הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לתכונית אימונים לחיטוב

• פותח/ת השרשור fo2016
  • פורסם בתאריך

fo2016

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
1
42
1
היי אשמח לשאלה בקשר למעבר בין מסה לחיטוב.
התחלתי את החיטוב לפני שבועיים בערך והולך מצויין בינתיים, אבל משקלי העבודה כל הזמן יורדים..
דוגמא אחת - סיימתי את המסה בלחיצת החזה של 90 קילו 8x3, וזה בסוף ירד כל אימון ל8x2 6x1 ואז 8x1 6x2, והיום השיא השלילי שבסט השלישי פשוט הורדתי משקל כי זה היה יותר מדי.
דוגמא אחרת פרס המשקל היה 60 קילו ל8x3 והיום אני מתקשה מאוד בסט השני והשלישי של 57.5 קילו.

אשמח לדעת מה לעשות, קראתי שעדיף להשקיע בנפח אבל תכלס אני לא מבין מה זה אומר? להוריד סטים? משקל?

תודה!

מאמין שבחיטוב אתה אוכל פחות כלומר פחות אנרגיה לכן פחות תוצאות בחדר כושר.

נדמה לי התכוונו שתוריד משקל ויותר חזרות.

חכה לעוד תשובות אבל, אני לא כזה חזק בכל העניין של החיטוב ומסה.

• פותח/ת השרשור
מאמין שבחיטוב אתה אוכל פחות כלומר פחות אנרגיה לכן פחות תוצאות בחדר כושר.

נדמה לי התכוונו שתוריד משקל ויותר חזרות.

חכה לעוד תשובות אבל, אני לא כזה חזק בכל העניין של החיטוב ומסה.
בוודאי, בגירעון קלורי זה נוגד את חוקי הטבע לעלות במשקלים. השאלה שלי הייתה מה מומלץ לעשות בתקופה כזאת? תודה לך בכ״מ.

אם אתה רוצה להתחזק/לשמר את הכח שלך בזמן החיטוב, הייתי ממליץ לך להוריד נפח ולהעלות עצימות, זאת אומרת לעבור לסטים כבדים של 5 חזרות ולהוריד בכמות תרגילים שאתה עושה, כי קשה להתאושש בחיטוב וגם אין אנרגיה.
אני מאמין שתחזור למשקלים המקוריים שלך ואפילו תתקדם במשקלים אם תקפיד על שינה טובה, תזונה מסודרת ואימונים כבדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית