ייעוץ כמות צריכת חלבון

swimmer

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכם.
ראשית ברצוני להגיד שאני מאוד מרוצה מהאתר.

עכשיו לשאלתי

אני אמור לצרוך 150 גרם חלבון ביום ואיני מצליח.
אני צורך 30 גר' חלבון לפני אימון הבוקר בשייק. 30 גר' חלבון אחרי בארוחת בוקר 30 גר' חלבון בצהריים ואחרי אימון ערב 30 גר' חלבון.
אני יודע גם שזה לא אפקטיבי לדחוס יותר חלבון בארוחה כי הגוף לא יכול להכיל יותר מ 29-30 גר' חלבון בבת אחת לפי מיטב ידעתי.
השאלה שלי אם אתם ממליצים לקחת שייק חלבון לפני השינה דבר שיש האומרים שיכול אפילו לעזור מכיוון שהורמון הגדילה פועל בלילה ויש האומרים שזה ההפך הגמור וזה יכול לפגוע בפועולת הורמון הגדילה בלילה.

בבקשה בבקשה בבקשה אל תענו לי אם אינכם יודעים את התשובה.

תודה רבה רבה!

מיטב ידיעתך על הפנים. כל מה שאמרת הוא בגדר שטות.
תתחיל לקרוא מאמרים באתר.

אני מניח שאתה משתמש באבקה של אולטימט נוטריישן,איזו סנסייט,נכון?
רק שתדע אין שם 30 גרם חלבון,עובדים עליך...
יש 22 גרם חלבון במנת הגשה.

אחי גם אני חשבתי פעם ש 32 גרם חלבון זה מה שהגוף יכול לעכל זה שטיות!!!
פשוט תכפיל את השייק שלך זה לא בעיה גדולה בשיק 60 גרם ואת השאר אתה מביאי בתזונה קצת
גבינות בשר ואתה מסודר אם החלבון.

אתה לא אוכל חלבון משום מקור אחר חוץ מאבקה? במקום לשתות שייק בכל ארוחה תצרוך חלבון מבשר, עוף, חלב, גבינות.... ואם עדיין חסר לך אז תשלים עם אבקה

באמת מסקרן אותי מאיפה אנשים לומדים את הדברים האלה.
מישהו יכול לספר לי מאיפה הקטע הזה עם 30 גרם חלבון?

על סטייקים שמעתם?

אחי גם אני חשבתי פעם ש 32 גרם חלבון זה מה שהגוף יכול לעכל זה שטיות!!!
פשוט תכפיל את השייק שלך זה לא בעיה גדולה בשיק 60 גרם ואת השאר אתה מביאי בתזונה קצת
גבינות בשר ואתה מסודר אם החלבון.

זה כבר בגדר טמטום מה שאתה עושה. להגדיל קצת ל35-40 חלבון זה הגיוני..אבל 60 גרם? אחי יהיה לו אחרי זה שתן מחולבן, ואולי הוא גם יחרבן קוטג' מעצות כאלה.

זה כבר בגדר טמטום מה שאתה עושה. להגדיל קצת ל35-40 חלבון זה הגיוני..אבל 60 גרם? אחי יהיה לו אחרי זה שתן מחולבן, ואולי הוא גם יחרבן קוטג' מעצות כאלה.

אכלת פעם המבורגר של 300 גרם? השתנת חלבון אחר כך?

לא חייב 60 אפשר גם 30 לא חייב בכלל גם אבקה אם אפשר להגיע לזה בתזונה
הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לזה דרך התזונה וגם לא ממנה אחת כלל התזונה
וגם אם כן אפשר שיק בבוק ושיק בלילה זה לא משנה העיקר שיגיע לחלבון שהוא צריך
ולגבי 60 גרם אני שותה לפעמים 60 גם +400 מ''ל חלב שיש בזה גם קצת חלבון והכל בסדר גמור

יש הבדל בספיגה לאחר העיכול שלהם. טוב לפחות ככה המורה שלי בביולוגיה אומרת. יש לי סיבה להרוג אותה?

עזוב אותך, היא צריכה להתמודד יום יום עם ארבעים כמוך, היא תתאבד לבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית