הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי קעקוע והפסקת אימונים

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
אהלן,עשיתי קעקוע לפני כמה ימים ואסור להתאמן במשך שבועיים בערך. אני מת להתאמן ולצערי לא יכול...עכשיו אני בתקופת חיטוב משמע מאזן קלורי שלילי. כרגע מן הסתם לא מתבצע גירוי של השרירים +מאזן קלורי שלילי ,האם בתקופה הזו שאני לא יכול להתאמן עדיף לא לאכול במאזן קלורי שלילי על מנת שלא יהיה איבוד גדול מידי של שריר כי גם ככה אין לו גירוי,הגוף פשוט יפרק אותו...מה דעתכם עדיף לעבור לאכול במאזן חיובי/ניטרלי או שאין מניעה להמשיך תפריט חיטוב על גירעון קלורי ?

חצי שרוול זה לא קעקוע קטן..
אני כן נכנסתי לחדר כושר אחרי קעקועים, המתנתי בין 4 ימים לשבוע, פחות או יותר שהנפיחות והאדמומיות נעלמה.
לאחר הקעקוע בכתף לא עשיתי סקוואט כשבועיים שלושה כי המוט מונח על הקעקוע.

במקומך, אני הייתי שומר על גירעון ועושה ספרינטים בזמן הזה (כמובן אחרי שהנפיחות והאדמומיות עברה)

• פותח/ת השרשור
חצי שרוול זה לא קעקוע קטן..
אני כן נכנסתי לחדר כושר אחרי קעקועים, המתנתי בין 4 ימים לשבוע, פחות או יותר שהנפיחות והאדמומיות נעלמה.
לאחר הקעקוע בכתף לא עשיתי סקוואט כשבועיים שלושה כי המוט מונח על הקעקוע.

במקומך, אני הייתי שומר על גירעון ועושה ספרינטים בזמן הזה (כמובן אחרי שהנפיחות והאדמומיות עברה)
סבבה פשוט הרוב אומרים לא להתאמן שבועיים אחרי קעקוע ואין מצב שאחכה שבועיים זה מלא זמן...אני פוחד גם בגלל החיטוב וזה..

לי יש 6 קעקועים חלקם קטנים חלקם גדולים, הכי הרבה שהפסקתי אחרי קעקוע היה 3 ימים, כל עוד אין מגע ישיר של הקעקוע אין לך מה לדאוג, שים שכבה דקה של משחה לפני האימון ותשטוף טוב אחרי האימון.

סבבה פשוט הרוב אומרים לא להתאמן שבועיים אחרי קעקוע ואין מצב שאחכה שבועיים זה מלא זמן...אני פוחד גם בגלל החיטוב וזה..
כמו שהבחור בתגובה מעל כתב, תדאג שהאיזור יהיה נקי ויהיה בסדר. קצת זיעה שלך לא תפגע.

תן רק כמה ימים להורדת נפיחות כדי לא להעמיס על יכולת ההחלמה שלך

• פותח/ת השרשור
כמו שהבחור בתגובה מעל כתב, תדאג שהאיזור יהיה נקי ויהיה בסדר. קצת זיעה שלך לא תפגע.

תן רק כמה ימים להורדת נפיחות כדי לא להעמיס על יכולת ההחלמה שלך
עשיתי תקעקע יום חמישי 13.6 מחר יעבור 5 ימים כבר וירד הנפיחות ...

יש לי קעקוע על קצת פחות מרבע גב וחזרתי להתאמן אחרי 4 ימים (אחרי שהורדתי את הניילון). מה שכן, הגב מכוסה לכן די נמנעתי ממגע לא סטרלי עם המכשירים, אצלך זה ביד אז הייתי ממליץ לך להיות עם שרוול ארוך לפחות לשבועות הקרובים.

ואתה לא תאבד שריר ממנוחה של שבועיים (בלי קשר) 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי קעקוע על קצת פחות מרבע גב וחזרתי להתאמן אחרי 4 ימים (אחרי שהורדתי את הניילון). מה שכן, הגב מכוסה לכן די נמנעתי ממגע לא סטרלי עם המכשירים, אצלך זה ביד אז הייתי ממליץ לך להיות עם שרוול ארוך לפחות לשבועות הקרובים.

ואתה לא תאבד שריר ממנוחה של שבועיים (בלי קשר) 😃
תודה על התגובה ,אז החלטתי לחזור יום חמישי לאימונים סדירים זה יוצא שבוע מאז שעשיתי את הקעקוע. וחשבתי לעטוף אותו בניילון נצמד וללבוש שרוול ארוך באימון ...ניילון נצמד כדי שלא ישתפשף בבגדים..

תודה על התגובה ,אז החלטתי לחזור יום חמישי לאימונים סדירים זה יוצא שבוע מאז שעשיתי את הקעקוע. וחשבתי לעטוף אותו בניילון נצמד וללבוש שרוול ארוך באימון ...ניילון נצמד כדי שלא ישתפשף בבגדים..
כן רצוי בשביל שהבגד לא יתלכלך.

לא הייתי שם ניילון נצמד, שרוול ארוך אמור להספיק בלי קשר לא מצליח לחשוב על הרבה תרגילים שהאמה אמורה להתחכך בדברים בהם
אולי כפיפת ברכיים בשכיבה וכפיפה בכסא כומר אבל חוץ מזה רוב התרגילים לא יצרו מצב כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית