הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה חייב עזרה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
טוב אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות
כל החיים שאני זוכר את עצמי בתור אחד שלוקח לו הרבה זמן להירדם, כבר מאז שאני קטן אבל בשנה וחצי האחרונות זה כבר נהיה יותר גרוע, לוקח לי שעה וחצי שעתיים להירדם בלילה עכשיו לפני כמה זמן עוד הייתי מצליח להשניץ שעה וחצי בצהרים אבל הקטע שאז שוב פעם היה חזור המעגל שבגלל זה אני לא מצליח להירדם בלילה, עכשיו בזמן האחרון אפילו בצהריים אני לא מצליח להירדם אבל הקטע הוא שלמרות שבקושי ישנתי בלילה וגם לא בצהריים עדיין לוקח לי מלא זמן להירדם בלילה.. יש למישהו אפשרויות לעזרה? אני כבר ממש מיואש מזה וזה הורס לי את כל האימונים

תוציאו את כל המחשבות שלכם ואת כל הדברים שאתם צריכים לעשות על דף ותקבעו זמן ותאריך למשל לעשות אותם המוח יהיה רגוע

אני גם מתעניין בזה לאחרונה, איפה למדת את עניין המדיצטיה ?
ברעיון, מספיק נשימות עמוקות לכמה דקות להרגיש כבר יותר רגוע, בלי להקפיד על שום דבר.
בנוסף יש דמיון מודרך, שבו אומרים לך תוך כדי הנשימות על מה לחשוב, וזה בכלל מביא לך דברים מעולים מלבד הרגעה, כמו חשיבה חיובית ועוד.

יש כמה סוגים של נשימות הבנתי. ההודים מכניסים דרך הפה מוציאים מהאף או הפה. הסינים מכניסים מהאף, ומוציאים מהפה.
רובם אומרים להביא את האוויר לבטן ולא לחזה, בעצם לראות את הבטן עולה ויורד ולא החזה.
יש מדיטציה לצורך יכולות מסוימות, כמו לפני צלילה או באזורים קרים, שזה בכלל שונה .

הדרך הפשוטה למיטב הבנתי למדיטציה, זה להיכנס למקום שקט ורגוע, והיות בתנוחה נוחה (כמו לשכב. לקחת נשימות עמוקות לבטן.
ולגבי המחשבות שצצות, יש כל מיני שיטות. אני פשוט מתרכז בהרגשה של האוויר נכנס ויוצא מהגוף שלי.

ברעיון, מספיק נשימות עמוקות לכמה דקות להרגיש כבר יותר רגוע, בלי להקפיד על שום דבר.
בנוסף יש דמיון מודרך, שבו אומרים לך תוך כדי הנשימות על מה לחשוב, וזה בכלל מביא לך דברים מעולים מלבד הרגעה, כמו חשיבה חיובית ועוד.

יש כמה סוגים של נשימות הבנתי. ההודים מכניסים דרך הפה מוציאים מהאף או הפה. הסינים מכניסים מהאף, ומוציאים מהפה.
רובם אומרים להביא את האוויר לבטן ולא לחזה, בעצם לראות את הבטן עולה ויורד ולא החזה.
יש מדיטציה לצורך יכולות מסוימות, כמו לפני צלילה או באזורים קרים, שזה בכלל שונה .

הדרך הפשוטה למיטב הבנתי למדיטציה, זה להיכנס למקום שקט ורגוע, והיות בתנוחה נוחה (כמו לשכב. לקחת נשימות עמוקות לבטן.
ולגבי המחשבות שצצות, יש כל מיני שיטות. אני פשוט מתרכז בהרגשה של האוויר נכנס ויוצא מהגוף שלי.

האמת שאני לא פוסל כלום, תמיד נותן הזדמנות
נתתי הזדמנות לNLP והייתי ב 8 מפגשים פרטים, כל עניין הדמיון המודרך רק גרם לי להירדם.
כנ"ל לגבי פסיכולגית שניסתה איתי את זה.

אנסה ללמוד את עניין המדיצטיה, מקווה שאתחבר סוף סוף למשהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית