הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט האם לעבור לדל פחמימה

Amitamit

משתמש מתחיל
121
13
נק' מוניטין:
14
121
13
כרגע אני בחיטוב על 300 פחמימה, ירדתי באחוזי שומן לאיזור 12~ אני מאמין אבל אני מרגיש שהשרירים לא מספיק נראים קשיחים. אני שותה 3-4 ליטר מים ביום ולא צורך יותר מדי נתרן.
עכשיו השאלה שלי היא האם מה שאני צריך במצב הזה על מנת להראות קשיח יותר זה להוריד פחמימה (ל150 נגיד) או שזה לא יגרום למראה יותר קשיח? ברור לי שהכל משחקי נוזלים וכמו שזה יורד זה גם יעלה אבל השאלה היא נכון לעכשיו

גם אם תשיג קשיחות למרות שאני חושב שזה גנטי
זה יהיה זמני לא רואה סיבה למה לך לעשות את זה

כרגע אני בחיטוב על 300 פחמימה, ירדתי באחוזי שומן לאיזור 12~ אני מאמין אבל אני מרגיש שהשרירים לא מספיק נראים קשיחים. אני שותה 3-4 ליטר מים ביום ולא צורך יותר מדי נתרן.
עכשיו השאלה שלי היא האם מה שאני צריך במצב הזה על מנת להראות קשיח יותר זה להוריד פחמימה (ל150 נגיד) או שזה לא יגרום למראה יותר קשיח? ברור לי שהכל משחקי נוזלים וכמו שזה יורד זה גם יעלה אבל השאלה היא נכון לעכשיו
קודם כל איך אתה על 300 פחמימה בחיטוב?
מה גובה משקל וקלוריות שאתה אוכל?
וכמה פחמימה חלבון ושומן אתה אוכל?
בכל מקרה אם אתה לא מדגמן או הולך לתחרות ואתה צריך לעלות במצב הכי טוב שלך אין לך באמת סיבה לרוקן את הגוף מנוזלים.
אם אתה בחיטוב והמטרה שלך זה לרדת באחוז שומן נטו והתפריט שלך בנוי טוב אז אין לך באמת סיבה לרדת לדל פחמימה, מה גם ש150 גרם פחמימה זה לא ממש דל פחמימה, הכל יחסי

• פותח/ת השרשור
קודם כל איך אתה על 300 פחמימה בחיטוב?
מה גובה משקל וקלוריות שאתה אוכל?
וכמה פחמימה חלבון ושומן אתה אוכל?
בכל מקרה אם אתה לא מדגמן או הולך לתחרות ואתה צריך לעלות במצב הכי טוב שלך אין לך באמת סיבה לרוקן את הגוף מנוזלים.
אם אתה בחיטוב והמטרה שלך זה לרדת באחוז שומן נטו והתפריט שלך בנוי טוב אז אין לך באמת סיבה לרדת לדל פחמימה, מה גם ש150 גרם פחמימה זה לא ממש דל פחמימה, הכל יחסי

300~ פחמימה
150~ חלבון
50~ שומן
2300~ קלוריות

פחות קלוריות מזה אני יורד יותר מדי במשקל אז מיותר להתדיין על קלוריות. ברור לי ש150 זה לא דל פחמימה אבל השאלה היא אם אני אקצץ את הפחמימות בחצי זה יעזור לי, מה גם ש150 פחמימה זה לא משהו קיצוני אז ההקשר לתחרות כאן לא קיים

ולא צורך יותר מדי נתרן.
לא מומלץ להימנע מנתרן, הוא חשוב לגוף, במיוחד בקיץ הישראלי

אני מרגיש שהשרירים לא מספיק נראים קשיחים
תגדיר קשיחים.
כמו שאמרת זה משחק של נוזלים, ככה שמה שתשיג היום מדל פחמימה יעלם ברגע שתרד מדל פחמימה, אז קח בחשבון

כמו שאמרו, מה יתן לך להיות זמנית יותר חטוב? אם יש לך איזה סט צילומים וכו׳ אני מבין, אחרת, סתם בזבוז.

ממליץ אפילו לצרוך מלח אקסטרא, במיוחד בקיץ.

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ להימנע מנתרן, הוא חשוב לגוף, במיוחד בקיץ הישראלי
לא ברמה קיצונית, פשוט לא מגזים לא לפה ולא לשם

תגדיר קשיחים.
מראה פחות נוזלי בתכלס ויותר מופרד

כמו שאמרו, מה יתן לך להיות זמנית יותר חטוב? אם יש לך איזה סט צילומים וכו׳ אני מבין, אחרת, סתם בזבוז.
שוב, זה לא ממש דל פחמימה זה פשוט לקצץ בחצי ל150 גרם~, נראה די ריאלי גם לטווח של חודשיים לא?
השאלה אם זה מה שאמור לעזור או לא

ממליץ אפילו לצרוך מלח אקסטרא, במיוחד בקיץ.

תלוי מה המטרה שלך. לטווח הארוך זה לא יעזור ויתכן שגם יפגע. באופן כללי צריך פחמימה כדי להתאמן וכו׳ (ברמה מסויימת) ומחסור בפחמימה בהחלט פוגע באיכות האימונים וביכולת שלך להתאמן חזק לאורך זמן, להתאושש, לגדול ולהתחזק.

אם לא אכפת לך מכל מה שכתבתי למעלה, ובא לך זמנית להראות טיפה יותר חטוב - לך על זה.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה המטרה שלך. לטווח הארוך זה לא יעזור ויתכן שגם יפגע. באופן כללי צריך פחמימה כדי להתאמן וכו׳ (ברמה מסויימת) ומחסור בפחמימה בהחלט פוגע באיכות האימונים וביכולת שלך להתאמן חזק לאורך זמן, להתאושש, לגדול ולהתחזק.

אם לא אכפת לך מכל מה שכתבתי למעלה, ובא לך זמנית להראות טיפה יותר חטוב - לך על זה.

רגע, אז 150 פחמימה זה נחשב עד כדי כך מעט שזה עלול לפגוע באימונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית