשיין בעמידה עם דאמבל מאחורי הראש, עשיתי עם דאמבל של 17.5 שלא היה לי כבד בכלל אבל בכל זאת הרגשתי קצת כאבים במרפק בתרגיל, מניח שזו הטכניקה אבל אני לא יודע לזהות מה גורם לזה, אני מעדיף שלא להימנע מהתרגיל לגמרי אם יש פיתרון, אשמח לעזרה מהמבינים פה.

טרייספס אובראהד אקסטאנשנס הם תרגילים קצת טריקים
הבעיה בהם זה שהגיד המידיאלי של הטרייספס "נצבט וקופץ" (לא מצאתי דרך יותר ברורה לתאר) על האפיפיזה הדסטלית של היומרוס, (החלק התחתון והבולט של עצם היד)
יש כאלה שיותר מרגישים את זה ויש כאלו שפחות, (או שאולי אפילו בכלל לא קורה אצלם הבעיה)
הטכניקה אבל היא לפעמים לא הבעיה.
אם יש לך צביטות במרפק, ולא חל שיפור, תמנע מהתרגילים מאחורי הראש.
אתה עלול לגרום לפציעה שלוקחת הרבה זמן להיעלם.
אם אתה רוצה להעמיס על הראש הארוך יש תרגילים מעולים בלי עומס מכאני על הגיד, כמו פשיטת מרפק על ספסל בהטיית גב, אומנם זה עומס איזומטרי על הראש הארוך כי הכתף נשארת באותו המצב אבל אין פה סיכון של פגיעה במרפק ותוכל להתקדם איתו.

• פותח/ת השרשור
טרייספס אובראהד אקסטאנשנס הם תרגילים קצת טריקים
הבעיה בהם זה שהגיד המידיאלי של הטרייספס "נצבט וקופץ" (לא מצאתי דרך יותר ברורה לתאר) על האפיפיזה הדסטלית של היומרוס, (החלק התחתון והבולט של עצם היד)
יש כאלה שיותר מרגישים את זה ויש כאלו שפחות, (או שאולי אפילו בכלל לא קורה אצלם הבעיה)
הטכניקה אבל היא לפעמים לא הבעיה.
אם יש לך צביטות במרפק, ולא חל שיפור, תמנע מהתרגילים מאחורי הראש.
אתה עלול לגרום לפציעה שלוקחת הרבה זמן להיעלם.
אם אתה רוצה להעמיס על הראש הארוך יש תרגילים מעולים בלי עומס מכאני על הגיד, כמו פשיטת מרפק על ספסל בהטיית גב, אומנם זה עומס איזומטרי על הראש הארוך כי הכתף נשארת באותו המצב אבל אין פה סיכון של פגיעה במרפק ותוכל להתקדם איתו.
אז לנסות לעבוד על טכניקה עם משקלים נמוכים, ואם לא עובד אז להחליף תרגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית