הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עושה אימונים קבוע . יורד במשקל אבל לא רואה תוצאות

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
היי.
התחלתי להתאמן חודש שעבר . על פי מכשיר שקילה במכון כושר. ירדתי 3 וחצי קילו כולל עלייה נקייה של מסת שריר . המשקל שלי לפני היה 117.7 . אז 113 .5 .
עליתי קצת במשקל מאז חג השבועות . אבל ירדתי הכול בחזרה . עדיין לא נשקלתי מאז.

אני עושה 6 אימונים בשבוע . אירובי כול יום וכוח כול יומיים יחד עם אירובי סוף אימון למקסום תוצאות .
למה אני לא רוצה תוצאות .

האם הייתי צריך ויכול לרדת יותר במהלך החודש שלי .
האם זה נכון להתאמן כול יום . ומה אני צריך לשפר ולהוסיף במידה והמטרה שלי היא חיטוב וצמצום אחוזי שומן . תודה רבה

איזה תוצאות ציפית לראות אחרי חודש?
ירידה של 4 קילו היא יפה . ממליץ לך מעבר לשקילה למדוד היקפים ולהצטלם פעם בחודש. כדי לראות התקדמות

אתה מתחיל ואומר שירדת במשקל ועלית במסת ושריר ואז שואל למה אין תוצאות?
לא ממש ברור.

האם היית יכול לרדת יותר במהלך החודש? כן
האם היית צריך? לא בטוח.
האם זה נכון להתאמן כל יום? תלוי מאוד באימונים ובך, אבל אין בעיה כללית לעשות אירובי כל יום.
מה אפשר לשפר? תבדוק את התזונה שלך ואת התוכנית אימונים. יכול להיות שהכל טוב, יכול להיות שלא.. לא ממש פירטת.

• פותח/ת השרשור
אתה מתחיל ואומר שירדת במשקל ועלית במסת ושריר ואז שואל למה אין תוצאות?
לא ממש ברור.

האם היית יכול לרדת יותר במהלך החודש? כן
האם היית צריך? לא בטוח.
האם זה נכון להתאמן כל יום? תלוי מאוד באימונים ובך, אבל אין בעיה כללית לעשות אירובי כל יום.
מה אפשר לשפר? תבדוק את התזונה שלך ואת התוכנית אימונים. יכול להיות שהכל טוב, יכול להיות שלא.. לא ממש פירטת.
אין לי תזונה מוסדרת . אני פשוט ממעט באוכל ומנסה לאכול כמות רצויה של חלבון במהלך היום . 200 לפי מה שרשום לי . מעט שומן . אין לי באמת משהו מאורגן שאני הולך על פיו . פשוט לא אוכל בצד. לא אוכל ושותה מתוקים . לא אוכל לחמים ובצק . מנסה לאכול רק פחימות כדי לפרק אותם לאימון .

אני גם לא אוכל מסודר . אני יכול לאכול ארוחה בשש בבוקר . 12 בבוקר. ולא לאכול כלום עד הערב .
אחרי כול אימון אני אוכל גביע חלבון או טונה או חביתה .

בנוגע לאימונים . אני מתאמן אירובי כול יום . כוח כול יומיים. 2 תרגילי רגליים . 5 תרגילי גב וחזה . בגלל שאני חדש עדיין אני עובד על כול קבוצות השרירים ולא על קבוצה מסוימת באימון כוח . אחרי אימון כוח אני מסיים אימון באירובי . ועושה בעיקר בטן ופלנק .
איזה תוצאות ציפית לראות אחרי חודש?
ירידה של 4 קילו היא יפה . ממליץ לך מעבר לשקילה למדוד היקפים ולהצטלם פעם בחודש. כדי לראות התקדמות
עושים היקפים בחדר כושר או רק מדידה על משקל ?
אני עושה אחת לשלושה שבועות חודש מדדים . שזה פשוט שקילה לראות כמה ירדתי ביחס לאחוז שומן ומסת שריר . אבל לא יותר מזה .

יש עדיפות לשקילה יומית בתנאים זהים או לכל היותר פעם בשבוע.
לדעתי מדידת היקפים עצמאית פעם בשבוע וצילום פעם בחודש.

בכל מקרה רצוי תפריט מסודר עם תכנון של כמה אתה מתכנן לרדת מדי שבוע

• פותח/ת השרשור
יש עדיפות לשקילה יומית בתנאים זהים או לכל היותר פעם בשבוע.
לדעתי מדידת היקפים עצמאית פעם בשבוע וצילום פעם בחודש.

בכל מקרה רצוי תפריט מסודר עם תכנון של כמה אתה מתכנן לרדת מדי שבוע
איך אני בונה תפריט ? . כמה אני צריך לאכול .
מה לאכול לפני אימון. איך אני עושה היקפים עצמאית ? . חח סליחה על החפירה

איך אני בונה תפריט ? . כמה אני צריך לאכול .
מה לאכול לפני אימון. איך אני עושה היקפים עצמאית ? . חח סליחה על החפירה
מצטער, זה נושא רחב מדי בשביל הפורום .
אתה יכול לקרוא באתר kilogram או לגשת לתזונאי / ייעוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית