הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ורידים בולטים

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
מישהו יכול להסביר, או לתת קישור לדף שמסביר מה בדיוק גורם לורידים לבלוט פתאום ?
הכל עניין של גנטיקה? או שזה משהו שמתפתח עם ההתפתחות של השריר?

גנטיקה, אחוז שומן,סוג עור, וככל שיש לך יותר מסת שריר מחזור הדם שלך יותר גדול והעורקים והוורידים גדלים בהתאם.

גנטיקה, אחוז שומן,סוג עור, וככל שיש לך יותר מסת שריר מחזור הדם שלך יותר גדול והעורקים והוורידים גדלים בהתאם.
את האמת התרבות של ורידים יותר קשור בפעילות אירובית.
בגדול הפאקטור המרכזי של ורידים הוא אחוז שומן
אחריו כמות הנוזלים בגוף והגנטיקה לצבור נוזלים בהתאם
ואחרון חביב מסת השריר באותו האזור (לדוגמה באזור האמות)

יש חומרים שמרחיבים ומבליטים כלי דם (וסקולריזציה)- נייטריק אוקסיד שקיים ברוב פורמולות ליפני אימון ותוך כדי אימון.
על הבמה כדי שהורידים יבלטו שוטים אלכהל 20ד ליפני.

כמובן שגם במאמץ כשהגוף צריך דם להרים משקל מסויים בידיים..אז ורידי הידיים יבלטו.
אבל זה בעיקר אחוז שומן, נוזלים וכו' כמו שאחרים הזכירו פה.

יש חומרים שמרחיבים ומבליטים כלי דם (וסקולריזציה)- נייטריק אוקסיד שקיים ברוב פורמולות ליפני אימון ותוך כדי אימון.
לא מקבלים סטלה אחו******? (בגלל שמדוללים)

זה מסביר כמה דברים.

אתמול דפקתי העמסת פחמימות ושתיתי גם אלכוהול יצאו לי ורידים במצח ובכל הגוף שלא ידעתי שקיימים בכלל, אבל זה עניין של אחוז שומן נמוך+נוזלים+גנטיקה כמו שאחרים אמרו.

האמת אבל בתקופות שאני עושה די הרבה אירובי הורידים הרבה יותר בולטים.

**משה, איך הגיוני שאחרי העמסת פחמימות עליתי רק 400 ג' שהייתי מיובש כמו הנגב מבחינת פחמימות, נוזלים?

העמסת פחמימות מבחינתי זה 50גר פחמימות כל שעה גם בלילה בלי לשתות,ככה שכל גר של פחממות נכנס לתא וסוחב איתו 4 גר מים.

אין לי מושג למה קראת לצ`יט דיי העמסת פחממות. עניין של שתיה נוגד עיקרון של העמסה-הפחממות אוכלים על יבש כדי שיסחבו את הנוזלים תת עוריים לתוך התא. כל זה מתאפשר בתנאי שביצעת גם ריקון מלחים.

אין לי מושג למה קראת לצ`יט דיי העמסת פחממות. עניין של שתיה נוגד עיקרון של העמסה-הפחממות אוכלים על יבש כדי שיסחבו את הנוזלים תת עוריים לתוך התא. כל זה מתאפשר בתנאי שביצעת גם ריקון מלחים.

אתה מדבר על העמסה של תחרות/יום צילומים. אין סיבה לא לשתות בהעמסה מה גם שאתה צמא בטירוף.

איפה אתה רואה צ'יט? העמסה הכי יבשה שיש.

• פותח/ת השרשור
את האמת התרבות של ורידים יותר קשור בפעילות אירובית.
בגדול הפאקטור המרכזי של ורידים הוא אחוז שומן
אחריו כמות הנוזלים בגוף והגנטיקה לצבור נוזלים בהתאם
ואחרון חביב מסת השריר באותו האזור (לדוגמה באזור האמות)

כשאתה אומר אירובי, אתה מתכוון בגלל שאירובי מוריד שומן ?
או שעצם האירובי משפיע על התרבות של ורידים כבר לטווח הקצר?

בייתריסת,אתה באמת יכול לחדש לי משהו בתחום העמסת פחמימות?😉
רואי - אני כן מדבר על העמסה לקראת צילומים ותחרות,יחד עם זה לוקחים משתנים יש עוש שיטה-לוקחים גם אינסולין,אבל זה אקסטרים אמיתי-כל להכנס לקומה.
חיודג'-כל הכבוד,למדת את החומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית