הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הפיזיולוגיה מאחורי EMS

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
לא תומך ולא מעוניין בשום צורה.
מנסה להבין מה עומד מאחורי ההמצאה הזאת.
איך פולסים חשמליים אמורים להחליף מתח של התנגדות.
מי שהמציא את זה צריך היה להמציא איזה תירוץ פיזיולוגי מעט הגיוני בשביל לייצר רעיון כזה ואשמח להבין אותה.
מדובר בהגברת זרימת דם לאזור בגלל הגירוי החשמלי, שנותנת אפשרות לגדילה מוגברת? זה כביכול הרעיון שלהם?

תגובות של - זה שטויות,
לא מעניינות כי אני יודע את זה.
למי שאין ידע פיזיולוגי בשביל להסביר מה ההיגיון הלא עיסקי של המוצר, ומה לא הגיוני התקבלו בברכה.

נערך לאחרונה:
זה פשוט אמור לגרום לשריר להתכווץ והתנועה נגד הכיווץ יוצרת מתח מכני.
זה כמומבן יותר התנגדות מתנועה רגילה, אבל לא משתווה להתנגדות של אימון משקולות. גם כמעט בלתי אפשרי ליצור פרוגרסיב אוברלואוד

• פותח/ת השרשור
זה פשוט אמור לגרום לשריר להתכווץ והתנועה נגד הכיווץ יוצרת מתח מכני.
זה כמומבן יותר התנגדות מתנועה רגילה, אבל לא משתווה להתנגדות של אימון משקולות. גם כמעט בלתי אפשרי ליצור פרוגרסיב אוברלואוד

אז בעצם הפולסים נותנים תגובה לשריר במקום המוח להתכווץ והתנועה נגד היא בעצם המתח..
מתאר לעצמי שאין דרך לדעת כרגע מתח כזה,
ואני מתאר לעצמי שלפי זה הפוגרסיב אוברלאוד שלהם מגיע, מהגברה של המתח החשמלי.

אז בתאוריה אם אני לצורך העניין מחבר את הפולסים על שרירים אנטגוניסטים לשרירים שפועלים בכפיפת מרפק לצורך העניין ועובד עם משקולות יש מצב להגיע לגירוי גדול יותר?

נערך לאחרונה:
המכשיר בעצם מחליף את מערכת העצבים של הגוף, ששולח אותות חשמליים לשריר ומשחרר קלציום לסיבי השריר, וגורם להתכווצות השריר.
תאורטית? זה יוצר עומס על השריר.
מעשית? טוב בוא נהיה ריאליים, מפתח גוף לא תהיה מזה.

אני מתאר לעצמי שלפי זה הפוגרסיב אוברלאוד שלהם מגיע, מהגברה של המתח החשמלי.
כן, אבל אתה מאוד מוגבל בכמה מתח אתה יכול להפעיל על השריר

אז בתאוריה אם אני לצורך העניין מחבר את הפולסים על שרירים אנטגוניסטים לשרירים שפועלים בכפיפת מרפק לצורך העניין ועובד עם משקולות יש מצב להגיע לגירוי גדול יותר?
איך במדויק זה עובד אני לא יודע, כלומר איזה שריר מופעל עליו זרם בשביל לעשות איזו תנועה. לדעתי זה מפעיל את כולם בבת אחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית