עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכוונה לרדת יותר? כתבתי לינראה לי שאתה לא שובר מקביל בסקוואט
ולמה אתה משתמש ברצועות?
נתחיל בסקוואט.
נראה די טוב, זה היי באר, שאומר שהמוט ממוקם גבוה בגב.
אני לא כל כך בקיא בטכניקה של היי באר, אבל אני די בטוח שכדאי להשאיר את המפרק ישר, ולא סתם לשים רצועות.
דדליפט שלך מצוין כשאתה מניח את המוט.
משום מה זה נראה שאתה חושב שגב ישר, פירושו לעשות דדליפט כמו סקוואט.
תביא את הישבן יותר אחורה ולמעלה.
כשאתה יורד בדדליפט הישבן גבוה ואחורה, כך הוא צריך להיות בהוצאה גם כן.
אין בעיה להוסיף משקל בסקוואט.
חגורה לא תעזור לך בשקל. זה עניין של טכניקה וזהו.
ביום ראשון אנסה ליישם את כל מה שרשמתם ואעלה סרטוןדדליפט: בגדול התנועה בסדר גמור, רק נקודת הפתיחה לא. אתה צריך שבית השחי יהיה מעל המוט, ומשם כל היד האחורית צריכה חשרטט קו ישר למטה לכיוון המוט. בסרטון הראשון ניתן לראות שזה לא המקרה, ושהמוט מושך אותך לכיוון הזה. בסרטון השני קשה להבין, אבל זה נראה יותר טוב.
סקוואט: גם כאן התנועה טובה ברובה, אבל ההתחלה לא. שים לב שהתנועה הראשונה שאתה עושה זה לשלוח את האגן האגן ולהשאיר את החזה באותו מקום, אבל כשאתה עומד לפני האגן נמצא מתחת לבית החזה, שזה המיקום הכי יציב שלו, אז למה להוציא אותו משם? צריכה להיות זווית לטורסו, אבל המיקום של האגן צריך להיות תמיד באותו קו עם בית החזה, הם אמורים לזוז כמקשה אחת, ולא כל אחד בנפרד
הסתכלתי שוב אתה בסדר אפשר לחיות עם העומק הזההכוונה לרדת יותר? כתבתי לי
הרצועות עוזרות לי בתרגילי ידיים, יש לי נטייה לעקם מפרקים ואני שם אותם רק כדי לזכור לא לשכוח מזה
בתרגילי בידוד יד קידמית ואחורית אני מהדק אותם כדי לא לעקם מפרק פרופר.
איך אפשר אז למנוע את זה ולהשתמש ברגליים בניתוק כמה שיותר?אני פחות אוהב את הטכניקה הזאת.
שים לב שדבר ראשון שקורה אצלך בהרמה זה שזווית הגב מתיישרת, כשבעצם זה צריך להיות בשלב מאוחר יותר. זה אומר לי שאת ההרמה אתה עושה כמעט רק עם הגב, במקום להשתמש ברגליים כדי לנתק את המוט מהרצפה
הא?אין צורך להרים חולצה, אלא אם כן אתה מנסה להראות לנו כמה אתה מחוטב.
ואם זה היה כוונתך, "אחלה חיטוב אחי". באמת, כל הכבוד.
הטכניקה שלך התחלפה.
בסרטון הראשון עלית כמו סקוואט (וזה לא טוב) אבל ירדת טוב.
בסרטון הזה עלית טוב, אבל ירדת בלי לכופף ברכיים.
הירידה צריכה להיות כמו העליה.
צודק, שמתי לב לזה רק אחרי שאמרתאני פחות אוהב את הטכניקה הזאת.
שים לב שדבר ראשון שקורה אצלך בהרמה זה שזווית הגב מתיישרת, כשבעצם זה צריך להיות בשלב מאוחר יותר. זה אומר לי שאת ההרמה אתה עושה כמעט רק עם הגב, במקום להשתמש ברגליים כדי לנתק את המוט מהרצפה