הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

מאורש

משתמש מתחיל
22
18
נק' מוניטין:
18
22
18

היי אשמח לדגשים הערות/ הארות, אני עובד עם הטראפ בר אם זה משנה
הזווית צילום לא אופטימלית אבל לא היו אנשים כלל באזור
לי באופן אישי נראה שיש קצת בעיה קצת עם הגב התחתון אבל אשמח לתובנות שלכם
תודה

נראה כאילו אתה קצת מפספס את המטרה של הטראפ בר. הקטע הוא שאין לך מוט מלפניך אז אתה יכול להרים בצורה טבעית יותר, פשוט להתכופף עם הברכיים ולהרים, אבל נראה כאילו אתה מנסה לחקות טכניקה של דדליפט רגיל שבה יש לך מוט מולך

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו אתה קצת מפספס את המטרה של הטראפ בר. הקטע הוא שאין לך מוט מלפניך אז אתה יכול להרים בצורה טבעית יותר, פשוט להתכופף עם הברכיים ולהרים, אבל נראה כאילו אתה מנסה לחקות טכניקה של דדליפט רגיל שבה יש לך מוט מולך
אוקיי , אז זה אמור להראות יותר כמו סקוואט מאשר דדליפט עם מוט ?

• פותח/ת השרשור
משהו באמצע
הממ, אז זה אומר שבביצוע כמו שרשמת הדגש יהיה פחות על הגב ויבוא יותר כוח מהרגליים לא?
ואם נניח אני מבצע את זה עם טכניקה של דדליפט עם מוט, מה בעצם לא טוב בזה? סכנה לפציעות ? לא ממקסם את התרגיל ?
תודה

הממ, אז זה אומר שבביצוע כמו שרשמת הדגש יהיה פחות על הגב ויבוא יותר כוח מהרגליים לא?
ואם נניח אני מבצע את זה עם טכניקה של דדליפט עם מוט, מה בעצם לא טוב בזה? סכנה לפציעות ? לא ממקסם את התרגיל ?
תודה
בדדליפט הקס בר באמת יש יותר שימוש ברגליים מדדליפט רגיל, אבל בשניהם הרגליים עובדות והגב עובד, פשוט היחסים טיפה שונים.
ובדדליפט רגיל בגלל שהרגליים עוצרות את תנועת המוט אתה יכול להתאזן כנגד המוט, בהקס בר לא, ואתה יכול לראות שתנועת המוט היא לא למעלה ולמטה, אלא גם קדימה ואחורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית