הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה מהירה יותר במשקל

לינוי1993

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אז היי.
אני יודעת שזה יותר פורום לגברים, אבל הפורום של הנשים שומם מאז 2018.

אני גובה 1.62 ושוקלת 72.
לפני כמה חודשים שקלתי יותר, והתחלתי לקחת את עצמי בידיים.
אני אוכלת מסודר. עושה אירובי.
שומרת על מאזן קלוריות שלילי.
יש התקדמות. המשל יורד.

הבעיה שלי זה הקצב...
אני יורדת בקצב יחסית איטי.
ובגלל שאני אנמית, אני צריכה לאכול בשר אדום
בערך פעם בשבוע, מה שממש הורס לי את קצב הירידה.

אבל בתקופה האחרונה, אני תקועה על אותו המשקל.
ממש קשה לי לרדת.
אני במאזן קלוריות שלילי.
ואין לי אפשרות לאכול פחות.
ואני מתאמנת.
עושה הכל כמו שעשיתי לפני, אבל הירידה כמעט ועצרה.

שמעתי שאולי יש שורפי שומן או משהו, שיכולים לעזור.
אני לא מחפשת כדור פלא או משהו.
אני פשוט מחפשת את הבוסט הנוסף הזה.
אני אוכלת בין אלף ל1200 קלוריות ליום ועושה אירובי,אבל אני רוצה תוצאות טובות יותר.

ושוב, אני לא מחפשת כדור פלא שיעשה את העבודה.
אני מחפשת בוסט נוסף למאזן השלילי ולכושר.

עצות?

נ.ב. לא יכולה לשתות קפה.
בשום צורה.
פשוט לא שותה.
ולבזבז טיפה כסף, זה לא אישיו בשבילי.

שמעתי על הידרוקסיקט ועל משהו שנקרא CLN.
זה משהו שיעזור?

אם את לא יורדת במשקל = את כביכול אוכלת יותר מידי
תורידי את הסך קלוריות בעוד 100 ותראי מה קורה או שתוסיפי עוד אירובי(או שתבדקי אם את באמת סופרת את הקלוריות נכון כי 1200 זה נמוך )
דרך אגב חתיכת בשר אדום פעם בשבוע ממש לא הורס כלום ומועיל לך הרבה יותר אם את אנמית

• פותח/ת השרשור
אם את לא יורדת במשקל = את כביכול אוכלת יותר מידי
תורידי את הסך קלוריות בעוד 100 ותראי מה קורה או שתוסיפי עוד אירובי(או שתבדקי אם את באמת סופרת את הקלוריות נכון כי 1200 זה נמוך )
דרך אגב חתיכת בשר אדום פעם בשבוע ממש לא הורס כלום ומועיל לך הרבה יותר אם את אנמית

אין לי לאן להוריד.
בבוקר אני אוכלת יוגורט.
לפעמים גם תה.

בצהריים זה או סלט או חלבון כמו עוף.

בערב זה לרוב פרכיות עם משהו, או חביתה או גבינה.
ופירות.

אין לי מה להוריד. וזה בערך התפריט הממוצע שלי.
מדי פעם אוכלת ארוחת ערב גדולה יותר או מוסיפה פחממות לצהריים.

אני נשקלת כל יום, ואחרי סטייק אני מעלה כחצי קילו.

אני פשוט... ציפיתי לירידה משמעותית יותר.
ויש ימים שאני לא יורדת בכלל.

איך הבשר האדום הורס לך את הירידה במשקל לא הבנתי?
בכל אופן, אם את לא ממשיכה לרדת, את לא על גרעון קלורי פשוט מאוד. בנוסף, ירידה מהירה תיהיה רק אם תגדילי את הגרעון אבל לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה. בירידה במשקל צריך סבלנות אין מה לעשות. אולי את לא סופרת נכון קלוריות?
בנוסף, כל השורפי שומן האלה לא יעזרו לך בשום דבר משום שהם לא באמת עושים את זה ככה שחבל על הכסף שלך.
תעלי לפה תפריט מסודר (כולל גרמים).

נערך לאחרונה:
ממליץ בחום על אפליקציה בשם my fitness pal .
תראי שם יום יומי מה הגרעון שלך ולפי הירידה במשקל תשחקי עם זה

אולי זה קצת אובססיבי אבל הייתי מציעה לך להיות יותר עקבית מבחינת תזונה. אולי לפחות בהתחלה לשקול את האוכל ולספור קלוריות כמו שצריך.
אם את אומרת ששקלת פעם יותר וירדת, הגיוני שעכשיו קצב הירידה נהיה איטי יותר. צריך להוסיף אירובי או לקצץ בקלוריות. אבל כנראה שאת לא אוכלת את כמות הקלוריות שאת חושבת שאת אוכלת ולכן לא בגירעון.

לפי דעתי את אוכלת קצת מידי, נכון גירעון קלורי מוריד תמשקל אבל קצת מידי קלוריות גם יכול לפגוע בירידה הגוף שלך יתחיל לחשוב שאת במצב של starvation וינסה לשמר הכל. תאכלי בשר אדום כל יום אם את אנמית לפי דעתי זה רק יעזור ובנוסף זה גם טעים.
ונדמה לי מוגזם להישקל כל יום בסוף מתפתחת אובססיה.

לפי דעתי את אוכלת קצת מידי, נכון גירעון קלורי מוריד תמשקל אבל קצת מידי קלוריות גם יכול לפגוע בירידה הגוף שלך יתחיל לחשוב שאת במצב של starvation וינסה לשמר הכל. תאכלי בשר אדום כל יום אם את אנמית לפי דעתי זה רק יעזור ובנוסף זה גם טעים.
ונדמה לי מוגזם להישקל כל יום בסוף מתפתחת אובססיה.

זה לא נכון. מאיזה משאבים בדיוק הגוף ״ישמר הכל״ אם הוא נמצא בגרעון קלורי גבוה? זה אפילו לא הגיוני..

זה לא נכון. מאיזה משאבים בדיוק הגוף ״ישמר הכל״ אם הוא נמצא בגרעון קלורי גבוה? זה אפילו לא הגיוני..
משאבים שכבר יש בגוף יעני שומן. בכל מקרה תחשב קלוריות לבד ממה שהיא רשמה בלחץ 500 יכול להיות פחות אפילו, זה קצת.

אין לי לאן להוריד.
בבוקר אני אוכלת יוגורט.
לפעמים גם תה.

בצהריים זה או סלט או חלבון כמו עוף.

בערב זה לרוב פרכיות עם משהו, או חביתה או גבינה.
ופירות.

אין לי מה להוריד. וזה בערך התפריט הממוצע שלי.
מדי פעם אוכלת ארוחת ערב גדולה יותר או מוסיפה פחממות לצהריים.

אני נשקלת כל יום, ואחרי סטייק אני מעלה כחצי קילו.

אני פשוט... ציפיתי לירידה משמעותית יותר.
ויש ימים שאני לא יורדת בכלל.

את בטוחה שזה 1200 קלוריות?
כי זה נראה כמו הרבה הרבה הרבה פחות.
ואם את עולה חצי קילו אחרי אכילת סטייק אז ייתכן שהגוף נכנס למצב של סטרס רציני.
לי אישית יש עבר של הפ"א, ואני זוכרת שהייתי אוכלת ממש מעט עד שהגעתי למצב ששקלתי 40 קילו... נכנסתי לטיפול ובשבועות הראשונים עליתי 2 קילו בשבוע ( 2 קילו כל שבוע כפשוטו.) על תפריטים של 2,000-2,300. ברור שהגוף שלי נכנס למצב של סטרס קטטוני.
לא יודעת איך תצליחו לתרץ את זה... זה פשוט היה ככה.

אני כמובן לא אומרת שקרה לך את אותו הדבר, אבל לעלות חצי קילו יום אחרי אכילת סטייק.... זה נראה כאילו הגוף שלך ממש נואש לאוכל.

משאבים שכבר יש בגוף יעני שומן. בכל מקרה תחשב קלוריות לבד ממה שהיא רשמה בלחץ 500 יכול להיות פחות אפילו, זה קצת.
זה מיתוס שכח מזה.. גם אם היא תיהיה בגרעון גבוה מידי לגוף לא תיהיה ברירה אלא לרדת במשקל

אז היי.
אני יודעת שזה יותר פורום לגברים, אבל הפורום של הנשים שומם מאז 2018.

אני גובה 1.62 ושוקלת 72.
לפני כמה חודשים שקלתי יותר, והתחלתי לקחת את עצמי בידיים.
אני אוכלת מסודר. עושה אירובי.
שומרת על מאזן קלוריות שלילי.
יש התקדמות. המשל יורד.

הבעיה שלי זה הקצב...
אני יורדת בקצב יחסית איטי.
ובגלל שאני אנמית, אני צריכה לאכול בשר אדום
בערך פעם בשבוע, מה שממש הורס לי את קצב הירידה.

אבל בתקופה האחרונה, אני תקועה על אותו המשקל.
ממש קשה לי לרדת.
אני במאזן קלוריות שלילי.
ואין לי אפשרות לאכול פחות.
ואני מתאמנת.
עושה הכל כמו שעשיתי לפני, אבל הירידה כמעט ועצרה.

שמעתי שאולי יש שורפי שומן או משהו, שיכולים לעזור.
אני לא מחפשת כדור פלא או משהו.
אני פשוט מחפשת את הבוסט הנוסף הזה.
אני אוכלת בין אלף ל1200 קלוריות ליום ועושה אירובי,אבל אני רוצה תוצאות טובות יותר.

ושוב, אני לא מחפשת כדור פלא שיעשה את העבודה.
אני מחפשת בוסט נוסף למאזן השלילי ולכושר.

עצות?

נ.ב. לא יכולה לשתות קפה.
בשום צורה.
פשוט לא שותה.
ולבזבז טיפה כסף, זה לא אישיו בשבילי.

שמעתי על הידרוקסיקט ועל משהו שנקרא CLN.
זה משהו שיעזור?
הכותרת שלך אומר הכל, את פשוט רוצה לרדת מהר יותר, זה פשוט לא עובד ככה.
אם תצומי, תרזי מהר יותר, אבל תשלמי מחיר כבד יותר של עוד מינרלים חסרים בגוף, איבוד שריר, בעיות עור, בעיות נפשיות, ועוד הרבה בעיות של נשים שמתפתות לרדת מהר מידי, סתם חבל.

עזבי כדורים ותוספים למינהם.
תגבירים אימונים, ותשמרי על התזונה שלך, ולאט לאט תרדי במשקל. אסור למהר.

בתור אחד מנוסה באנמיה בעצמי. הכמות ברזל שאת מקבלת מבשר הוא מזערי יחסית.
יש הרבה יותר ברזל בכבד, ולא מעט בהודו ואני חושב שהם גם מכילים פחות שומן.

טוב שאת לא שותה קפה, זה מפריע לספיגה של ברזל.

הנה תוספים לקחת שיעלו לך את הברזל בלי תופעות לואי Now Foods, Iron, 18 mg, 120 Veg Capsules/
זה פשוט ברזל בכדור. ו Bluebonnet Nutrition, EarthSweet Chewables, Vitamin C, Natural Orange Flavor, 500 mg, 90 Chewable Tablets, וויטמין C למציצה, וזה גם כשר.
וויטמין C ביחד עם ברזל מגביר ספיגה.
תקחי אותם חודש, ותעשי בדיקת דם שוב לראות אם חסר.
את יכולה לוותר על הבשר.
את יכולה להתיעץ עם רופא, מה שאני ממליץ הוא מאוד בטוח, ובתור אחד שניסה הכל, זה גם עובד.

את שוקלת את המזון במשקל מזון? אוכלת כמות חלבון by the book? כתבת באחת הארוחות או סלט או חזה עוף
ככה שנדמה לי שאת לא סופרת חלבון פחמימה ושומן לפי גרמים אלא לפי תחושת בטן קלורית לגבי דברים.
לפני שתקחי חומרים שיגרמו לגוף שלך תופעות לווי מזוכיסטיות עדיף שתעברי עם מישהו שקצת מבין שיבנה לך תפריט אישי או שתקראי לעומק את המדריך לבניית תפריט.. כמובן בהתאם לנשים ותתחילי לחשב הכל עם הנוסחאות וכל הנלווה לזה
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

זה מיתוס שכח מזה.. גם אם היא תיהיה בגרעון גבוה מידי לגוף לא תיהיה ברירה אלא לרדת במשקל
יכול להיות באמת מיתוס...
אבל אני לא מתכוון לזה שזהו היא לא תרד יותר במשקל, בסופו של דבר אם ממשיכים ככה ברור שכל אחד ירזה הקטע הוא שזוהי דרך אומללה לרדת במשקל.
נגיד הגוף יעשה הכל בשביל לשרוף פחות קלוריות למשל להוריד את טמפרטורת הגוף בשביל לשרוף פחות,ייצור הורמונים יורד,ואני מניח שמרגישים תשישות, סחרחורות, ידיים קרות וכו'. נשמע לא כיף ולא בריא.
הקיצור אוכלת קצת מידי תוסיפי אוכל. מה הלחץ לרדת במשקל תוך שבוע ? כמו שלא לוקח שבוע להשמין לא לוקח שבוע לרדת במשקל.

אבל לעלות חצי קילו יום אחרי אכילת סטייק.... זה נראה כאילו הגוף שלך ממש נואש לאוכל.
נשמע כמו נוזלים שהיא מעלה. הגוף מפרש את הסטייק לציט.
עדיף לה לחשוב עליו כציט ולהתפרע עם רטבים וציפס מאשר להתבאס עליו כנטל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית